Екскурзията на Михаела Филева до Барселона

Този месец певицата сподели красиви кадри от екскурзията си до Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Екскурзията на Михаела Филева до Барселона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам селфита на същите места. Използвал съм стойката с нацупени устни. Към кой да се обърна за публикация

Аз нимоа да разбра туй хубавото момиче как се занимава с тоя козяк. То бива наркомания ама вече бактън!!! Толкова ли не останаха свестни мъже в България. Ако пък неще да дое да и оправя чапраза...

Айде стига де. Ако трябва да следим и екскурзиите на т.нар. "звезди" в България...

Готино маценце.

Чета коментарите и разбирам, че българинът е най-комплексирания човек на планетата... После като ви мачкат и вас, да не се чудите от къде ви е дошло и защо. Вашите любими съграждани ви го причиняват, просто ей така...

Това не са комплекси, а просто "новината" е прекалено незначителна. Толкова много хора са били там и изглежда Филева е комплексирана, за да смята, че кой знае къде е отишла и трябва да ни информира затова.

Дали са правили секс там?

Но, като гледам с какво мекотело го е правила, горката. Обърнали са теорията на Дарвин в обратната посока... и то, в Барселона. Всъщност, дали е останал друг спомен от там?

Добре, че си е махнала отвратителната руса коса. Едно трябва да и се признае..знае как да позира.

Казва се ГУел, а не Гюел. Двете точки върху "у"-то не се четат по турски маниер.

Китките са и по големи от на Шакийл О'Нийл

Адриана Пейчева, моля Ви, запознайте ни скоро и с екскурзиите на други известни с незначителността си лица! Но не пропускайте да ни информирате и какво са си закупили от чаршията или от разпродажбите. Много ни интересува, ама много!

Ама как дишат там без скафандър!? И как радиацията не ги е убила? Барселона е това все пак! Там няма гравитация!

Ах, чи убаво! Михо отишол до Барцилона! Добре, че е той и Венцислава, та и ние простите хора да видим свят! Както казваше Декстър: Тудей ис а гуд дей - фор сайанс!

Ша я пълна като еклер с бел крем ша я пълна целата догоре....

Да си плати първо здравните осигуровки и тогава да се разхожда. Няма ли данъчни за тези културни дейци.

че докато работих, сме се сдобили с нова вип-ка! Защо няма статии и снимки на писатели, професори или учители и лекари по такива места? Първо, защото ги държат на празна ясла и не могат и да мечтаят да видят свят! Второ, обществото го е страх от знаещи и можещи, сиреч умни глави, така, за всеки случай, за да са послушни и да мислят само за насъщния! И трето, но явно не последно - тоталната простотия изисква само такива "новини", веднага се "кльопат" и намират аудитория сред малцинства и малограмотници! Ами-и....остана само да пожелая приятна вечер и безпроблемно четене.

Ай, ся... Мойте кумци са лекари и бяха до Барселона за една седмица през септември. Млади хора - под 35 годинки. Не е толкова скъпо - зависи как си организираш пътуването и престоя.

Много се зарадвах, че са я пуснали зад граница! И нея и оня самурай с тушировките, дето нито пее, нито говори. Пък и с нови камизолки се е фотографисала, екстра! Ама това Барселоната, ми то голяма работа било, ей! Една от нашите селски бабички беше на гости на внуците там и напролет ще ни организира екскурзия като на Мишето. Добре, че дир.бг ни показа къде са забележителностите, че да не се лутаме из града.

КАКВА НАЦИОНАЛНОСТ Е ТОЗИ НЕДОРАСЛЯК, ЧЕ СЕ ЗОВЕ PAVEL????? AKO E БЪЛГАРИН - ЕГА ТИ ИЗВРАТЕНЯКА!!!

И аз съм бил в Парцалона, пих много хубава бира там. Но местните парцалонки не ми харесаха.

ама и аз съм ходила насам-натам по света. Останах с впечатление, че само тази певица е ходила в Барцелона. Лелей, чудо невидно. А тези екскурзионни бюра те за какво са - явно за украса - никой не ги ползва, никой никъде не ходи.

голям праз.една трета от България си живее в Испания.

тая голяма грозотия бе. И тая Барселона толкова се изтърка. Ами Абу Даби и Дубай.

А-у-у-у-у-у....Тия двамата са жестоки! Барселона, Испания, Парк Гюел, Саграда фамилия............ Страшен статус, кинти, чужбина....Кой е като тях? Направо ме скъсаха, мен, малкия завистлив български гъзар! Признавам си! Разбиха ме! Пуснаха ме в Нутри булит-а! Извлекоха ми фибрите! Много са адванс двамцата! И после - ходи ги гони, бате! Абе, какво да говорим?

аахаха-хаа... плачем и ревем едновременно... солените сълзи пощипват раздразнените акнета... оххх немоем...

Тоя на 12-та снимка ли е Pave-то?

А въъъъ, ма верно ли вееее? Барселона? Испания? Малииии...

преди да е тръгнала на къде ще ходи, за да ходим на друго място през това време!

Тая е много зле а па тоя Pavell не съм го и чувал.

Рапърът... Еба ти нещастното подобие на мъж. Възкръснал концлагерист от Освиенцим...

Да плачеш ли, да се смееш ли!?

Ядеш и ревеш!

смях се на глас !

Михаела, много си готино момиче и с вкус се обличаш! Оригинална си и си истинска. Много те харесвам и ти пожелавам да си щастлива - парите и всичко останало са без значение, щом ти е сгрята дущичката Внимавай само с мъжете - късокраките винаги разочароват!!! Поздрави от Варна!!!