Продължителността на човешкия живот достига предела си?

Макар че през 20-и век непрестанно се увеличаваше, продължителността на човешкия живот може да е достигнала своя предел, сочат резултатите от изследване.

Обратно в новината

Коментари - Продължителността на човешкия живот достига предела си? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вероятността човек да доживее до 150 г. била 1 на 10 000?! Въпросът е колко нули е пропуснал авторът?

Продължителноста на живота е едно, но нищо не се говори за младоста! Щото то добре да доживееш и до 170 години, ама като си спаружен като стафида и не можеш да правиш нищо, то тогава бах ти живота ще е това!

Много ме вълнува един въпрос, на който засега радетелите за това да се живее150 години или, не дай Боже, вечно, не са дали отговор. Или поне аз не съм срещал такъв. Как ще се отвори място за новите хора, които трябва да се родят и да живеят на свой ред, къде ще се съберат всички и докога? И най-вече - защо?

нали затова са епидемиите, войните, природните бедствия, увеличаването на хомосексуалните, смъртоносните болести, гладът..... Нищо случайно няма, природата контролира нещата.

Като минеш 60, егати живота.

Веднага да се въведе пенсионна възраст от 120 години. Така автоматично ще се решат бюджетните проблеми и пенсионната реформа ще приключи успешно!

Към НОИ, Точно така, явно с тази статия искат да ни вдигнат пенсийте от 100 нагоре. А, до тогава? Работете за тази държава и пълнете джобовете на управляващите.

Учените няма какво да хабят време и ресурси да доказват нешо, което се знае със сигурност: Петър Дънов още през 1900 г. го е казал: "Засега на човека му е дадено да живее до 120 години."