Катрин поздрави Майкъл за общия им рожден ден

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас празнуваха общия си рожден ден.

Обратно в новината

Коментари - Катрин поздрави Майкъл за общия им рожден ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Так и не разбрах , какво намери тая богата и известна красавица в тоя сдуханяк.....

Ако и давата са Везни е ясно , той си е очарователен мъж, не всяка жена търси непременно голям секс в брака, а търпелив , разбиращ партньор. Жената е болна , това че е актриса не може да спре биполярното разтройство- циклофрения , болестта е коварна , на цикли мания , депресия , тя е доволна че има Майкъл... и благодарна ... да са живи и здрави!!! и да се разбират и обичат по тяхно му!!!

Който не им е бил в къщата и под завивките поне един месец да не дава акъл, защото просто си разказва личния опит. И предполага, а не знае. Да си изкаже мнението е достатъчно.

Правило за женидба на богатия буржоа: Годините на мъжа разделени на две плюс 7 години. 72:2=36+7=43. Хитрец. Дърт еврейн, но навярно с много рога.

ЖениТба, бе. Не жениДба. Ако си прочел двадесет книжки в живота просто ще те дразни как изглежда, не е нужно да си даскалица. Като го напишеш просто ще ти стои странно, дори да не си завършил средно, какъвто очевидно е твоя житейски път.

Попитали 100 годишен старец, защо 20 годишен трябва да се ожени за 17 годишна , а 100 годишния за 57 годишна. Отговора бил от прост по- прост. Парите. За грешката, по-спокойно.

и евреИн, а не евреЙн!

Според мен, и на нея й се иска да се откачи, но той я държи с договори, с компромати. Той е евреин, разбира ги тия неща.

На жената й се иска секс, но не може да се откачи от тоя. Пропиля си последните десет години от живота. Но може би си намира я с шофьора, я с бодигарда.

Радвам им се, но може ли някой да ми каже защо ми остава този странен привкус, че така не се целува партньор и любим за рожден ден, пък майната му на колко години.

чичо Mайкъл, бая нещо качи на "любовният мускул!!!;)).. да са живи и здрави!!;))

Чудех се на какво се крепи връзката им, докато прочетох: "Майкъл Дъглас разкрива пред британския вестник "Гардиън", че има вероятност да се е разболял от рак на гърлото заради орален секс." Копирано от https://link

Хубава жена,добра актриса, известна но брака с тоя и разсипа нервите.Деца имат,но и без тоя деца щеше да има. Пари сигурно също, но славата носи пари и...психическо разстройство.А за секса сигурно го може дъртака,но друго си е младото.

Пък едно време, точно беше направила май 20 и след първия ѝ филм ѝ вземаха интервю, на въпроса "Кой е идеалния мъж според теб?", тя отговори: "Майкъл Дъглас, влюбена съм в него от както се помня!"

Оскар Уайлд е казал, че има два вида нещастни хора - тези, на които не са им се сбъднали мечтите и онези, на които са им се сбъднали...

Тъй ми - когато решиш, че ще си нещастен, никой не може да те спре! :) А иначе големи хора са - да си живеят както им харесва!

На някой им харесва да ги чешат дедовци .....

За мен остава загадка на какво се крепят връзки между партньори с таква огромна разлика.

Нарича се любов. Преди 16-20 год. Дъглас беше много готин.

Жените, живеещи с много по-възрастен мъж ми изглеждат сякаш компенсират чувстото си за несигурност. Вероятно разчитат, че няма да бъдат изоставени като поостареят, защото все пак винаги ще изглеждат добре на фона на далеч по-стария си съпруг. В замяна може би рано се отказват от секса или, ако са по-практични, си намират дискретна паралелна връзка за тая цел.

Ако допуснем, че поостареят е 55-60, то има голяма вероятност да е вдовица по това време... Макар че дядо Кърк скоро ще удари стотака...

жена зодия везни - биполярното разстройство е по рождение...

+++++

Желая им всичко най-добро, но 25 години разлика са си 25 години!!!

Много харесвам Катрин и ми се ще да ми отговори на въпроса - "Струваше ли си?" Ама честно, без общи приказки - децата, пък филмите... Деца щеше да си има и без тоя дядо и филми също... Само да напомня, че тя игра в английска версия на Титаник и си имаше кариера и преди брака с дядото...

Може да си е струвало, примерно много се разбират, а пък тя като по-млада си намира някой млад за 'тънката' част, че да не си разваля семейството.

Колко да се разбират като тя беше в психиатрична клиника по едно време...

Да си чувал(а) нещо за любов?!Или при теб това не важи. Не всички са материалисти?! Що за тъп въпрос?

Аштън Къчър, Филип Киркоров, Анна Никол Смит... все големи любови...

Звезди, звезди от висока класа, но в същината си обикновени хора с обикновените човешки изживявания. И там има болка,огорчение, радости, щастие - нещастие. Животът си е просто живот и всички ние просто обикновени хора създадени от Бог.