Бременната Джанет Джексън се показа

ЕТ Online публикува ексклузивни снимки на 50-годишната Джанет Джексън в напреднала бременност.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Джанет Джексън се показа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи Джанет Джаксън може да е бременна на 50, а Елена Йончева не може на 52, така ли!?? Това излиза от коментарите! Толкова гъ.олизане тука пада, а от това, че под новината за Елена не можеха да се оставят коментари, нереализираните коментатори пощуряха, че не можаха да си излеят злобата! Чуждопоклонници не.астни!

Харесвам филми с щастлив край.

Абе това на снимка 21 да не е Петя Дикова?

Важното е, че ще си роди сама бебето и няма да плаща за това на други жени. Като гледам мъжът й - ще се роди хубаво бебе! Да са здрави и много, много щастливи!

Да ти имам и вкуса джагалско-ориенталски.

В случая майката Джанет Джаксън е една от малкото представителки на своята култура, приела исляма преди да сключи брак. Казвам малкото, защото в родината на нейните предци, Африка, тенденцията е точно обратната - ислямът изобщо не може да си пробие път, въпреки че усилено им го натрапват отвън. Ако това е разликата между автентичните африканци и афро-американците, следователно една култура се поддава на влияния толкова повече, колкото се отдалечава от корените си и попада в мултикултурализма. Правете си изводите...

???? В Сомалия, Етиопия, Нигерия, Египет е пълно с мюсюлмани, за съжаление. Но това, което си написал е меко казано неточно.

Е, и ? Голям праз ...

да е жива и здрава и тя и бебето и всичко да мине наред

Ей, и тя се изплющя кат хората най-накрая.

Колко известни българки родиха на 50 от мъже с 13+ години по млади??

В действителност Джанет е само девет години по- голяма от съпруга си, но изглежда сякаш са двадесет...Жалко...Пластичната хирургия не е била милостива към нея.

в годините.

Фенка съм и на Майкъл, и на Ла Тоя, и на Джент. По принцип съм зла по отношение на черньофците, но признавам, че и между тях има лимитиран брой безумно талантливи и способни (разбийсе, музикално :)))) Без капка предразсъдъци съм към семейство Фжаксън. Заслужили са си славата, парите и всичкото отгоре. На Джанет, лека бременност, защото след майкъл е трудно да се приеме, че няма да има друг толкова талантлив Джаксън. Само любов и почит към семейството. От мен поклон. Даже не ме интересува кой е бащата, нито го знам. Важното е, че Джанет е щастлива и ще има бебе.

Ужас, това момче е като неин син, извратена работа :(

Айде пишете два реда за Тоца-мармалада, да видите как ще живне форума ! Ще се лее щастие и народна любов! Два реда само ... Джанет не се кльопа много - то повечето вече забравиха коя е или никога не са знаели!

Ти нещо влюбен ли си в ТАЯ?

Да живеят пластичните хирурзи!

Тя на 50, той на 25 сигурно... плюс/минус няколко милиарда $