Ето я българската песен за ”Детската Евровизия”

БНТ премиерно представи песента "Вълшебен ден", която ще ни представи на конкурса "Детска Евровизия" 2016.

Обратно в новината

Коментари - Ето я българската песен за ”Детската Евровизия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво.Ало , недоволните така плюехте и по Криси.Колко много злоба спрямо собствените ни деца - това направо не е истина

Е толкова клишета на едно място в този текст не бива.....

Прекрасно момиче, хубав глас...тъпа песен...

Браво, бе! Много готино, шарено, детско, сладурско! Поздравления. Обаче кадрите на сивия фон и синята завеса са доста мрачни и дразнят. При сегашните компютърни технологии можеше още по-ярко! Стига с тая сивотия нашата! Иначе в пъти по-добре от песента на Крисия, която сякаш беше снимана в овехтял прашасал партиен дом!

Много ясно, че песента е хубава. Все пак е създадена от Графа, който по мое мнение има най-точна представа как се прави в България актуална музика, конктурентна на световните стандарти. Изпълнителката е очарователна, а гласът й е прекрасен! Браво!!!

Прекрасна песен! Това за мен е изкуство - да те докосне и промени деня ти. Успех и в конкурса!

Чудесна песен, прекрасна изпълнителка, поздравления за Графа! Добре, че го има , за да не е българската музика единствено долна противна чалга!!!

На мен песничката изненадващо ми хареса, за разлика от песента на Крисия. Има хубав ритъм и хармония, запеваема е, особено припева и момиченцето пее прекрасно, и е много чаровно. Мисля, че има големи шансове. Стискам й палци!

Тази песен е изключително еднотипна. Песента на Крисия е най-добрата песен която чух в двете детски Евровизии досега. Децата не сравнявам. Всяко е за себе си талантливо, красиво и чаровно. Песента на Лидия обаче има само текст, натоварен със смисъл не като за 10 годишно дете /имам дете на същата възраст/, но иначе е смислен. Мелодията е лека, но не е нищо особено, не ме грабна, не ми въздейства изобщо, не ме кара да си я тананикам, докато песента на Крисия и до днес ми е любима и си я пускам когато нещо за душата - наред с песни останали като класика в българската и световна музикална история. С детето ми харесваме много и клипа към нея - по детски закачлив. Този клип имаше само един елемент който загатва детска закачка - огромния стол на който седи момиченцето. Всичко друго ми е като снимки пуснати една след друга. Дано чара и излъчването на детето компенсират не особено оригиналната мелодия. Нямам нищо против Графа, но песента дори не позволява на детето да покаже истинския си талант. Тя може много повече, а и дават лека мелодийка като за песничка от учебниците по музика.

Твърде обстоен анализ на нещо толкова невинно като детска песен, пък била тя и за Евровизия. Май сте близък на Крисия, за да се докачите толкова, но... кучетата си лаят, керванът си върви. С тази песен ще се представим на детската Евровизия и можете поне да пожелаете успех на нашето българско дете.

е хе, всяка изричение свърщва на дълъг то ееееееееее, ааааааааааа, какъв е този ритмус за дете - почти чалга.

да се научи от Диетер Болен как се пишат песни за номер 1! Ега тги китарата.

Браво на талантливата сладурка! Браво и на Графа за песента! Обаче, по начина на оценяване на конкурса, нямаме никакъв шанс. Сръбска, турска и още диаспори в други страни са решаващи за гласуването. Помним на "големия" конкурс, когато "Вода" на Елица и Стунджи не можа да се класира, а беше най-доброто от всичко представено, някакъв сръбски хермафродит спечели първото място с отвратителна в музикално отношение песен. За оная (оня) с Вурста... пък да не говорим изобщо!!! Да си спомним и за Крисия. Същата работа! Все пак... А, дано... ама надали!!!

Прекрасна песен.Прекрасна изпълнителка.Пожелавам и успех.

