Златка Димитрова роди момче

Плеймейтката, прочула се като Черната Златка, лично съобщи за раждането на сина си.

Обратно в новината

Коментари - Златка Димитрова роди момче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря за смешните коментари. 1 час съм се смял през сълзи. Да е жива и здрава Златка.

ПРЕЗ Х.Я МИ Е!

Боже боже златката била ''звезда'':))))а пък и видите ли направила ''чудо'' та родила'':))) и понеже се напъвала ?? при секциото днеска ни уведомяват медиите че е много изморена и сега си почива:)))Да е живо и здраво детето барабар с останалите родени на този ден от НЕобикновенни но истински майки а не прости ''звезди

Пожелавам и да бъде повече майка и по-малко мама, че от БГ мами ни е писнало.

Честита радост на майката! До дир: не ви прави чест двойния стандарт, за някои личности не допускате изобщо коментари под статиите. До коментиращите: съобразявайте се малко - коментирате майка все пак, бъдете мили и добри.

То комай само това може. Изненадващо, но и останалите жени го могат, ама знаят и други работи в живота.

Честито Мамо, наистина е прекрасно и неповторимо да бъдеш Мама, обичай си детенцето, гушкай го, храни го и го отглеждай с безкрайна любов, защото любовта прави хората щастливи, бъдете много щастливи родители, безрезервно обичайте детенцето си, защото утре и Вие ще бъдете обичани и уважавани от него..

Майка ти още след 1 година да почва да го учи на държавите и столиците, че иначе става страшно. А и да го запознаете като порасне и с другиъе си полубратя и сестри.

Напъна се Златка и роди ...не мишка, а мутре.

Ако Златка-златното момиче на мутренския "елит" имаше елементарен усет, не би си показвала бебето за да не го урочасат и "къпят" в народната "любов".

И аз ще раждам ама нито една медия не ме отразява :(.....ами така, като си давам парите за бира ,вместо за PR!

Ако бе някой професор или преподавателка , или поетеса никой нямаше да разбере , но нали е ку..ва , всички трябва да знаят !

Тя IT специалист ли е?

.....не "професор по география" е!

Браво, Злате! Най-после успя. Радвам се за теб. :)

Сигурно ще стане умно като майска си и красиво като баща си. Ненужна новина....

Поредното мутре. А защо е в новините?

Дано не се е пръкнало и то да стане мутра, като знаем майка му, как подобни мутренски среди й бяха любимите и дали в цялата тази работа няма дял и Багата.

Да е живо и здраво бебчето ! Дано майка му най- после миряса и ни остави на мира с инфото за корвенския си животец ,а бащата да му деде не само малкото си име но и фамилията си.Все пак той още е женен.

Ще си даде фамилията, ако иска. Факта, че е женен няма никакво значение.

А с какво е известна тя,освен с това,че е известна?Още едно дете ще се разхожда из Банкя.Освен,ако не го води по Моловете в София,където е любимото и място.Но в Бургас не мисля,че много ще връща.Нали вече е Софиянка и тя като всички селяни!

С каво е известна?

С простотия!

Пейчева, казвай що е то "плеймейкърка"?! К'во плей и к'во мейка???

Абе, и аз не знам!Ще се обадя на Златка да я питам.

Гърдите на Златка естествени ли са? Изглеждат естествени. На снимките гледам само тях нищо друго. И на друга жена да бяха пак само тях щях да гледам

Силикон са.

пластмаса

...Дьон и каучук!

защото не и се вижда задницата и тя е силиконова!

на снимките може да и гледаш и пу тката. на живо много мирише

Някой знае ли: Мъжа на Златка нарко-дилър ли е? Златка наркоманка ли е?

Новината е Едно борче и едно к*рве си имат чаве. Честито

На снимките гърдите на Златка изглеждат напълно естествени, дори привлекателни.

Кой не е виждал и пипал гърди на живо те така се заблуждава:)))

Честито! Да ви е жив и здравн малкия! Да го гледате с много любов!

