Жана Бергендорф и Кака Лара напуснаха VIP Brother

Двойни елиминации изкараха от къщата на VIP Brother Жана Бергендорф и Лазара Златарева-Кака Лара три седмици преди финала на шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Жана Бергендорф и Кака Лара напуснаха VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да пишете, признайте, че големия резил в този Вип сезон се състоя. Наградата за излагане печели келешчето Бахаров, дето реши да изнудва по детински, махленски и селски начин. Излагане номер 1. Пък тези колкото да лаят, вече не могат нищо да генерират.

Тая Ирина е мега бруталната противна ЛИЦЕМЕРКА, та тя така е омотала и ИВАН

Иво , ти си мега тъп! Не е работа на мъж да клюкарства по форумите, мухльо!

Наркоманката Жана си изкара добри пари за дрога в къщата, да са и честити и кога агенцията за защита на децата ще се самосезира и ще отнеме детето на тази наркоманка, доката тя не се изчисти и спре с наркотиците иначе имаме готов потенциалетн наркоман

Двойните елиминации се случиха, за да може да излезе Жана, не знам, но нещо стана с нея и дали многобройните й фенове тинейджъри са адски сензитивни и разбраха изведнъж необходимостта, Жана да не е пред камерите или Биг Брадър нещо помогна, така и няма да разберем. Що се отнася до Лара - тя е невръстеничка (като диагноза, не като обида), освен това не спря да се слага и да се унижава пред Ирина. На излизане от къщата Лара каза на Ирина: "Ще въртя телефони.", а Ирина й отговори: "Няма да ти отговарям."

Кака Крава и Друсла.

Не съм почитател на чалгата , но не съм и против подобно озлобение към подобна музика. А, какво се оказа от признанията на Жана в предаването: че всички големи звезди в световната поп музика ползват наркотици. Извод: попфолка ражда простотия според нечии нагласи, а рокмузиката какво ражда и на какво учи децата ни, да шмъркат ли.

Кънчо, Кънчо де си расъл, де си пасъл.

тъпчо, какво общо има Жана с РОК-а????

Боже, каква трагедия!!!

Kой гледа това ужасно глупаво предаване, изтъркано до безкрай

Торнев и той интелектуалец, щото видите ли, как мразел чалгата. Абе спаружения, Емануелчето може да е всякаква, но поне блика живот в нея, гледа си децата жената и не е тръгнала да раздава акъл и колко важно е било да знаеш за Великия Гетсби, който роман, едва ли и 5 процента от българите са чели.

На Жорката жена му Мира Добрева е такова интелектуално чудо,че не знам с какви очи съди другите.

Представяте ли, как е живял един такъв свестен човек , какъвто е Владо Береану с тази коза Лара. Нетърпима е за публиката, а камо ли да ти е дома.

Ларчето забрави как в по млади години се хвалеше в интервюта, че Владо се грижел за дъщерята Бенджи, а тя дори не знаела в кое училище учи детето и. Сега подскача като ужилена срещу Меглена и Емануела, обижда ги, слага им " етикети". За разлика от нея сами се грижат за отглеждането на децата си. Тя е единствената жена за Гинес , която обяви от тв екран, че е бременна от любовника си по време на брака си с Береану. Непукистка била, умна била, интелигентна била, против чалгата в живота се борила. Егоистична, непоследователна и глуповата жена, с нереално мнение и оценка за себе. Да си подскача и прави детските си смешйи и муцунки в къщи на младия си партньор и на приятелките Ирина, Гала,Кремена Халваджян. Може да се смилят и да я вкарат в някое предаване по нова тв.

Интересно, как точно подобни хора сде лансират в обществото ни, вместо да бъдат подминати с безразличие.

Няма такъв изрод като кака Лара чесно

Това недоразумение Кака Лара е била V.I.P.?

Не, била е Ви Ай Ай - Very Important Idiot.

Абе тая Жана със селската фамилия защо постоянно плаче, бита ли е, обидена ли е. Много ми е жал за нея, видно е, че е много нещастна, но не зная как да ѝ помогна.

Вярваш ли??? Ужас.

