Венета Райкова напусна телевизията, пише нова книга

"Преди месец напуснах телевизията, но при добро предложение ще се върна. Не съм си тръгнала окончателно", заяви Венета Райкова.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова напусна телевизията, пише нова книга | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Змеици и змеюве са се натпреварвали да уплюват в тоз чат туй красиво слатко високо русо момиче .... Дами и Господа, плюй народе, опсипвай единственното си богатство което имаш с мерзки храчки змийска отрова и незабърсани сополй, хвърляй лепкава тиня и гнъсна кал по наи чуствителната и финна водешта не само в наща татковина но и в третата реалнос... кой знай вие какви грозотий сте с бръчки брадаваци циреи и пъпки по видни и срамни части, с обратни захабки и искривени ости от злоба които са пални с змийска и миша отрова, с овиснали лоени шкюмбета пални с остатаци от свински пачи и чарва.... ... на красивия хетеро исполин Тихомир,, който мачка чаршави с нея завиждат дори и най великите казанови, донджоановци и лубовчии в света том крус брат пид киянйу рийфс. А вие завиждате двоино и троино че не сте на неино место нали? Вие стоите на сухо и само съскате с обложени езици ,замяргате с остри духовни камъни и раждясали псехически перони интелегентните и умни хора които имат смелоста да го заявят в тиливизора, и да ви се исмеят в деформирания ви от бръчки и мерзки гримаси сурат... ваще ости копнеят да бъдат докоснати от слаткия мед който се излива от неината оста под формата на човешки и мъдри слова. нейната осмифка и красота ще останът завинаги в аналиите на световната телевизйонна история.... браво наталиа целия народ вибрира като нестихващ задъхан вибратор на твойта честота и мисал. Ние всички сме плътно и далбоко зад теб и твойто предаване и те крепиме радваме се до дъното на душата си че ште натириш отново набедения за тиливизонен аполон кадриев в кучи задняк. Бъди ни жива и здрава и ни радвай по теливизорите на малкиа екран с твойта интелегентност красота вечна младос. Обичаме те !

Патрик Тишов = Ричард Груев - родители идиоти! Скочумбрата се оплаква,че са я омагьосвали - няма нужда тя и без това си е зашематена!

Емил Конрад написа вече третата си! Бестселър ...

Не се притеснявай - няма да липсваш никому!

кой ѝ чете книгите?

По добре се не връщай.

Неприятна женица - и като визия , и като манталитет ! Години се ровеше в мръсното бельо, непрекъснато ни занимава с Тишо, дето й Патрик --- И -- защо е всичко това ?

много е хръбава. ако налее малко меса, ще стане идеално момето! ама идеално! с тея мръшави крака.... мани! само кокале!

глупотевините й едва ли ще липсват на някого

Добре си си сега, я си стои при детето и повече не се пънкай да журналийстваш. Защо у нас всеки бачка това, от което не разбира? Чудна работа...

И какво ще прави сега Минета Райкова?

Преместих го в другия крачол!!!Не разбрах защо е ИЗГОГЕНА???

поради ЕГН вече е наваряла километража - демек омръзнала е на някой шеВ.

Напуснала телевизията, коя телевизия, тази с отнетия лиценз? Нещо като завършила изгорялата гимназия.

Мисля, че малко преиграва "като майка" - все едно е единствената, която има дете и това дразни. Кого ли иска да убеди, че е перфектната майка?

И аз съм майка , и аз "преигравам" покрай по детето си. Това е грях, в който не мога да я обвиня.

айде при Патрик Тишов в къщи

Ти и мъжът ти сте лишени от интелект!

Най-накрая. Да се връща на село в краварника, че направо като я видех и ми се драйфаше.

Богата галерия от снимки..., а къде са фотосите от еротичните списания, г-жо В. Райкова?! Хайде, по-скромно, моля... Имаме памет!

Изгонили Финета, ама назначиха Софиянска...

да хвъли един боб да разбере за черната магия... Предаването ЗЛОВЕЩО-О-О-О-О!!!много ще ми липсва.

Tолкова хубава новина, че не мога спра да се радвам! Дано да пише тази книга до пенсия...

Уви, вече е готова.

кой се страхува от Венетка и от книгите, които пише?

Пише ди книги и после си ги чете само тя

а-а-а, чукча писател... чукча не читател... по-добре да пусне малко от "младежките снимки"

Не ти трябва телевизия. Най-добре си отвори публичен дом. Най ще ти отива на манталитета.

Абсолютно съм съгласен !

да ходи да коментира брадъра, че кънчев малко да му настръхне косата

и ние да си отдъхнем, засега.

"Венета Райкова напусна телевизията" СЛАВА БОГУ!!! АМИН!!!

