Хакер открадна лични снимки на кралското семейство

Около 3000 лични снимки на британското кралско семейство бяха предложени за продажба в интернет.

Обратно в новината

Коментари - Хакер открадна лични снимки на кралското семейство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И като ги е откраднал, КО ШИ ГИ ПРАЙ? Тия и за злобарки не стават.

Хакера сега ще го вземат на работа в Apple със 7-цифрена годишна заплата.

Заради едно налучкване на парола ли? Смешок!

Веднага кралското семейство да подаде иск в съда против IT гиганта Apple за това,че са хакнати снимките им в "облачното"пространство на Apple!

Което щеше да има значение, ако хака не беше от тип phishing. Не е хакнат iCloud, а Пипа Мидълтън е била заблудена, че влиза в сайта link (следвайки вероятно линк от мейла си), а е влязла в link, примерно. Сайт, на дизайн 1:1 с оригинала, събиращ информация за логините. Повече четене, по-малко форумни писаници, другарю.

"Хакер открадна лични снимки на кралското семейство" И какво се вижда на снимките? В крайна сметка гущери ли са, както се твърди, или не са гущери?!

Нали уж Apple i-phone са непробиваеми???Или това е само мит???

Аз бих осъдила всеки таблоид публикувал тези снимки, а хакера бих му почернила дните до края на живота!! Зарди подобни изчадия загина прекрасната Лейди Даяна!

За кво да ги съди? Нали й правят реклама!

промит булгаристански мозък!

ти разпространят лични снимки, много лични! Как ще се чувстваш?

Принц Чарлз е по розови кюлоти,нали? Знаех си аз защо е активирано МИ6....ха.ха.ха

Искам да напипам Пипа и да я опипам от горе до долу.....

Да ама сега ще Пипаш метлата у вас и тръбата на парното

Всеки има право на лош вкус :)))))

то пак едни наследници

които е изтеглил хакера. Самото деяние го определям като престъпление срещу личността. Говоря по принцип.На никой няма да му е приятна такава случка.

Абе не е много сигурно. Склонен съм да вярвам, че тези известните сами си плащат някой да ги хакне, само за да поддържат интереса към жалкото си съществувание. Иначе - снимките и те носят дивиденти, ама ако й хакне банковата сметка сигурно хакера ще изкяри повече от 50 бона.

Де да можех и аз разбия акаунта на Пипа, ама не мога! Аха

Това са едни нещасни хорица. Мога само да ги съжелявам. По снимките и в телевизора се правят на много радостни но душата им е черна и опустошена. Тези арестократи до един са в депреси, давят мъката в алкохол и употреблявам наркотик. принца е доста грозен аз никога няма да пипна такъв, които прилича на съсел. Пронцесата въобще не е хубава на 30 години е, ама е състарена поне с 15... да не говорим за другите грозници от снимките. От тази Кейт гади ми са от нея, не е хубава има загатнато шллимбе и тъмни кръгове под очите от дрогата. личи си че има икстеншани целулитови стрий и имплантанти в усните и задните части. очилата не мога да прикрият бръчките тип пачо крак... но и тя има право да живей какво сте захрачили по нея оставете я .

ебаси злобарката си ти ве :о

жена като жена :))

Брей, че специалистки имало тук. А аз си мислих, че дир-аго четат посредствени хорица

дай да те видим тебе къв Звер си :)

да бе , хакер , случайно ... и пр. баш си с цел е пуснато това :) снимките са си от професионалисти повечето правени . същото като при ким , само дето не е нужно да се снима гола :)

Пише, че иска да ги продаде, а ти вече ги разгледа и разбра, че са професионални...

и кво ще ги прави снимките на тези пачаври?! аз разбирам да беше откраднал някаква технология за свободна енергия и да я направи обществено достояние, а то некви бездарни мърли

За майка си ли говориш?!

Не, тази, която те е родила толкова тъп!

А дали Пипа има снимки по пипки както кака и Кейт? Това ще бъде интересно, момичето е спортистка готино тяло... Ако сме истински късметлии, може и някое кличе като на Парис Хилтън да има. Иначе, що за идиот си държи личните файлове онлайн?

Айде, айде ... хакер! Оная парцалана иска да изкяри някой кирлив паунд и затова си пробутва домашното порно.

Ненавиждам хора, които се изхранват с клюки и нахлувайки с взлом в живота на другите. Според мен в такива случаи трябва да бъдат съдени и наказани строго - и хакерите, и папараците, и таблоидите, които публикуват. Просто е гнусно, затова!

деер

Интересно как рожбите на британското образование си дават парите за такива снимки ---- сега кой им е виновен за този непреодолим момент в съзнанието на тези високонравствени британски европейци - хора от световна величина......?!

Разбирам да има някакъв интерес към тези особи, все пак са кралско семейство, обаче това британците вече са болна нация