Тая кака Жана голяма фира!!или циври или се друса?!?! Кви са тия "звезди",кви са тия випове? Пълни смешковци!!!

Дойдох да се изакам. Имате ли хартия?

питай биг брадър.

Дир брадър ще ти каже.

Няма да се изакам, без да се оплача на ББ

Финансово закъсали "випове". Съжалявам ги всичките. Проститутска работа!

Имам сериозни съмнения,че Жана употребява наркотици и в къщата!Направо е зомбирана!

като чуя неприятния глас на Ирина и превключвам канала. Тази пък за какво е отишла във вип.брадър.нали е налапала кокъла Иван, да си беше стояла настрана, така накара хората да я намразят още повече

леле каква трагедия,сега ли да си го преместя в другия крачол или веднага?

след като ирина е там, а тя за злителите е най-неприятната от всички

Ако за теб е неприятна,за мен не е!Напротив-най -красивата и добра жена в къщата е!

Ни е красива , ни е умна. ДА ти кажа!!!

заблудения Иван

Ххаха.кой вярва на този вот-- всичко е манипулация. Трябваше да излезе тандемът Лара и Ирина. Но ББ избра да изкара Жана, защото тя изперка без наркотици толко време! Това е истината.

Да ви го ръгне некой у виповете !! Една къща пълна със финансово закъсали " Випове". Приели да се се правят на маймуни за някой и друг лев. Само Ирина на Иван е отишла не за пари, ами сигурно са и обещали работа на екран. За това се държи там, като домашния психолог на всички в къщата. Жалки палячовци !!

Най доброто решение което някога съм взимал ! Изхвърлих си телевизора през 2005-та година ! не гледам реалитата и не гледам всяка сутрин мазни политици !

От години,вече повече от 5,и ние сме без телевизор.Прочетохме куп хубави книги и водим задушевни разговори,вместо да се вторачим в тв екрана.Но в интернет има всички предавания на запис или online,така че се изкушавам да погледна...Това обаче още повече ме отказва от телевизията.

Прочетохме куп хубави книги и водим задушевни разговори,вместо да се вторачим в тв екрана,.....Четем ДИР, в него особено се обогатяваме, пишем тъпи коментари....

Плача... а кои, по дяволите, са Жана и Лара???

Мисля, че тези 60% за г-ца Ангелова са поредната манипулация. Нали и за кака Лили също показаха подобни проценти, но после я освободиха от елиминации, за да не стане някой гаф. В същност мисля, че всички са за изгонване за да им спестят резила , който самите те , по интелектуална недостатъчност, считат за градене на имидж. Но думата ми е за друго. Потресен съм, че всички считат за нормално и дори престижно, упражняването на една не нова и по-скоро привнесена от вън, но просперираща професия. Става дума за проституция по граждански договор, формулиран за благоприличие като Свидетелство за брак.Разбира се, дамата за която говоря не е най- изявения представител на професията, но очевидно с фаворизирането и, се рекламира и възвеличава този феномен.

Няма как вас да ви манипулират след ка сам сте си манипулатор, защото никъде не видях 60% ама щом вие казвате как да не ви ''повярваме'' Ангелова не се нрави на такива лицемери нагаждачи авантаджиики и меркантили като Урината някаква си лили пък до нея лара, мушмуроци кат някакъв си михов и недоразумения като торнев а за роро 4 километър трябва да се отвори...Всички са вътре за пари и го знаят защото са го закъсали но някой гледат поне за резил като изброените да не стават,,

Хайде спрете с тази Ирина !! Хайде починете си! Ти ли ще ми кажеш какъв съм и кого да харесвам!Ирина като говори на някой била злобна.. Като коментира зад гърба била лицемерна! миглена като говори на някой била искрена , като коментира зад гърба била умна и прозорлива! Аз една умна хприказка от Миглена не чух, само нелеп , нервен смях...

