Принц Уилям разказа за трагични моменти в работата си

Принц Уилям разказа за трагичните моменти, съпътствали работата му като пилот на хеликоптер на спешната помощ, в документален филм на Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Принц Уилям разказа за трагични моменти в работата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Запази тайната за себе си , уили ;)))) Не ни пука за разни островни примати ... Лека нощ , Българи !

Имам един бивш съсед, който е като близнак с "принца". Казва се Борис, на 40 години е и има същата плешива кратуна и конска физиономия. Направо са като две капки вода като ги погледнеш двамата. Само че Борис нямаше шанса да се роди принц. Повтаряше пети клас, после и седми, а осми така и не успя да завърши. Не можа да стане военен пилот, защото не го взеха в казармата - бил слабоумен, представете си! Сега работи в чистотата - оператор на метла. Ако го питаш нещо започва да се хили и нещо грачи. Ама като се замисля, аз и от "принца" не съм чул смислена реч.

langlima

Не се безпокой, дори да чуеш - няма да я разбереш!

глейти си вип брадъра! там са по истински разираш ли...

lu4ka

Най-голямата и най-печеливша марка на Острова е "Queen Elizabeth II & family"

Мега тъпа пропаганда :)))) Има ли наивници , които да вярват , че ще рискуват живота на тая.... особа ?!!! Опитват се да изкарат плешивия паразит - герой на труда :)))) Не им се получава " новината " . Със здраве :)))

Всеки, който лети на хеликоптер, е подложен на повишена опасност. Уйлям е пълноправен пилот с летателни часове. Посредствени люде като тебе обаче, изтъкани от псототия, завист и селяндурски предубеждения, няма как да включат реалността от света. Въпрос на капцитет, "разбираш ли". Има много хора по света, чиито действия и рискове ти не би предположил, бидейки заседнала селска буца и представител на тъпотията по света. Стилът на мисене и живот на глупака.

Пълноправен пилот ... може. То всеки мангал с купена книжка е пълноправен шофьор, така че сигурно и в небето е така.

Още една промивка на еврогейски мозъци. Нима ние нямаме своите герои? Ама кой да направи филм за тях.

Ехааа, този го повозиха две седмици на хеликоптер и вече говори като някой със стаж ... бил видял ... пикльо недоносен! Един ден ако му се наложи да работи наистина ще го пускат само да мие кенефите, щот за нищо друго не става!

само като се вдигне хеликоптера нагоре, ще се насереш, не да си част от животоспасяващи екипи дори само да се вози Уилям прави предостатъчно с присъствието си и това, което вижда Нещастни озлобени мижитурки!

Мършо, я дай малко подробности как го прави с присъствието си :) Иначе, мършо, летя с хеликоптер повече от 20 години и досега не съм се насирал, мършо! Нещо повече, мършо, летя и със самолет, скачал съм с парашут по такива места, дето по телевизора да ги видиш и ще се насереш, мършо!

Жена му Кейт е много грозна ама много грозна жена. Тънки устни, дори бих казалa никакво наличие на устни, но за сметка на това огромни зъби като на кон. Лице, широко като палачинка, с подпухнали бузи, но за сметка на това плоска като тапет, не забелязвам дори зачатъци на гърди. Абсолютно селска физиономия, такава без грим и прическа и облечена в дънки и блуза ще бъде възможно най-невзрачното същество на улицата. Този я е взел точно защото е безцветна, безлична и грозна - да му е вярна, да не е шавлива като Даяна, която също не бе първа хубавица, но барем имаше някакъв чар. За разлика от тая. Любовниците на принцът естествено ще са красиви - с хубави големи гърди, сочни устни и тънки талии - принцовете са така.

За Бога, Калдирчева! Че Кейт не е супер-дупер красавица бих се съгласил, но че е грозна... Хиперболизирате някои нейни външни особености до такава степен, че Вашия пост може да се окачестви като женска злоба! По всеобщото мнение Острова не се слави с много красиви жени и на този фон Кейт си е направо чаровница.

много злоба, бе жено, нали знаеш, че злобата променя и визуално, сигурно е от това, което виждаш в огледалото и паяжините отдолу

Калдирчева, ти сигурно си най-красивата жена на света! Още дорде четох коментара ти жестоко се надъъъъ ... възбудих и сега много искам да те любя!

Евала, че въпреки произхода си и властта и парите които седят зад него и брат му, упражняват тази обществено полезна професия. Ако това беше у нас, представяте ли си някое номенклатурно келеменце как щеше да го раздава.

Нашите лайненца стават водещи на ТВ предавания, карат мотор в мола, собственици на "бизнеси" и т.н.

друсат се, пият, храчат, пърдят и бъркат между краката на чалгаджийките в овонените дискотеки..това е заниманието на българския ''елит''

Прави разлика от истинска работа с която трябва да се издържаш, и работа която е като хоби. След като работи би трябвало да има около месец отпуск в годината, а той постоянно е на обиколки с принцесата. Как така се получава?

iv@interra.us

ей така се получава! Не е за всяка глава да разбере. Не си чел приказки - той е принц на хеликоптер, модерен е не иска коне.

къде си тръгнал сметка на британския престолонаследник да държиш, а не си гледаш в кочината, че ония 240-те дето ги избра миналия път са в перманентна отпуска, а, РОБЕ, принц Уилям ли ти е крив, А?

Тя пък една принцеса ... плебейка някаква! Истинските благородници се женят само за хора от семейството, за да не се разпилява богатството. Този толкова ли нямаше една братовчедка, за която да се ожени?

Анджелина Джоли постоянно ходи някъде по различни места на света, за да помага на рзни хора в нужда, а и се издържа. Прави го като благотворителна дейност. Актриса ли е всъщност? Освен това мога да ти кажа, че принцът е летец и общественик по силата на принадлежността към кралското семейство, което му е задължение. И го изпълнява. Стереотипното ти мислене без динамична компонента е всъщност гранично с глупостта, даже навлиза в нейна територия.