това песен за българската публика ли е или пък за Европа? Ще се хареса /вентуално/само от българите.

Както се вижда, точно от българите, за жалост, не се харесва.

Евалла, разплаках се! много хубава песен. Но обективно погледнато Гост е прав във частта си за другите етноси...може би едно мимолетно доуточнение по някакъв начин че това са деца на България би трябвало да свърши работа...иначе Графа съм го признал...дарба си е голяма...много я разбира музиката това момче.

ChatGPT

Много е дразнещо, когато изкуствено залагат сериозни теми в ДЕТСКИ ПЕСНИ. На този етап не знам тази Детска евровизия дали не значи за наш'те композитори "да пляснем една изтъркана тема за всеобща любов и мир в песен и да я дадем на 10 годишно дето хал хабер си няма от темата да пее тази песен" Въпреки всичко: Успех и дано не преиграват пак медиите ако спечели

Не струва

Песента не е лоша като за някакво тържество. За конкурс които толкова се лансира напоследък е незабелижима- Но детето е хубаво и лъчезарно. Имам усещането, че го избраха, защот най-много се доближава до излъчвнето на Крисия и е на ъщата възраст на която тя спечели второто място. Дори в клипа има моменти в които детето е заснето с веещи коси, близък план, въртящо се каквито моменти има в клипа на Детска планета. А пък в останалата част от клипа виждам елементи които ме подсещат за втората детска конкурсна песен. Това дете с миналогодишната песен щеше да има много по-голям успех. И да, и на мен не ми харесва подмазваческия мотив с дечицата от друг етнос. Много е елементарно като похват точно в този момент, а в сегашната ситуация това по-скоро ще подразни, отколкото да умили гласуващите в западна Европа. Но детето е чудесно и му желая щастливо детство и успех не само в конкурса, а въобще в музикалните му изяви.

Ами погледнете руската, украинската, Белоруската и т.н. песни - все около 15-16 годишни моми и песните не струват. Чуйте ги и коментирайте след това. Ами нашата песен и детето са далеч по- добри и хубави.

Не е истина, толкова хейтване в коментарите, открита неприрязан. Хора, какво ви става, това е едно дете и няма начин посланието да не е чисто. Детенцето пее като ангел, текста е мил, клипа детски, а излъчването на детето е искрено. Какво ви става, трябва ли да се дерете за всяка новина и да търсите в нея лошото и нескопосното. В каквото се вгледате, това виждате.

Слаба, много слаба песен! Дори талантливото детенце не може да я извади от посредствеността!

Браво Лидия! Успех!

Много постно!!! Жалко за надеждата да се представиме на ниво както всички останали държави.

"Връща ни към вярата в чудеса и припомня, че трябва да се обичаме и да приемаме всеки, независимо от различията ни - това май казва доста - да се подготвим за за чудеса и мигранстка любов, нищо , че са различни! Повръща ми се !

Какво хубаво излъчване. И личи, че няма никакъв шанс това дете някой ден да се изроди в нещо като Гери Никол.

Поне припева трябва да е на английски че да може публиката да я запее...така се печели...иначе песента не е конкурсна...

Благодаря Ви,развълнувахне ме!Покажете на Европа ,че българите са талантливи и най важното ... не са цигани!!!

сменете песента докато има шанс и дайте на маестрото да напише една по-хубава пе3сен като на крисия защото това мовмиче е находка има талант глас визия и заслужава х,убава песен

Поредната насосана песен ! И защо малката е гримирана като магистрална труженичка ! ?

Много слаба песен, никакъв шанс за победа.

Не искам да пиша негативни коментари. Но... господин Ампов си остана посредствен композитор, с посредствено смешно сценично поведение а-ла "танцуващият подрастващ младеж". Защо причиняват подобно музикално недоразумение на това дете???

...с нищо не запомняща се песен !..детето е хубаво и има глас..песента не струва !