колко плати тая че да виси цял ден като водеща новина

Това е новина от световно значение. За пръв път се ражда бебе, което има няколкостотин бащи и по всяка вероятност не е ясно коя точно е мамицата му.

Ле ле, страхотна новина, от изключителна важност! Браво на вас, да Ви се чуди човек с кой акъл ни занимавате с тази особа! На този ден още стотици жени са родили дечица. С какво е повече тази неграмотна и развратна жена за да ни информирате за нея?! Спрете с глупостите и простотийте!

Честито!!! Красота е да създадеш живот!!! Но е ВАЖНО как ще ГО възпиташ това дете!!!!

Пазете се от женитба за глупава жена, съжителството с такава е трудно, а децата й са погубени

Може ли Златка да обясни какво означава да си "плеймейтка"?Професия ли е? Е, мъжът и прилича малко на "мутра", но е разбираемо.

Да е живо и здраво детето и след години да доведе на "МАМА" същата разтури къщичка като нея.

Честито Злате и не обръщай внимание на злобата!

Ама разбира се. Даже гледам е установена и божествена връзка в това събитие.

Само хора без деца, или хора, които не са губили дете, не разбират каква е новината.Злобеете срещу дете, бе, не мога да ви нарека хора!

"....но вече съм преди всичко МАМА!" ?!?! Ти си си Б О К Л У К долен П А Р Ц А Л корвенски и такава ша си останеш в нашите сърца. Ша те помниме с якото еване което си ни дала на цяла София и оконости завинаги. Браво!

Честито!Да Ви е живо и здраво и много да Ви радва!

fall_out

И сега сцена две: Снимки с детето, коледни, новогодишни, "непринудени", партита и тн...

Браво,колежке.Ти наистина успя да изчукаш повеч мутри от мен.Но този скоро ще ти бие шута щото няма мъни.

Честито!Да сте живи и здрави. Освен тази нищо незначеща дама , родиха и много по-стойностни българки.Защо не пишете и за тях.Те ще са много по-добри и стойностни майки от тази силиконка............

Да е живо и здраво и по-умно от майка си

Да и е живо и здраво бебчето.На този ден преди мноооо години родих и аз нашият син.Пожелавам му мноооо здраве и късмет .......нека всички хора да са живи и здрави.

Честито!!! Да е живо и здраво малкото момчеце, за радост на на майка си и баща си!

Тя самата знае ли кой точно е бащата?

Боже, спри размножаването на боклуците!

Няма да ги спре, щото по принцип боклуците най-много се размножават, виж циганите.

Ще може ли да кърми с тез силиконови цици?

Златка е пич, радвам се за нея !

Да, бе, пич с оценка КА!!! Известна с разголването на силиконовите си цици! Добре, че не дават Нобелови награди за подобни неща, че нашите боклуци няма да допуснат други до тях!!! И тая ми била пример за подражание, та раждането ѝ да е в СМИ и да е новина! От друга страна, подобна ку.отрошачка да роди си е наистина новина!!!

Има само един, който може да съди другите, и това не си ти. Златка я познавам от морето, от Смокиня където има бунгала и кръчма - там лятото ходим да се храним с децата - винаги е била готина. Виждала съм я преди години ,когато загуби първото бебе и сега разбира се се радвам, че е родила здраво детенце!

живи и здрави, ама разгледах симките и се потресох от вида и изражението на "таткото"- егти мутрата празноглава и дебела изглежда, направо икона на прехода. Жалко за детето.

Е ти да не искаш професор от БАН да е бащата?Каквато тя,такъв и тоѝ!

Парвенюта! Свикала "орисници" , също такива празноглави tетки като нея! Къде в България има обичай на "орисници"? Има кръстници, тези хора имат някакво значение са смейството и детето. Но такива като мало умната Златка надминаха всичко в глупостта си и желанието си да са "по-така"