Мика Стоичкова стана майка

Дъщерята на футболиста Христо Стоичков роди момиченце.

Обратно в новината

Коментари - Мика Стоичкова стана майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРОСТ БЪЛГАРСКИ НАРОД !!!! НИКОГА НЯМА ДА УСПЕЕТЕ С ТОВА МИСЛЕНЕ КАТО ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС ЖИВЕЯТ В МИНАЛОТО!

Отговора е лесен. надявам се че не сте като преднамерените злобари по -горе. Земята е средна земя. Душите нарушили реда в един живот отиват в ада. Там понасят наказания. След това им се дава възможност за реинкарниране-това е висша милост. избират живот с трудности ,за да се пречистят. Всяка религия стига до ад чистилище и рай. Сега сметнете колко хора са умрели само от потопа насам.А това не е първия потоп. Просто когато е най-подходящо се реинкарнира душата. Това е сложен процес. Това е отговора. Милиони и милиарди са живели преди нас. Населението се увеличава,защото наближава нова трансформация на Земята.Трябва да станем по-добри. Душите бързат.Целта на всичко във вселената е да се стреми и служи на висшата сила. Дявола също и служи.Изкушава и наказва падналите души. Няма нищо случайно. От нас се очаква да сме истински добри и смирени.

А за пълен член не знаеш нищо...Задаваш въпроса КОЙ върши действието в изречението и поставяш пълен член-,, ОтговорЪТ е лесен, това е отговорЪТ,дяволЪТ служи...,,. И стига с тази реинкарнация... На български е превъплъщение или прераждане.Преминаването на душата в новото тяло е метемпсихоза. Да не пушиш някакви ,, билки,, ... Ако си зациклил на реинкарнацията, то нито тук е мястото, нито това е темата!

Веселино, какво занимаваш хората с личните си проблеми. Изобщо не разбираш тук за какво става въпрос.

Е, дотам я докарахме - българки да раждат мюсюлманчета. Не мога да й честитя. Всяка българка, която се дава на турчин е достойна за презрение.

Поне веднъж се зарадвайте на нещо, драскачи смотани. Не ви е срам и сега да бълвате злъчни коментари. Толкова сте тъпи и ограничени

От историческа гледна точка си е предателство българка да се жени за турчин.

Кажи

тя стана майка баща и продължава да споменава майки навсякъде

Българките които се женят за турци са национални предателки.

Ай, Веселинке, в Малта вече въведоха развода! Да се разведе човечецът, да се оттърве...

бебето да е живо и здраво. ама и тая мика стоичкова откъде изпълзя? какво е направила, че да бъде известна? ако не беше баща и, никой нямаше да знае, че съществува.

Сега само забрадка и трябва тя и без това си е селянка

Забрадка не знам дали ще сложи, но току виж сложила хиджаб. Срам!

А щерката на Ицо ще се забулва ли след като е женена за турчин? Е поне хубаво, че е момиченце, поне няма да бъде окипазено с обрязване.....

На Ицето само женски му се раждат, друг ще му харчи милионите:)

Аха, таз пак доди.....

Велико! Да обяват петък за неработен ден!

Уууууу бряяя

Адриначе... думата "папиЙонка" съществува само в неграмотната ти кратунка :)

По скоро .. В неграмотната "кратйонка"

смешник!

Честито! Да са живи и здрави цялото семейство и дълго да се радват на малката принцеса!

Kaква е тази нова мода родителите да благодарят на новородените, че са ги "избрали"?! Новоредените са едно парче месо без самосъзнание, а ако имаха право на избор, сигурен съм, че в доста от случаите биха избрали другояче.

Първо честито на Мика да са живи и здрави цялото семейство. А отговора. Когато душата напусне този свят тя вижда греховете си. Бог не се влияе от човешки индулгенции и глупости. При повторен избор за въплътяване душата сама избира расата държавата рода семейството и пола в който ще се реинкарнира,за да отработи кармата и да се издигне по пътя на светлината. Древни учения. Та за това благодарят . И всички които обиждат едно невръстно дете създават карма за себе си.

Чудесно! Сега да ми обясниш що за души са тези, които преди 200-ина години са избирали да се преродят в семейства, в които шанса да доживееш до 1 година е около 30%?

Възможно ли е да ми обясните като на лаик откъде идват нови души? (Населението на земята непрекъснато се увеличава.)

