Блейк Лайвли роди второ дете на Райън Рейнолдс

Актьорите Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са посрещнали втора рожба, съобщиха от "Пийпъл".

Обратно в новината

Коментари - Блейк Лайвли роди второ дете на Райън Рейнолдс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно е пак момиче. Ако беше момче, щяха да го обявят веднага. Но най-важното е да е здраво, да расте с обич и любов, да се изучи и някой ден да се гордеят с него!

Сексът с нея е страхотен - много възбуждащ и задоволителен, ободряващ.

Щом вече имат момиче на име Джеймс, сигурно сега имат момченце на име Мери. Да им е живо и здраво!

що така пропуснахте внучката на стоичков?

Стою

Като чета заглавието - явно не си ражда нейни. Второ на Рейнолдс. На кого друг е родила?

Доста грозновата двойка, прелошава ми като ги гледам. Поне не слагайте снимки да не плашите орталъка.... това русо чучело има за съжеление криви крака се едно че е преболедувала бебешки рахит, олисяващо теме и тънки змииски усни... какво и е харесал тоз жалък палячо? Ама и той един мачо, къси тънки крака, пада си кривогледичък доста и по ноктите му май лак виждам, на усните чарвило а на очите семки....ужаст!!!!!!! Прическата му е като на ускубано гарже и накълвано в тиквата от злобни кукошки... Преставям си какво дете са родили... и да не посмеете да ни пробутати снимка на бебито защото и без това сме с чуествителни нерви и реагираме емоционално на вампрясали сукалчета.... А защо не казват пола и името на бебито? Има нещи гнило, Боже да не е дву- или триполово, направо ме побиват тръпки от ужаст... Имам чуството че такиви грозници се котират умишлено от Новите Господари... Изкат нас красивите да ни претопят в глобализацията за пробутат техните кретени.... Боже ела да си пребереш вересийте докато е време!!!

Спри наркотиците !

Вулева, ти ли си ?

Тя има невероятно тяло със страхотни гърди. Ако бях на негово място, щях да правя секс с Лайвли всяка нощ.

Обичам те, Лора

Красива жена, гледах я в във "Възрастта на Аделайн" - прекрасна, след това в този с акулата... не съвсем. Райън в последните филми, не ми прави впечатление, но по-важно да се радват на съвместния си живот.

Тя много го обича, той е с нея заради секса.