Яна и Петко се сдобиха с още един син

Бизнесменът Петко Димитров стана горд баща на трети син вчера, стана ясно от публикация във "Фейсбук".

Обратно в новината

Коментари - Яна и Петко се сдобиха с още един син | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито, да им е живо и здраво. Но определено след години детето ще има основание да им се сърди за странното име. То поне да звучи добре, ама не - Ян всички ще го асоциират с Ян Бибиян. Пък другото завалата и то Доминик мале майко.

Тия имена бяха на мода преди 15-20 години....отпреди 5 някъде всичко е с български имена пак...в класа на сина ми са само с български имена (или поне ако не са български са си местни от много години), Георги, Пламен, Николай, Иван е има едни Макс, Мирела, Даяна за цвят но гледам и майките в квартала викат на бебетата с български имена предимно...

Демоде но за жалост в училище а извън него всички, дори учителите постоянно бъркат името на дъщеря ми и вместо Гергана или Гери все и викат Габриела или Габи. Чак пък толкова ли рядко срещано стана Гергана?

Значи Рачковото не е Рачково , а Петково. Така ли? А този в кой бизнес бизнеменства. Май в такования.

Още една велика светска двойка. Е ГОЛЯМ СМЯХ Е ДНЕС. ПРАСЕТО ПИГИ И ЦИГАНЕТО ПЕТКО,НАПРАВО МЕ РАЗБИХТЕ. БЛАГОДАРЯ ВИ.

Янчето е като средностатистическа италианка - в постоянна бременност между 25 и 35 години.

роден 1931 г. се казва Павел. От майка си знам, че са искали да го кръстят Пол, но тогава е било забранено чужди имена. Явно не се развиваме в правилна посока. Абе какви са тези Мия, Диа Гея,а сега Ян изтрепа рибата.

Забрави Дея, Вая, Ая, и Гадая.

От майка си знаеш как са искали да кръстят баща ти. ?!?!

Ех, а какви прекрасни български имена имаме !

първо Доменик, сега Ян Бибиян! Ужас!

Интересно, едно време след Освобождението започва леко преиначаване на българските имена, за да звучат по градски, по европейски, по интелигентно. Тогава Гинка става Ангелинка, Дочка става Дона, раждат се първите Александровци и някои по-нелегантни имена се изгубват. Но въпреки това хората все пак са търсели някаква връзка с българщината - дали корена на името е оставал, дали са кръщавали детето на някой по-известен генерал ил и историческа личност, все е имало желание българското да стане модерно. Днес обаче няма нищо такова. Точно обратното - тенденцията е родителите да дават имена, които КРИЯТ българското като нещо срамно, като някакъв недъг, който ще спре "блестящото" бъдеще на децата им извън дома. Жалко е! Ако Ян един ден отиде да учи в Оксфорд, не името ще му помогне. Никой не се интегрира с име. Иначе нашите цигани досега да са шампиони по интеграция. Мили родители, осакатявате децата си!

Абсолютно точен коментар.Моята прабаба беше неграмотна жена родила децата си в началото на 20 век. Двама сина и три дъщери.Всички с прекрасни български имена: Александър, Димитър, Николина,Невена и Мира. Беше работлива,справедлива и мъдра жена.Живя до 95г. Днешното изкелеферчване на имената на новородените българчета говори само за бездуховност и нисък интелект на родителите им въпреки претенцийте им за грамотност,вишУ оразование и прочие.

Ян Бибиян :)

Пак добре, че не е Яре...

така сте написали бизнесмена, все едно цял свят му знае бизнеса? Да не е новия собственик на Майкрософт?!? Може ли малко по сериозно да предлагате новините си. Като пишете за тези , поне напишете какви са, що са.

Кое ги не знаеш бе....Янка е световноизвесна танциорка на пилон по нишните заведения - бардаци, а циганина е кръчмар. Половината селендури у София ги знаят, а ти не! Срамота, къде живееш бе младеш???

Какво му е зле на един Иван, бе Янче? Или Ясен, Явор да е с твойта буква? Нормални и хубави имена. Сега на Ян и брат му Доменик ще ги скъсват от бъзици откъдето минат, не може цял живот да ги отглеждате по чалга баровете и на екскурзия, а такива таланти и народни артисти като тебе и Петко няма как да си изкарвате хляба по чужбината.

Е кой ще им се подиграва... Те тези деца дето ще им се подиграват ще се казват : Мари-Елиз Мадуркова Чарлз-Октавиан Тъпанаров Изабел - Рослинда Лайнарова Роналдо-Суарез Селяшки.. и прочие...

О, да, забравих, че верно те ще ходят на елитна детска градина и г*зарско училище. Ама въпреки всичко пак в ДИР-а ще цъфнат един ден!

Колкото са по-прости родителите, толкова е по-"интересно" името на детето. От хората покрай мене това правило важи на 100 процента - то не са Сияна, Тияна (откъде ги измислиха, Боже?), Миа, Емили и т.н. и то от българи, живееши и работещи в България и НЕговорещи чужд език. Да се чудиш какви планове кроят за децата! От друга страна имам приятели, живеещи от години в чужбина, без намерение да се връщат, които дават български имена или поне се опитват да налучкат име, което да звучи нормално и в България. Важи и за смесени бракове. Интелектуалната разлика между двете групи родители е безмерно голяма, познайте в чия полза...

малко църни ми се виждат, че и детето..

Па оньие са си циганьие бре!

Да им е живо и здраво детенцето! Ей тези сериозно се обичат. Дано да си съхранят любовта във времето и да не се разведат. Ще бъде много жалко, както и за всички разделящи се родители...

