Учени: Не се женете на 14.02 и на щастливи дати

Сключването на брак в Деня на влюбените и на "щастливи дати" може да го провали, като подобен риск варира от 18 до 36 процента.

Обратно в новината

Коментари - Учени: Не се женете на 14.02 и на щастливи дати | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако питате мене с 24 годишен брак, изобщо не се женете, ако днес трябваше да се омъжвам, никога не бих го направила, още повече да каня сульо и пульо. Ако на жените им е толкова зор да се видят с бяла рокля като принцеса-купете и се облечете - идете на църква вречете си се в брак, както го чувствате, защото изобщо не вярвам, че Господ ще има против венчавка без граждански брак и се повеселете двамата в някой изискан ресторант. Нямам представа защо не може човек да се венчаее без да се е разписал пред държавните органи.

В църквата не правят венчавки без документ от гражданското. А Вие не давайте такива съвети, защото другите хора не живеят Вашия живот.

Що да не дава жената, ти след 24 години брачен живот що си мислиш, че ще имаш живот изпълнен с шампанско и рози ? Първо да имаш 24 годишен брак в днешно време си е направо рекорд и второ вечна любов и невероятни съпружески отношения толкова време са си чиста рядкост.

Има логика.

За добър,, профил,, се гледайте анфас и от всички страни... И пак няма гаранция- човек се мени! Между венчавка и сключване на брак има разлика и не е задължително да са на една и съща дата. У нас все още за да се сключи църковен брак се изисква да е сключен граждански брак. Това е неправилно. Но тук учените са наблюдавали правилно- двойката може да натъкми датата, но не и ,, профила,,...

Без да съм учЕн - не се женете на никакви дати! Не дишайте мръсния въздух! Не яжте! Всичко е ГМО! И вода не пийте! (има други неща за пиене;) И най-важното - не мислете!