Жените в кои професии са най-склонни да изневеряват

Жените, упражняващи определени професии, са по-склонни да изневеряват, като най-често това са заетите във финансовата сфера.

Обратно в новината

Коментари - Жените в кои професии са най-склонни да изневеряват | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а дека са певиците и актрисите? знаете ли в древна гръция на какво са били синоним? досещате ли се вече? тея са но1 в световен мащаб! извън класациите са, щото, според сериозните медии, не са професии!

Когато мъжът ти не се сеща, че си жена, а те има само за дом. помощница - рогата му са сигурни! Професията няма нищо общо. Сексът си е необходимост, страст, желание, емоция, възбуда, удоволствие и удовлетворение.

Kогато, е надебеляла и омръзнала, и когато му говори само за пари, Tака, е!!! Cменя я,.. и нещо по свежо!! ;))

Те, свежите с младите правят секс без пари, но с дъртаци - само ако има пари и си струва.

Cлушай ся, моме: Kогато си на много километри вече,.... си изфъщяла лимонада!!?? 3а къф, си му,... да се "сещал"??;)) xixixixi...

А може да се е разхубавила за него - отслабнала, стегнала се, с хубави дрехи, коса и лице - а тогава ... какво в този случай.... ?

Без конкуренция са рускините, полякините и наште тийнейджърки. Даже не се разхвърлят - набързо в асансьора или някое скътано фоайе и това е. О, времена, о, нрави! И да не забравяме другата сентенция - каквото и да ти говорят, става дума за пари.

...добре лъжеш!!??, че искаш и другите да ти вярват,... на чутите сентенции!!?? O, нрави.. O, времена!! хахаха..

С намаляване на обявените проценти, ясно личи увеличение броя на лъжкините. Много мижави цифрички, еййййй.....

Склонни са да изневеряват жените, които вкъщи са обречени на скука, мъжка посредственост и липса на внимание! Професията няма значение!

Бъркате изневяра с кариеризъм

Научих нещо ново - пилотките са на второ място! Но са много малко на брой, за съжаление.

какво чакат? Спят ли?

Това с PR-ките , явно проучването не е правено у нас ...

Там, дето си вадиш хляба, не си вади оная работа!

Че тук са изброили не 10, ами 27 професии, бре! Плюс "и други"-2%, стават 28. Това, че всички си изневеряват е ясно, ама защо пише топ 10, като са изброени близо 30?