лъснахме отвсякъде. Дори Жоро Торнев, който познавам само по име, но някак авторитетно ми звучи, как се е съгласил. А Брадъра не му направи забележка, че "Великият Гетсбе" не се изучава в нашите училища, както той твърдеше, че е издаден през1925 г. и не може Емануела да знае за него, и не е голям пропуск. Той я оплюваше, а можеше с две думи да ѝ каже за автора за други негови произведения и за съдържането на "Великия.." Явно всички випове водят несъразмерен с доходите си живот и се нуждят от парите, което е жалко. Браво на Бахаров, който си каза защо е там, но не издържа на пошлостта.

Не го гледам изобщо но две кучки по малко честито на изгонените хаха......

Миглена най-много заслужава да спечели пред останалите д.били. Тая Ирина е мега бруталната противна пу..ка.....

хляб и зрелища, но това не е зрелище - това е някаква помия. Как доказваме сами на себе си, че не струваме нищо - не е така, но се съсипваме да си го доказваме. От есетата на Иван Хаджийски в трилогията му "Бит и душевност на българина" е изминало почти 80 години , но вървиме от зле по зле.

"Биг Брадър" каза на Жана че е тройна и я подложи на принудителна диета - питам се защо този Биг Брадър не направи същото със свинята Ути, който е петорен или Роро? Знае ли този Биг Брадър колко момичета умират от анорексия в България именно защото им се натрапва ежедневно че трябва да са 40 кг? Отвратителни безкрупулни изроди са целия екип на това жалко предаване - за подобно отношение тези заслужават съд.

Емануела показа ли си циците?

Че тя има ли цици?

като иглици!

Kакво ни интересува кои напуска и кои влиза в големия ебалник.

то поне да беше ебалник , че да е интересно, пък то змиярник.

Оставам с впечатлението, че таргет групата на това малоумно предаване е деца между 6 и 15 години и не си обяснявам защо го излъчват в прайм тайма между 20 и 23 часа.

Програмите на БТВ и Нова тв опростачват нацията.Дори да ги игнорираш,разни платени сайтчета продължават да натрапват като ''новини" простотията им.Изобщо медииното пространство у нас пожълтя та чак се оАка отвсякъде.Окупирано е от простовати и алчни хорица. Не може да се диша вече.

Лара заслужено я ритнаха, ама закъсняха. То бива слагачество бива... Само защото съпругът на Ирина е известен и продуктивен продуцент. Това се отнася до всички с изключение на Емануела която от никой не зависи, освен от себе си. Всички знаем как Ирина ритна приятелката си и се настани до Иван, а Лара се омъжи за стар мъж и когато не ѝ трябва го ритна. Абе пошлост голяма Всички, дори и "съдиите" отвън и те зависят от телевизиите и продуцентите най-вече. А Жана засега е свършена, ако няма ама много силна воля да продължи. Влезе силно, но кой знае защо се провали. Желая ѝ успех.

Снощи трябваше да изгонят всички випове та да се свърши с мъката да ги "гледаме"

Медиите се опитват да концентрират вниманието ни върху всякакви въпроси, но не и върху геноцида срещу Палестина, геноцид продължаващ около 7 десетилетия! Хората, които се осмеляват да обсъждат този въпрос обективно и публично бързо ги обвиняват в антисемитизъм. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10101382998152415&set=a.876404316565.2506919.405118&type=3&theater

АУУУУ! Имаме си алахакбар!!! "Геноцидът" в Палестина се извършва от местното терористическо управление, което с получените помощи и дарения купува оръжие вместо да си оправят коптора. Ако Израел спре да доставя ПОСТОЯННА хуманитарна помощ, храна, вода и ток на Палестина какво ли ще стане? ;)

+1 коментара

Българи, спрете с SMS-ите за които ви подлъгват водещите и тази тъпотия ще угасне.

Кака Лара си зае мястото, което заслужаваше да е аут, същото се полагаше и на другата "умница"-Ирина, за да се погледнат отстрани, колко са елементарни и кухи лейки.

НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ВИП БРАДЪР ОСТАВИ ДО КРАЯ НА ИГРАТА "КАКА ЛИЛИ"? ЗАЩО ВИП БРАДЪР СЛЕД КАТО Е РЕШИЛ ДА ПОМОГНЕ НА ЖАНА НЕ Я ОСТАВИ ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ ВЪВ ФОРМАТА. УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ ВЕЧЕ ЖАНА Е ПОСЕГНАЛА КЪМ НАРКОТИЦИТЕ

Все пак най-опасната интригантка е жената на Иван. Най-противното мърморещо същество е лелката Лили

Bъх нимоа !!! Едната била опасна , другата -не! Абе , вие с главата си ли сте?Щом са влезли вътре всички са един дол дренки, няма добри .няма зли! Лакоми, прости , нагли....задниците си са отворили....Чакат си хонорарите, пък вие ги класирайте-по-по-най!Трябва да си кръгъл идиот, за да харесаш някой!!!

Снощи бях на гости и за пръв път гледах този "прословут" ББ, иначе вкъщи нямам въобще тв и не гледам. Е, изпаднах в пълен пОтрес...Някакви хорица, претендиращи за випове, непрекъснато се караха, обиждаха, мързелуваха и тъпчеха с храна, а накрая някакво "жури", съставено също от чалгари и манекенки им даваше "оценка"...Даже даваха за пример на младите една от персоните там, с най-неадекватното поведение, определяйки я за "артистична" и "голям талант"...Е, нямам думи...Ха, и сещам се, че същата тази персона отказваше да яде картофи, че й били омръзнали...И това на фона на съществуващата мизерия в страната, а и по света, където някои хора биха сметнали картофите даже за деликатес...Абе, абсолютно всеки участник там, без да изключваме жури и организатори, заслужава един хубав, здрав пердах и после пълна забрава и презрение!

Поздрав за хубавия коментар!

На зелка и на Нелка от 12,37 " кладенецът" може да е пресъхнал и затова дават съвети и мнения от този род. Къщата на Брадъра този сезон е рехабилитационен център за уморени , безработни майки като Ирина и Лара, за опечалените Деси Цонева и Надя от " Елит' и " Папараци", за безработната, застаряла и забравена кака Лили. Последната когато си измисляше различни болежки, хитрува за да не участва в мисии, иска самостоятелно .широко легло, специални храни, които са противопоказни за холецистит, като връзкарка получи специално внимание от Големия брат. Вместо да я изгонят, както желаеха зрителите , тя се сдоби с имунитет. Сега вече е спокойна, спряха оплакванията , с мазна усмивчица се ровичка в живота на другите. А молбата и към добрия Биг Брадър да прекара няколко часа със съпруга си беше доста нагло. Поне ще се върне при семейството си добре охранена на аванта.

Купон да става!Визията не е важна, даже привлича първична публика.Поне се наплюскаха и изпонапиха вътре на наш гръб, па и пари ще им дадат за тоя що духа, че и ни ги припомниха - нещо по едно време бяха позалязали и покрити с нафталин. Честно казано, вече е по-изгодно да гледаме и слушаме дори Емо Чолаков. Гледайте "Да продадеш колата си", "В търсене на евтин дом" и "Пристрастена към..." с Никол Къртис, да видите как живеят белите нормални хора.

Хляб и зрелища. Това е от римско време метод да се отклони внимание с цел облаги. Това е Биг брадър. Измислен формат с измислени ВИП-ове. Всичко за пари. Нима някой вярва в честността на SMS -те, или някой може да ги контролира. Това е сценарий на предаване, в което участниците са се продали и техните действия се представят както е удобно на Биг брадър. Простотия. Или както казаваше Радой Ралин - по-лошо от лошотията е простотията.

ЩОМ ПИАНДУРНИКА ТОШКО СПЕЧЕЛИ ББ - НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА

Кака ви лара доказа за сетен път колко куха глава има ама седнала да се мисли за интелигентна???Толкова омраз, злъч и клюкарщина имаше в приказките по нова че незнам как се гледа в огледалото..Ама то дебил в огледалото явно вижда ''лебед''..Жана си е жана и това което направиха с нея може и да си го заслужава след като се е полакомила за мангизи но нито е етично нито е човешко

Който и да участва, предаването ще бъде винаги гадно, защото се прави на реалити,а е по сценарии. Ако някой има смелост да направи истинско реалити, без тъпи измислени елементарни сценки, ще бъде по добре.

И аз така мисля!