Енджи Касабие се омъжи за ”Мистър Ливан” в Кайро

Диетоложката д-р Енджи Касабие каза "Да" на "Мистър Ливан 2014" Рабих ел Зейн на луксозна сватба в Кайро.

Обратно в новината

Коментари - Енджи Касабие се омъжи за ”Мистър Ливан” в Кайро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

arabska hubost

Да са живи и здрави, НО.. вижте ме чуйте ме имам снимки и познавам известни актори и се омъжих за богат ...ама АРАБИН - тука без коментар. Роклята много ми харесва, но прочутия дизайнер да беше направил така, че да не се вижда подплатата и краката. Тази приказна рокля я е окепазил.

Този отпред на 6-тата снимка е много по-хубав от "мистър Ливан".

Само да попитам списвачите на новината, къде в крайна сметка е била сватбата. Защото пишете, че са се оженили в родния и за двамата Ливан, пък после пишете Кайро. Кайро е в Египет, Бейрут е в Ливан. Или напишете новината както трябва или си оправете географията

Явно четенето ти е слабата страна! В "новината" пише много ясно: няколко дни сватба заради роднините в Ливан, а след това с чартър продължава в Кайро. Е, всеки не може да си го позволи и от там ти идва объркването.

Дори и най голямият хейтър не може да им откаже едно нещо. И това е, че те наистина са много симпатична двойка. И даже изглеждат щастливи. Дано да е за дълго.

Защо не се публикуват всички коментари.Публикувате цинизми и съкратени псувни.Това ли е избирателно при Вас!!!!?????

Аз пък се радвам, че е взела това младо момче- арапче. По добре ли беше да се ожени за българин и после да се плющи с араби?

Тази е една нагла лъжкиня. Гледах й едно интервю, в което обясняваше как Бритни Спиърс идвала тайно в България, в нейния офис за диета. Било много трудно да организират сигурността и тайната. Как не!

КОЛКО ПАРИ Е ДАРИЛА ТАЯ ОТ БОГАТСТВОТО СИ?? НА КОГО Е ПОМОГНАЛА БЕЗ ПАРИ? ЯВНО САМО ЗА ПАРИ РАБОТИ, ЗАЩОТО НЯМА СНИМКА ИЗВЪН КИЧОЗЕН ЛУКС И ХОЛИВУДСКИ ГЕРОЙ. ТЯ МИЛАТА НЕ Е ВИНОВНА , А ТЕЗИ КОИТО Я НАТРАПВАТ КАТО ЗВЕЗДА ЗА ПОДРАЖАНИЕ.....ГАДИ МИ СЕ ОТ ТИЯ ПИСАНИЯ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МЛАДОЖЕНЦИТЕ.

Абе боли ме кремвирша!Кво ни занимавате с тея Джагали?.....Ебаси и новината:Ожени се Манго за Айше....

не те занимава! Ти като видя заглавието ЗАЩО отвори страницата! Егати и простотията! Все друг да ни е виновен.

Прочетох Анджи..викам да не би Бранджелина да си е осиновила и Ливанец?

Щом сватбата е станала/била в Ливан, доктор Ливайн поканиха ли го и него?

много злоба и завист!Не, не ставаме като народ, напълно си заслужаваме съдбата. Толкова лоши, завистливи, необразовани, неграмотни, прости хора на едно място-това си е пълна трагедия! Не можем да приемем успелите, богатите, щастливите. Не можем да се радваме на чуждото щастие. Затова и животът ни ще е труден...

Също много се учудих на реакциите. Помислих, че този път хората ще изпитат симпатия. Трябва много да си изкриви човек душата, за да види нещата така загрозено, както са в коментарите.

че не ставате не ставате само тези от вас които се правят на честни к.урви и пед.али интелигенти

Простакът-псувач ДЪЛБОКО МРАЗИ интелигенцията!Така е и в други страни, само дето в България тази ненавист е ПАТОЛОГИЧНА! Показва какъв МАЛОЦЕННИК е българинът! Това е непоправимо!

Като започне някой възвишен да се превзема... Нищо,че в неговия коментар злобичката по нищо не отстъпва на презрените от него завистливи простаци. Само дето лееееекичко съскаме, че нали сме образовани,грамотни и можем да се радваме на чуждото щастие.

Как ходят на фитнес с тези джихаби, и как се влюбват по фитнес залите, не знам.

Е , ливанска приказка е това.Който не е ходил там, не знае за какво става дума. Разбира си че Енджи ще си вземе ливанец за мъж, вие да не искате за ганьо да се омъжи. Съпругът й ще я носи на ръце, а сватбата е като в хиляда и една нощ! Желая им щастие и мир в хубав Ливан!

Да не стане като в алибаба и 40те разбойника :)

с двоина сватба,а сега щастливо разделена....не всички са ганьовци!Танаске на галено Тасси сигурно чакаш арапският принц

Hе,чакам боико дебелото че тои е евнух и за мене ще има повече млади афганчета от софииските улици.

Майтапът на страна, но Ливан е прекрасен. И в много отношения можем да се поучим от ливанците. Там няма такива днес живеем заедно, утре си събирай парцалките. Или се жениш или си седиш на гъза. Няма шарфантии под път и над път. А сватбите им малеееее - струват колкото една къща. И ако нямаш къща не можеш да се ожениш :)

Докъде стигнахме??? Да ни промиват мозъците с вести за третокласни паразити. Ливан е 1/3 от Булгаристан, но явно някой има за цел да ни промива мозъците като в още по-долна арабска провинция!!!!

