Невена Цонева роди момче

Певицата Невена Цонева роди първото си дете във вторник.

Обратно в новината

Коментари - Невена Цонева роди момче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-после Грахич я разкараха!

Колко години разлика имат тези двамата?

Разликата въобще не е като на Макрон с бабата.

Цялото й име е Михаела. Мика е поамериканчетото галено име.

Мика си е чисто българско име, умалено за Мария. Има много такива "Мики" в Западна България. Ама, пусто, нали требе да сме нещо, тръгнала неуката да пише, че Мика било галено от Михаела по АМЕРИКАНСКИ. Гиди кифли от криворазбрана цивилизация - смешни сте.

Аз казвам как е в НЕЙНИЯ случай. Иначе чудесно знам, че Мика се казва на Мария в някои краища на България. На Стоичков щерката е Михаела и понеже е живяла в САЩ, където са й казвали Мика, името е останало като галено. Сега по-ясно ли го написах или отново да обяснявам като за още по-малоумни и неразбиращи?

Честито. Невена е любимата ми българска певица. Невероятен глас и естествена красота. Ако мога да кажа, че една жена е красива, това е Невена.

Талантлива певица и истинска жена! Да им е живо и здраво детето и много да ги радва. Невена има едно уникално излъчване, което за съжаление все по малко жени в България имат. Камо ли пък сред известните. А именно на осъзнатата жена и майка. За таланта не говоря при нея той е в изобилие.

Това "девойче" ми падна в очите, още когато се яви на първия кастинг на някакво си там шоу. Тея дето избираха месото бяха Слави, Глория, Данчето Йорданова и Дони. Слави зададе въпрос: -Какво даваш за да станеш известна? Отговорът беше: - ВСИЧКО! И един обезумял поглед от нейна страна...Видеото го има (все още) в тубата...

,, Данчето Йорданова,,? Вземи си една тетрадка и си пиши глупостите... А най- добре е да се удариш с един чук у челото- да не се мъчиш .

Прост тупанджия, а каква хубава жена закачил? Хубавите ябълки прасетата ги ядат.

Най-доброто е за барабанистите бе бунак...за теб и бабичките са решение...

НЕВЕНА Е ЧЕСТНО МОМИЧЕ И Е КРАСИВА.НЕВЕНА ТРЯВВАШЕ ДА ПОЛУЧИ НАЙ ВИСОКАТА НАГРАДА , ПОДИГРАХА СЕ ДАНО ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ ОТ ЗАВИСТ НЕ И ДАДОХА НАГРАДАТА , НА РАЙНА ТЕРЗЙСКА СЪЩО ЗАВИЖДАТ ТЕЗИ ДВЕ МОМИЧЕТА НЕ СА СИЛИКОНКИ А СА ЧИСТО КРАСИВИ БЪЛГАРКИ. ЧЕСТИТО ДА ВИ ЕНА ДВАМАТА!

За тези които пишат глупости, да знаят ,че Невена не е разбила ничие семейство,Венко отдавна беше без жена и майка на детето му,когато е бил музикант в скандинавските страни приятелката му ражда и се отказва от детето -оставя той да го гледа и тои се прибира тук за да му помагат родителите/майката е била норвежка/

Да сте чували някога за пунктоация???

пунктУация- идва от латинската дума punktum-точка.

Ами другото момиче на Венелин и съпругата му, дали се радват на тази новина ? С тези съжителства, колко семейства се разбиха и колко дечица останаха без бащи и майки. А да не говорим във домовете колко невинни дечица се озоваха. Да е живо и здраво детето. То не е виновно, че майка му се яви на конкурс и разби едно семейство.

чета,чета и не вярвам на ушите си толкова много положителни коментари и 1-2 за каимак,но това да е проблема,за тази двойка чувам за първи път.............и симпатични са ,не съм слушал тяхни песни,не са някой натрапници с платени реклами(като мотика стоичкова и nina dobrev),не ги познавам,не мога нищо лошо да кажа за тях,.....ами да им е честито новото бебо александърчо,кой казва че българите са злобни хора.

Че българите са злобни хора, казва онзи, на който не му вървят помиите, които се опитва да им пробутва по т.нар."медии", всекидневно.

Честито сладури!Много любов и щастие Ви желая и малкият Александър да Ви е жив и здрав и много да Ви радва!!!

Живи и здрави, ама защо Александър? Свършиха се имената, та всяко второ момче е Александър. Да му се повдигне на човек.

вие да не сте новият израстък на стоичков,на мотика стоичкова де??

Кво общо има баналното Александър с мъка стоичкова?

Кичо

И какво изми или иде Ми Я ?

Слави Трифонов поздрави в шоуто си само Венелин. Така и останахме да гадаем, коя е майката.

Да са живи и здрави! Много хубава двойка са с Венелин!

Честито! Невена е изключителен талант. Много щастие и още наследници.

Изключителна новина. За Пулицер. Щях да полудея от радост.

До сподвижния: Щом си влезнал в секция Лайф на Дир-а значи те интересуват звездите. Ако искаш да четеш за чуждите - има си специализирани места в нета, посещавай ги. Какво те учудва че има информация за детето на една от най-добрите БГ певици и може би най-добрия БГ барабанист и перкусионист? И може би най-известното БГ музикално семейство. Ако си средния българин, за който само чалгата е музика - е тогава ти разбирам позицията

Учудва ме, че има новина за истинска звезда. А, не за някоя долна пача, каквито обикновено се опитват да ни пробутват тука за звИзди. Но народът вече е толкова смаян от промивки, че не прави разлика между менте и оригинал. И предпочита ментето. Както в "политиката" ни, в която всичко е от менте надолу, но феновете са достатъчно, за да продължава агонията на народа ни.

ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЯ ПИЧ ЩЕ Е БАЯ ТАЛАНТЛИВ ПРИ ТАКАВА МАЙКА И БАЩА!!!!!!!!!!!!!

Вярно е. Дядо му, бащата на Невена, също е страхотен музикант- хем е певец, хем инструменталист, макар че не е толкова известен, колкото нея

Честито, но дали това е вест, която интересува средния българин? Комай не!

Ами средният българин, никой насила не го кара да чете и коментира неща, които не го интересуват !!!

А, ти "среден" ли си, или долен.

Ами ако да фъргали във вярната дупка е нормално да роди ...

Честито ама тая каква певица е ???Това си е тяхна радост и едва ли интересува хората на много от които им се е получила такава радост ама не сте я огласявали

Честито!

Защо ме е срам, че съм българин? Много ясно, просто редовно чета коментарите в Дир.бг.

Еми, хайде нахлупвай феса и ни оттървай от себе си.

Паисие, прав е човекът да го е срам. Тези двамата са нормални и симпатични хора, талантливи музиканти , а не пошли чалгари, но и за тях злобичка и помия тук-там. а те не заслужават.

Аленсандърчо сигурно ще порасне като красавец и много кадърен човек!!!При тези красиви и много кадърни родители!!Пожелавам на новото попълнение на човешкият род много здраве и щастие!!!!

Прекрасна новина,честита радост,да сте живи и здрави и тримата,много късмет ви желая.Невена е най-обичаната от мен певица въпреки,че и попречиха някои да получи голямата популярност,която заслужава.Успех!!!

Да са живи и здрави

Честито на симпатягите!

Абе този Венко не е ли дърт пръч?

Изглежда много задръстен, но пък е от екипа на т.нар. Слави-станислави и това му дига акциите. Ако не беше имал късмета с това работно място, нямаше да види никога такава жена, но всеки с късмета си.

Каква жена,бе!От село доѝде и хвана този Венко.Може да е по-стар,но е известен и и осигури софиѝско жилище.

Да, ама млада върба лющи...

Много красиво момиче. Някой жени с цялата им красова и свежест, са родени не за микрофон и сцена, а за любов.

Честита радост!Продължавайте да сте надежда и пример за младите,в това вече разпадащо се от аморалност наше общество!

Много хубава двойка и изглежда, че много се обичат.Да са живи и здрави и с любов да отглеждат детенцето!Честито!

Уй чини долския тупан и неговите клакьори са много важни за България, затова ни информирайте редовно моля, какво ебът, ядат, пърдят и серат.

простак

Честита им радост! Да са живи и здрави и само хубави неща да им се случват!

Честито! Да е живо и здраво детенцето,много да ви радва! Нека е благословено и щастливо!

Честито! Венко, купувай направо Стратокастера !

Фендер Стратокастър е марка китара. Използвана е от Бог Ричи, виртуоз Ингви Малмстийн,Бавната ръка Ерик Клептън,легендата Джими Хендрикс ...

Га думкаш не си играеш. Да илядите и тримата.

Това вече е хубава новина, защото Невена е една капка излъчваща чистота и доброта, Венко не го познавам, но щом се е спрял на това съкровище не е глупак и дано го опази. Честито бебе и да сте живи и здрави и щастливи и тримата. За разлика с новината за раждането на Мика Стоичкова, тази новина наистина радва българския читател, докато другата звучи пресилено натрапена за хора които се смятат над българското.

Живи, здрави и щастливи!

Тя е на 30, а той на 44 г.

В несигурни времена като нашето, жените търсят сигурност. Пък и тоя беше до нея, когато я подмяташе вещицата продуцент.

Затова българките станаха коври и се чукат за пари!

Е И?

Честито.

Невена визуално прилича на певицата Thalía и е една от малкото стойностни известни млади жени . Да са здрави и честити и тримата !

ЧЕСТИТО !

Семейството си е платило за обявата. Ама като ни информират кога и как точно принц Джоржд се е насрал и какъв клъч носела майка му в същото време, кой им плаща?!

Не си разбрал, щом сравняваш новината за детето на Невена с насирането на принц Джордж. Мътно ти е здраво. Виж пробвай с бира, кафенце... Ако в това е проблема. Ако не... там вече, работата е по-сериозна.

Да е жива, здрава, весела, щастлива с детето си! За съжаление българската държава е зла вещица, мащеха за стойностните млади българи.

Много харесвам Невена, умна, талантлива, скромна и се радвам за нея. Да и е честито!

Не било новина, ами новина си е . Все по-малко българи останахме в тая държава, а вие продължавате да слагете минуси!

А някой друг българин случайно не се ли е родил?

Невена Цонева е изключителна - готин човек, хубава жена, талантлива певица, известна. Много хора се интересуват за живота и кариерата й.

Новината е потресаваща! Това е страницата на дира за платени публикации на раждания и погребения

По-лесно ти е да си тъпанар, нали?

Моят съученик от корабния техникум Пецата Венков стана дядо. Честито на него, и на младите родители.

Ема от вас никой не се интересува и не иска да се интересува. Покажете талант, хубост, благородство... и пак се обадете.

Пецата Венков вероятно е бащата на Венелин Венков, Светецът е любезен и го поздравява, Вие защо така грубо?

а не става така ,нито си мотика стоичкова нито Nina Dobrev ( (Николина Константинова Добрева)