Точно така! Всичко можеш да избереш и да подмениш в този свят - лека кола, телевизор, град, държава, дори религия, но да си избираш майката и цвета на кожата - невъзможно. Съдбата ти е предначертана. Раждаш се полу-турчин, полу-българка и носиш гените и на двамата цял живот.

Точно така -гени, с едно уточнение. Турчинът не е знаел, че е турчин при раждането си. Научен е да бъде турчин. Както аз съм научен на българщина. Внучката на Стоичков е американче. Каква ще я научат да бъде?.. Не ми пука.

тук все успели , чаровни, никога не грешили и изключително умни българи се изказвт. Явно много им е мило семейството на Стоичков, загрижени за него - акъл дават. Мен не ме интересува нито Стоичков, нито Стоичковица, но все пак бих казала - да са живи и здрави и тримата.

Буахаха... Марче, твоят баща чужденец ли е?

Може и баща да стане, ако турчина я зареже...

Аз помислих,че е станала баща!

Стои4ков и фамилията му откак запо4наха да светят всеки ден простотии за тях се пишат

mika stoichkova se nasra! mika stoichkova prudna.,. are stiga s taq veche de.....

... започва се - зъби, буйки, каши, грис, дрис, диети... да влизаме във форма, че това ни чака през ден.

Само дано не го оставят за по-дълго на дедо му, че първата думичка няма да е точно "мама" ...

Ще е нещо свързано с майка.

Е,няма да е думичка,но пък ще е цяло изречение с мама

Дедо Ицооо ;)

Най накрая си намери работа и ще има какво да правиш, а не само да се шляеш, мамина и най - вече татина

Сега като порядъчна госпожа и съпруга, трянва да сложи фереджето, за да не предизвиква грешни помисли. Така каза ходжата. Ако някой от братята реши да я уважи, не трябва да се дърпа.

Честито на семейството! Да са живи и здрави

Е, много сте остроумни, такъв смях падна като четях коментарите Ви и закачките, че направо нямам думи. Браво, духовити и умни сме си българите, и не говорим със злоба, по-скоро намираме смешното във всички подобни излишни "новини". Много се смях, браво на всички изказали се по-долу.

Голям праз -да ме прощавате.Какъвто бащата такова и отрочето.Тъпо ,нахално .И все пак има и нещо хубаво в тези имена.Могат да се изоилзват в медицината за повръщане.

И сига, ко чи прайм? Това добре ли е или зле?

Колко завистливи коментари и религиозно-нетолерантни!!! Срамота!!!

Сега ще изиграем един кючек.....

Бягай в Анадола да видиш там колко са толерантни към чуждоверците. Защитаваш "хора" за които ти си нищо, ама то фурнаджийските лопати сте всичките такива...

Защо" срамота " ?? Тази не престана да ни занимава със себе си и нахалния си баща ?! Нещо , което е толкова елементарно да роди една жена дете ---- То стана световен въпрос ! Кой се интересува от Мика ? Освен , че е дъщеря на Стоичков , нещо да е направила ? А и той защо се покри след скандала в Етрополе ?

Баща и с кой ще се бие на кръщенето? Интересен ли ще е мача, да ходиме ли да гледаме?

Ми отиди да видиш . После да не се оплачеш че някой те е нацепил..като ходиш по чужди кръщенета

Дядо Ицо да почерпи.

Прекрасна новина! Да са много щастливи!

Честито!да е живо и здраво! едно детенце е винаги радост,надежда и бъдеще.

Luna0102

Браво на новото поколение бебета- всички като се родят, не само че могат да четат, ами са наясно къде в интернет да прочетат съобщенията от майките си.

Абе, Ицо има и втора дъщеря, но май се е метнала на майка си - с малко повече акъл от тая кифла! Поне не си показва простотийте по медиите! А иначе да им е жива и здрава рожбата и на нея и на нейното Ако....пардон, Аки!

Тя и втората май за небългарин се омъжи.. Що така българските мъже нещо не ги харесват?

Да им е жива и здрава Миа Рамадан :)

дир.бг, оставили сте позволени коментарите, какви хора сте вие, а !

spoko men ma tetakovaha skriha mi komentara kakto obi4a dira

Казва се Миа защото родителите и са фенове на Миа Калифа!

Това което мога да кажа е ЧЕСТИТО! Пожелавам здраве и любов на семейството!

Всяка българка мечтае за голям турски ятаган.

аре стига с тази омраза, хората се обичат и това е. Нали не смяташ, че това момче е виновно за турското робство

мене ми е през дедовия