от TV1000 и предложили, ако даде някой леФ да я пускат в MILF Channel на високосна година

Човк с висе юридическо образование, да каже, че и е направена магия да напусне телевизия ми се струва странна, освен това тя тръбеше, че магии не я ловят, кое е вярното, или според ситуацията.

юридическото образование - според ситуацията, разбира се.

че освен че е болна от анорексия е и напълно изкукала.

просто жената е болна от анорексия и е напълно изкукала, нисък, ама много нисък рейтинг на предаването, затова са я изхвърлили като мокра котка от тв 7.

вместо нея друга блондинка - бившата съпруга на най-великият български рок изпълнител и мъжкар на всички времена Денис Ризов, И тя, разбира се, не е никаква анорексичка.

Това че "тая" , или "тоя" от навлеците с връзки, тровещи ефира с бълвочи от словесни диарии напуска, не е събитие , с което си заслужава да се занимаваме. Тук има друг момент, който би трябвало да замисли всеки , който използува главата си и за други неща , освен да пази равновесие. Въпросната дама докладва съвесем сериозно, че била при магьосница и там разбрала , че й правят магии. Оооо, небеса,....оооо Мили Боже,.....оооо пресвета Богородице и ангели небесни ,...ооооо Сатана и дяволи рогати !!! Погледнете и помислете какви типове и фльорци с мозъчета на макак са окупирали Национална телевизия и раздават акъл и влияят на общественото мнение. Тази овца в 21 век, в европейска държава (не в Конго) говори сериозно за магии и магьосници.... и на тази овца е даден достъп до национален ефир....или както биха казали братята сърби: "Пичку ви майчину полюбим, овде све е засрано "

Нещо сериозно, че да не става за гледане ли? Народецът това го вълнува. Много по-лесно се върви надолу, отколкото нагоре.

До кога ще ни занимавате с тая дето ''напуснала'' телевизията а на всички е чсно че НЯМА телевизия дето да я иска??Нека си пише ''книжките'' за да има какво да четът дружките и защото едва ли нормален ще си даде парите за тях..

Предлагам Венета Райкова за Нобелова награда в категория литература.

Мярси за платената статия! Да не би хорицата за позабравят венетка. Лятото статийка как пече кълки в Турция, реклама на книгата, сега пак лека напомнянка, че да се забрави.

Радвам се, че вече не е в телевизията. Така няма шанс да я засека случайно докато цъкам с дистанционното. Колкото до книгите й - изказвам най-искрени съболезнования към близките и познатите на тези, които ги четат.

Къде ми е кърпичката?Насълзиха ми се очите от тази новина.Чух и по BBC.

Тая да направи магия и да изчезне завинаги!

Това е една чудесна новина за зрителя.Отървахме се (засега) от една досадница.

Боже, как ще живея сега......

Сега и Гала да те последва - и ставам фен на телевизията. От тия две кухи лейки по-досадни, тъпи, певзети и фалшиви водещи никъде не е имало.

Абе не знам - все пак онези "Жените говорят" и те не оставаха по назад

Представям си опашките пред книжарниците по света като се появи бестселлера! То 2 думи не може да каже,книги писала!?!

напусни окончателно телевизията бе. То всичко омръзва бе, писна ни да те гледаме - с теб остаряхме бе, само ти не остаряваш. Еле пък Гала!!!

и двете книги са автобиографични.

Представителите на чалгата нямат богата биография .,, Писателката,, e разказала пикантерийки- все пак се надява да спечели от някъде пари при създалото се положение.

На Джаки Колинс са от същото тесто, но са й донесли сериозни дивиденти. Странта ни е чалгализирана и циганизирана и тази тенденция се задълбочава. Следователно има бизнес ниша за подобни книги. Жената не цели отбрана елитарна аудитория, а широките маси, които имат афинитет към простотии и зрелища. По-добре щеше да беше спретнала нещо видео, влог, сними или комикси обаче, защото младите у нас вече трудно осмислят писан текст, дори сред коментиращите тук има не малко такива. Могат да четат, но не и да вникнат в смисъла на написаното.

Щом е останала без работа, значи трябва да влезе в поредния Брадър или някое и друго тъпо шоу за сеир на публиката.

Няма ли да има повече предаване за кирливи ризи и гащи ?

Ако има нещо особено, то не е в г-жа Райкова, а в телевизията, която я наема на работа.

"разказа, че са й правили магии за спиране на предаване, да се раздели с мъжа си, за здраве"-Това изречение е напълно достатъчно, за да й се оцени "умствения багаж"....:D

Като начало може да и дадат да води Панорама. Знаете ли колко нови зрители ще събере? Поне в началото.

...По-ще и отива да води Порнорама! И знания има и опит практически и стаж с много навъртен километраж, пък и зрители няма да липсват. Аз бих гледал с голям кеф!

Жалко, ще ни липсва.