УЖАС!!!Графе никой ли не ти е казвал,че си музикален инвалид и че написаното от теб досега е отврат.Ти си бездарна музикална номенклатура нагло натикана от родителите ти в т.нар. национална телевизия,която плаща простотиите ти с нашите пари.Скрий се бе некадърник и спри да дразниш хората.А телевизията да сменя песента по-бързо защото след толкова успехи ни чака голям резил.

Владко, защо бре момко, караш малко момиченце да започва песента толкова ниско, защо бре хаирсъзино? Една народна песен ли не можете да обработите, бре. Имаме 40 неравноделни такта - само с един от тях може да избиете европейската посредственост и ваша некадърност. К'ва е тая негърска песен , бре хаирсъзино? К'ви са тия мелези на видеоклипа? Демек: Добре сте заповядали, чоджум...в Булгаристан?!

С много любов го направих и самата песен се роди от раз." -------------------------------------- Ей това изби рибата !!! Аве рапон......нищо не си "родил" ами само си "изсрал" едно голямо "лайно" и това дете ще бере срам заради твоя "овчи талант"

Боже, Божее!!!

Аве кой е избрал Графа да пише песен ве ???? Тоя е най-некадърния певец и композитор в цялата човешка история !!! Тоя трябва със закон да го забранят !!! Ако това дете отиде с тая помия на Евровизия, то последното място ни е гарантирано и няма кой ни измести от там !!!

Момиченцето е хубаво, очарователно, но за жалост песента е на светлинни години от "Детска планета" на Крисия. И според мен няма да пожъне успех. Ако има време, измислете нещо много добро!

Според мен момиченцето е толкова ефектно, че ще тушира лошия привкус на песента. Ще видите.

Този клип се снима за 2 часа с бюджет 500лв а БНТ сигурно са похарчили 50000...

Прав е професор Вучков , че Графа не струва пет стотинки, и песента не струва, монотонна и еднообразна!!Като няма Кой, давайте Графа!! Тъпа история!!!

О, и аз съм фенка на професор Вучков!

посредствена песен в посредствено БНТ, платено с парите на всички ни. Кай няма пустия тъп комунизъм!

Страхотна песен и прекрасна малка певица! На добър път и успех!!! Браво и на Графа!

кое й е хубавото - песента е посредствена, не въодушевява, не грабва, няма характер на нещо, което всички биха запяли...имам чувството че е писана от наркоман. все едно, тая педе....ада БНТ нещо някога да е правила като хората? искам си парите като данъкоплатец обратно, мамка Ви! язък че ще помрачите детето, което ще се чуди защо е загубило!

Оди да се въодушевиш у чалготеката!!!

Песента е прекрасна! Лидия има много чар! Харесва ми много! Има всички шансове да триумфира. Успех, Лидия!

Аман от тоя граф,не ми е ясно кой изобщо му харесва песните,а сега иска да съсипе и децата.Гледам,че се напъва за концерт и в зала Арена ,не знам,за мен е направо изтезание да му слушам песните ако случайно ми се наложи,но да си дадеш и пари за да го слушаш,е те това не го разбирам.

Danieli

мхммм.. някаква меланхолия и депресия струи от творчеството му Графско....

И песента и детето са леко анорексични.

от посредствена музика в нашия интериор! Или чалга или Криско или Дара и Гери Никол! Абе вижте какво правеха Бийтэлс, Ролинг Стоунс, Уайтснек, Дййп Пърпъл, Юрая Хййп и много други, като Тангра, Щурците, ФСБ!

браво, чудесна песен

Детето е супер, песента - супер посредствена! Абе съберете се по-изявените , не по-връзкарите и напишете една хубава песен на това хубаво момиче да се отсрамиме.

Тъпа песньовка, в типичния тъпанарски стил на графчето. Даже и детето се лигави като него.

Това като предишното!!!

песента хич не е лоша. Ако си мислите че на другите държави песните им са извънземни, се лъжете. Днес изслушах песните на рус, укр, блр, алб - умрях от скука