Шарлот и Джордж се забавляваха на детско парти в Канада

Британските принцеса Шарлот и принц Джордж се забавляваха на парти за деца на военни семейства във Виктория, Британската Колумбия.

Обратно в новината

Коментари - Шарлот и Джордж се забавляваха на детско парти в Канада | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Принцеса шарлот е одрала кожата на прабаба сиь, горкото

Ега ти гледаното дете след като толкова късно взело та казало ''пук'????Това според мен не е въобще за хвалене защото само доказва че с детето не е работено и гледано в правилната посока или по точно оставено е на самотек да се учи само а за снимки вечно е ''обгрижвано.. Да е живо и здраво все пак е дете

Гледайки Шарлот започвам да се чудя дали изобщо носи гени на Катрин?

много съмнително. Одрало е кожата на баба си. Няма да се учудя ако са използвали замразена яйцеклетка на бабуха и сурогатна майка. Кейт въобще не изглеждаше раждала- не визирам килограмите, а лицето, обичайната промяна под формата на купищата хормони, леката подпухналост на всяка подилка, която никой гримьор не може да прикрие. А принц забравип му името, батко и де е с кафяви очи, при положение, че Уилям е със сини, майката със зелени, няма как детето да е с кафяви, явно майката е с такива.

обичайната промяна под въдействието на хормоните имах предвид

Шарлот е едно - към едно прабаба си кралица Елизабет.

СлучаЕноС????

А в една задача по математика за лузъри се пита, докато е траяла тази безумно фалшива лигня, колко точно деца по света са умрели от глад?? Инак спор няма, знаем си урока, комунизъм - лош, капитализъм - добър....

По принцип е така, но първите британски заселници в Америка също са умирали от глад, чакайки несигурните доставки от Европа.

За това време у Африка сигурно няколкостотин негърчета са умрели от глад, ама карай...

Хубаво семейство, красиви, млади с две чудесни деца! Изключително малко хора на тази планета имат късмета да се родят в кралско семейство. Сигурно е много приятно, луксозно, комфортно. Да са живи и здрави!

що да не се забавляват и те както роднините си само това ще правят! да се учат децат от малки как се дои стадо .....

Същото правят и децата у нас - това повод ли е да бъде новина?! Аман от рептилски помияри!

Бах'ти бозата...

Балона е казал "ПУК!" още при зачеването на Шарлот.

знаем ги тези истини,ние,които много сме чели и сме п/р/осветени,но тези неща не са ясни на случайниците,които са толкова тъпи,че мине не мине ,ах недей -кейт и там каквито са.Сигурно са поданици на същите тези дирове.

Семейството на пръв поглед е идеално. Прекрасни родители, прекрасни деца. На второ чете Малкия Уйлям казват ,че е Ариман.За това и Обама беше коленичил. Малката прилича поразително на прабаба си кралицата. При първата бременност на Кейт една медицинска сестра се "самоуби" като се наръга 15 пъти. Останалия обслужващ персонал си извади поука. Кейт не напълня,не промени фигура и при 2те раждания. Децата или не ги е раждала тя или има днк подбор. Най вероятно и двете. За незнаещите прочете кой е Ариман,какъв е за масоните и кой е реалния господар -Принц Филип Сакско Бурготски,променен на Унздор и за това и тласкаш жена си напред. Не случайно наш дето ,макар и без кралство добре живее. това е една от !3 фамилии. но снимките са прекрасни,ако не знаеш кой стои зад тях.Като картички са.

чЕти по-малко книшки баце! Нещо си флезнАл у много филми на ужасите!

"Малката прилича поразително на прабаба си кралицата." ?!?!? Е, на кой да прилича, на моята баба ли??? Ами и ти извади една логика!

в България ,няма такива имена,та не съм в час.Такива небългарски имена си кръщават само циганите от сериалите.

А моята първа думичка беше "алкохол", но чак сега обърнаха внимание на този факт, когато вече е късно.

Само на мене ли ми се чини, че малката хрантутница прилича на прабабаси - дъртио вампир елизабет?

Не е много възпитано, това което казвате, но.....съм се смяла с глас до попикаване на израза Ви!

Много си зле Кънчо,пък и завистлив.

Одрали са кожата на дъртия гущер ! Нищо , че уж феи ги орисват . Нашите деца казват цели изречения на годинка .

По-полека малко. Цели изречения на годинка. Може би това го правят ТВОИТЕ деца. Останалите - едва ли.

Да са живи и здрави, ама хич не ме интересува какво прави това семейство.

Да са и живи и здрави.

малката шарлът прилича много на прабаба си - кралицата Елизабет.II

за съжаление - да!

И аз това се канех да напиша :)) Значи все пак не греша!

Неприятно и грозновато като дърт ретпил. Майка й е поне симпатична, а баба й беше красива жена.

И ТЕ ЩЕ СТАНАТ УБИЙЦИ КАТО ОСТАНАЛИТЕ САКСКОБУРГОТИ КАТО ПОРАСНАТ :))) ... САКСКОБУРГИТЕ В ЮКЕЙ СИ СМЕНЯТ ИМЕТО НА УИНДЗЪРИ В 20 ВЕК ЗА ДА НЯМАТ ХОРАТА АНТИ-НАЦИСТКИ НАСТРОЕНИЯ СРЕЩУ ТЯХ :))

Я колко приличат двечките рептилчета на пра-баба си дъртата вещерица..... И никак на Уейти Кейти..... Не бих се учудила, ако Уейти кейти анорексичката нарочно е била избрана, та да не прави проблеми на короната. След Даяна короната е параноична и не би траяла нови проблеми. Та, да са си поръчали рептилчетата на сурогатна майка....с избрани днк-та и на двечките....колко му е. И двете са копие като близнета на пра-баба си и на баща си, все едно самия Уилям в неговите детски години, за който е гледал снимките му. И хептен нищо на Уейти Кейти, за който е гледал нейните снимки.

Противна си и коментарите ти са гнусни. Повдига ми се от същества като теб.

ГОЛАТА ИСТИНА ВИНАГИ Е НЕПРИЯТНА!! НО ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ-ВЗЕМИ ЛУПА, ЩОМ СИ СЛЯПА И НЕ ЖЕЛАЕШ ДА ВИДИШ ОЧЕВАДНОТО, ГЛУПАЧКЕ И СИ ТУРИ ПАМПЕРС!! ЩЕ СЕ ОМЪРЛЯШ ОТ ВЪЗСТОРГ!!

Ти си една незадоволена, злобна, ялова женица.

Да, времето не прощава и на херцогини-много се е сбабичосала, много е сбръчкана!! След някоя и друга година ще трябва да и слагат БУРКА НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА, АКО НЕ Я КОРЕГИРАТ ПЛАСТИЧНО, ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ДОСТА НЕПРИЛИЧНО!!!

Най-вероятно си е забравила PIN-кода и си е рекла на глас" "PUK" с надеждата да си отблокира картата на телефона. А може и да е предвидила "ново" и неоткрито произведение на Шекспир.

На мама малките гущерчета ..

глупости на търкалета

Харесва ми как ги обличат - няма дънки няма надписи : Versace, Dolce& Gabbana,Adidas.....

Много любими на родните майки

Еееееееее, голяма работа!!!!!!! Да е живо и здраво детето, ама що за новина?

Ами какво да сложат за новина - сутрешната "шарлота" в гърнето на Шарлот ли?

Точно де, същата работа е и с 'пук".

"Пук" или "Ф . К" дат ис дъ куесчън.

Колко мило!