Кога се развеждат?Щото няма вечна любов, а и той момиче искаше....а не Ян.

ЧЕСТИТО БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ЩАСТЛИВИ

След време ще се подиграват на деца с подобни имена.Както сега се подиграват на Сталинка и Телефонка.Трябва да не си много наред с главата за да даваш смешни и несвойствени имена на съществото което най-много обичаш.Изключвам циганите защото те са безродници и се прикачват към всеки и всичко, но за българите е срамно да си толкова просТ.

Честито! Да е живо и здраво и детенцето и вие.

А пък дъщерята на една позната се казва Доминик , и там родителите са българи, но няма да се излагаме със селски имена я!

тая вече се бетонира

Сдобиха ??? Намериха го на пътя, подариха им го или какво? Не спряхте да употребявате тази дума в заглавията на статиите Ви за новородени!

нещо като 'придобиха' т.е. закупиха от MALL Сердика..

сдобиваш се, несв. и сдобия се, св.; с какво. 1. С трудности намирам или получавам; придобивам. Сдобих се с чудесни ботуши. 2. Разг. Раждам. Сдобила се е с момче. Но както ги плюете, че не са българи и не дават български имена, така и ти не си българка и ти бягат истинските български думи!

Истински български думи, но в разговорната реч, не употребени в заглавие на статия.

Следващото да го кръстят Яд, на името на майка си и баща си, па да ме викнат на кръщенето.

Може и Пет - само на баща си.

.... може и Ин да го кръстят следващия.

Ин не, че с Ян ще са нон-стоп на кълбета :)

Всички ще му викат Янчо, така че напъните за нещо оригинално в случая няма да дадат резултат.

Друго му звучи на Петко, Ян Петков, като Дан Колов, а друго Янко че и Петков.Но те ще си говорят на Патрик,Кристофър ,Миа, без фамилии.

Само да вметна, че Дан е съкратено от Йордан /Колов/.

Да е живо и здраво, ама изборът на име отново е... След Доменик мислех, че няма какво да ме учуди много, хайде гледали са хората "Бързи и яростни" много пъти. Сега си мисля, че явно доста са им чели като деца книжката за Ян Бибиян. Какво да кажа друго?!

TIREX

уруспия и мутра ,два тъпунгера две дъвки за електората на тиквата.

Що за име.Явно колкото по-глупава е майката, с толкова по-абсурдни имена кръщава. Ама жена, нали някой ден лична карта ще издадат на детето.Ще го е срам по гишетата трите имена да си каже.

Ян Хус!

не, бе! ян бибиян!

а кои да фак са Яна и Петко

Спрете вече да пускате новини с изцяло цигански и етнически характер. Дайте малко новини за Българско семейство. Спрете да толерирате циганите и техните многолюдни семейства. Освен това не виждам нищо повече в това циганско семейство, жената е танциорка на пилон в кръчмата ма мъжа си. Наистина живечт над средно статистическиа мангал, но това не е повод да пишете, че им се родило 8мото дете - Ян......Само незнам защо не са кръстили чавето ферарио, а ян....ма те си знаят или валентино или гучи ....малко по фешън щеше да е!

Браво Пеца, заплождай здраво. Kарай до момиче, до петото може и да стане, :-)

Да е живо и здраво детето! Ян!!!! Останах без думи! Мислех, че по-странно от Доменик няма да измислят, ама можело.....

Тъй ли се вика вече на кръчмаря - бизнесмен?

Трябваше да е ЯнКо. Първите две букви на майка си, а последните две на баща си. Но е надделяла суетата. Между другото не знам дали си давате сметка в днешно време колко е трудно двойка да се заплоди, докато се гъделичкат в леглото. Малко са такива щастливци и са горди, защото го знаят. Живеем в гадни, стерилни и проблематични времена и разни докторчета и епруветки се намесват все по-често в създаването на наследници, уви.

Тя е с него заради парите, той иска млада и свежа жена, а не волните пеперуди, на които се е наситил в клуба си.

Е, няма как да не са с такива имена:Доменик Петков и пр.

Ян и Доменик......."типични български" имена......Като чуя такива имена, и автоматично губя интерес към общуването си с родителите. Разбирам да живеят в чужбина и целта е по-лесна интеграция на местна почва, но да си в България и детето ти да има такива имена, за мен е проява на, меко казано, "лош" вкус. Таправо е трагично и жалко..

Лошото е, че има много вече - Ванеса, Стефани ...

френски имена

А може ли да ни информирате къде са си бЕлнали зАбите... За приАтел питам ;) Иначе честито за бебето, да расте здраво и щастливо!

А какъв е бизнеса на този бизнесмен?

"Малкият наследник на бизнесмена получи името Ян..." ?!?! Циганиите продължават! Следващото мангасарче ше е Бибиян!

Прави ми впечатление, че колкото по- млада е майката, толкова по- глупави имена дава на децата си. Все пак- хубава новина, да се раждат повече такива деца с любящи и материално осигурени родители.

Много се радвам за тях. Да са живи и здрави и много щастливи!

Снимките на Джордж Клуни и Амал какво общо имат?

За сравнение на класата е

Добра новина. Браво на семейството, само така ще се оправи демографския срив, да са живи и здрави всичките.

Как ? като се раждат циганета като тези ли?

Да е живо и здраво и много да ги радва!

Ян Бибиян!!!

Малък като залък, силен като великан! :)

Ян? Що за име е това??? Поне да беше Яни.

Е,те ще му викат Яни.

... или яне...