Е ПРЕКРАСЕН! Толкова ти разбира акълът!

Щом е толкова прекрасен, що не ходиш там? Какво правиш в България? Аман от чуждопоклонници и гъзолижци!

...поредната чалга "звезда"... и какво да и хареса човек????!!! ... цялата е изкуствена...

В пресата изтече съобшение, че ГРОБарите щели да заселват джихадисти в обезлюдените ни села и градове в изоставени къщи с цел подобряване на генофонда ни, за което ни били отпуснали тези 160 милиона. Управлявашите мутри продават нашите национални интереси. Ще ни подобряват генофонда с примати от средновековието?

Първо, в Ливан почти половината са християни... Второ, многоженството е забранено. Трето, жените със забрадки или никаб там са по-скоро малцинство. И виж по Youtube "Scorpions concert in lebanon" да видиш какви рок-концерти се правят в Ливан докато в България хората се прехласват под "звезди" като Азис, Преслава и Галена...

първо-в ливан не са половината християни,а са по скоро малцинство..второ -многоженството е разрешено ,стига мъжа да може да си го позволи,изобщо Ливан е доста по либерална,но все пак мюсулманска държава..а Енджи,незнам каква лекарка е ,но доста хитро си изкарва парите,от глупавите българи...що да не прави сватбата в петзведен хотел..

МЮСЮЛМАНИ Всеки ден тази дума се пише по 100 пъти във форума, но така и не се научи от кои букви се състои!

О, Армеец, беше тя.................... Със забрадки са даже и малките момиченца. Моя близка има неблагоразумието да се омъжи за ливанец. Идва тук с момиченцата си /три броя/. Естествено пребрадени и спазващи рамазана, макар че ливанецът не идва с тях.

Коя? Кво? Що ни занимавате с някакви випове от третия свят?

Мазен чалга стил.

Покана е получил и Обама и Меркел ама били заети и не могли да отидат на невероятното събитие. А Енжиту се е сближила с тях докато гледала сиенен по талавизура.

Само аз ли виждам фрапиращата прилика между булката и нашата пернишка Тоца?!!! Според мен един и същ пластичен ги е оформил.

Тая има яко кифленски тунинг отвсякъде и си е взела "най-личният" джагал. И това би трябвало да е новина?! Ц.и.г.а.н.и.з.а.ц.и.я.т.а. е пълна!!!

какво е джагал?

Сиганин!

Какъв момък можеше да и изберем само. Я от Военна рампа, я от Харманли. Щеше да са семейство за приказ. Иначе кой е бик кум, царю ти г/н Рашков?

тАЗИ ЖЕНА Е ЯРЪК ПРИМЕР, ЧЕ нищо не може да промени тези хора. Израснала в България, тука е учила, но нейното арабско си я тегли натам и там отива. А нашите идиоти как се канят да превъзапитават цели тумби, които се настаняват в България.

Много си прав!

Роклята е страхотна!

Само на мен ли ми се стори че едно от пердетата в хотела където са я снимали липсва?

Абе и един *уй стърчи зад нея.

Хубави жени са ливанките...най високо ценените в близкия изток...всеки арабин иска да има такава жена...но не всеки може да си го позволи!

Не пропускай , моля. И мъжете ливанци, и мъжете!

Хахахах...за мъжете ливанци не знам...Докато живях в Дубай имаше 1-2 ма ливанци с които се запознах и те бяха гейове. Ама ливанките...бяха номер едно, след това бяха персииките...да не се разбира котките персиики а иранките...

Мистър ливайн. Муахахахахахахахахахахахахахаха!!!! Първо се усетих за онзи дядка со магнитите!!!!

Олиго, онзи е мистър ЛЕВИН, чаткаш ли? Ливайн е според идиотското англо-американско произношение

За пари ли? За много ли?

ТАЯ РАЗПАСАНА БРАНИЯ ПРЕДИ ГОНЕШЕ ЦЯЛ ХОЛИВУД, СЕГА Е ЗАБИЛА РЕЗАНЯК, КАТО НЕЯ, ДА КРОТУВА, ЗАЩОТО ЗЛЕ И СЕ ПИШЕ ПРИ ТЯХ! НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С НЕЯ!!

са на втората снимка. Сички са с новите анцузи и дънки.

Все едно са се снимали в столипиново, забележи решетките на прозорците и балконите на това елитно гето :)

много чалга има в тези двамата...

Съжелявам, че късно се поинтересувах коя е тази Енджи Касабие, това била видна шарлатанка, омайваща дебелите ни заможни випове с обикновени манджи приготвени съвсем не диатично и то в Банкя. Защо е тук в България тази ливанка и как е попаднала в полезрението на вип "звездите" ни, то че има платени реклами е ясно, но от къде цъфна точно в България и от глупендърите българи стана богаташка.

орязяна чалгарка, всичко изкуственяк и по лицето, и ц...та

Доста фриволно оведение! Там бурки няма ли и закони на шериата, а? Като разпасани са! Къв е тоя двоен стандарт по арабският свят, а?

Много са готини и двамата и явно богати.....

голямо плющени ще падне тука

Килимът на-една от снимките е по-хубав от роклята на булката

"Джейсън Стейтмън" е някаква нова звезда...

Какво ни интересуват хора,които не познаваме дори?

ЗАЩО четеш новините за тях??? От заглавието се вижда за какво се разказва.Ами,прескочи го.Не-важното е да се плюе, да се ругае, да се отрича, НЕЗАВИСИМО ЗА КАКВО! Нещастници!