Миро запознал родителите си с Ели на сватбата

Родителите на Мирослав Костадинов-Миро се запознали с приятелката му Елица Златанов в деня на сватбата им.

Обратно в новината

Коментари - Миро запознал родителите си с Ели на сватбата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път се убеждавам, че в dir.bg са най-тъпите и отвратителни коментари. Както професор Чирков казва - цигарите не вредят толкова на сърцето колкото злобата и завистта! Да живее България

роман от Мария Ремарк

казваш, че със сватбата рестартираш връзката. което значи унищожаваш. Нещо много го оплете - в Гърция църковната венчавка била официална, ама вие не сте гърци, нищо че сме европейци. У нас нищо не значи, ерго нямаш нищо - нито граждански брак, нито църковен - само пред Бога - знам че е важно за теб, но то е много интимно и не заслужава такава дандания.

лично негова работа, но защо парадира, че е супер религиозен - това пиар ли е. Един религиозен човек не парадира с това. Добре, ама защо не парадира, че е гей. Не знам доколко е широко известен по света, но на мен ми харесва - това е важното за мен. Какво значи не знаеш смисълът на НЕАДЕКВАТНИТЕ коментари. Неадекватен значи неотговарящ на действителността. А защо не си доволен - като си на хорото - ще те щипят. Няма лоша реклама човече!

тъкмо щях да питам - коя е Анелия, но разбрах. Само съм в недоумение как така Миро, който е много вярващ и религиозен е гей. Те тези които искат уж да остане тайна се женят дори и деца правят. Но стига съм задавала тъпи въпроси - та то свещеници и по-висши духовници са гейове, та Миро ли? Явно е модерно медните месеци да се прекарват месеци след сватбата, някои и деца имат.Да им е следко.

не ми допада човечецът. много ми е фалшив, изкуствен, стереопоров. може би нещо сме различна химия?!? нз. дано да се щастливи! и да изкарат дълго, до края брака! любов нема. това е некаква тъпотия. човешка измислица. брака е да се забавляватре заедно. после гледаш деца. играеш си с тях, с майка им, с тях, с майка им, и така докато можеш. после си чао. и това беше всичко!

Може би е модно вече гейове да се женят за жени или е нещо свързано с фън шуй..

Миро е високо оценен не само в България, но и извън нашите граници. Не разбирам какъв е смисъла на неадекватните коментари, които се правят тука. Неадекватна държава с още по неадекватен народ.

Неадекватно е гей да се жени.

Хайде честито, ама да се съберат малко поне едно дете да направят. Иначе странна работа, ходили 10 год., а родителите за пръв път на сватбата я видяли момата.

ами просто е, многооо просто... родителите са в добрич, а момата в англия... ама де толкова акъл

пожелавам му здраве,любов,радост,мир,благодат и само добро със съпругата си! допринесъл е не малко за българската култура.талантлив е и само успехи. а злите коментари са зли и за самите автори.сеете завист,буря ще пожънете.даже не си струва за вас и да се пише

Абе чета ви и се чудя, кой от вас му е светил на Миро, та знаете какви са му наклонностите? Страхотен певец, човек с харизма и излъчване! Желая му много здраве и щастие, хубав семеен живот.

Тоя пък,живеем в 21 век,за кво му е да прави подбни циркове,да харчи пари,да се обяснява,като да си хомо е даже модерно в днешните времена

Ясно, отпадна и последното съмнение, че всичко е било просто цирк. Но кому е нужен? В 21 век сме, никой няма да го линчува,че е хомосексуалист.

Добре,че зарадва родителите си поне, иначе няма значение кой къде ще живее, така или иначе.

Толбухинското хомо ся ко ни праи на идиоти. Че и родителите си. Иначе е добър певец и хитмейкър, признал съм го.

то е модерно да си обратен бе! Ако е заради родителите, те вече всички знаят кой - кои е.

съжалявам тази музика и випове не са моята бира, както казват немците. Коя е тази Анелия - май имаше една такава жена на футболист, който се женеше и правеше деца - от скука ли?

тя и галка каризмата уж беше обратна, ама като огладня обърна резбата

Съжалявам да го кажа , но тия дето много се обясняват..нищо доказват ..защо ли?

това е нагласено - всеизвестен факт, е че Миро не харесва жени, както и онова танцьорче Месечков. В днешно време да се разиграва подобен цирк е смешно, а тези женици ги съжалявам.

Той Миро не беше ли гей?

Гей е, за това е странна цялата тая постановка с женитбата.

много невяра, във всички коментари! но карай, хора сме и във всичко се съмняваме. А публичните личности правят пари, когато са гледани и има клюки около тях. Това е "шоу" бизнесът. Мен и вас никой не ни гледа, никой не се интересува от нас, никой не пише за нас .... може да сте спасили човешки животи, може да сте закарали безинцидентно 100 пътници по въздуха, може да сте копали въглища 8 часа и да не можете дъх да си вземете след като излезете половин километър изпод под земята, може да сте мислили цял ден как да напишете най-злободневния коментар но никой няма да ви коментира! Значи ще сте на заплата! Това е! Лесни пари няма да получите. Сърдете се на себе си, да сте станали артисти, всички да сме станали артисти, ама ха!

Тоя, ако успее и трето да направи на тоа корокодобавър, ще го призная за истински мъж!

Нещо бъркаш статиите.....тези не е за Енчев и жена му-тунинг.

Лъжата на Миро е съшита с бели конци. Дали и в творчеството си е толкова искрен? Питам се.

Фарсът започна да лъсва.

Е,значи,въпросният брак не е никавъв истински брак-църковен,в Гърция-дрън-дрън....

Първо Месечков сега и Каризмата .Случайност ???Не мисля.

младо гадже, ебливо, не гледа все още характер-марактер, ебе й се и т'ва е! Някои ще кажат чувства, привличане - да има ги тези неща и те са благодарение на младостта. Всеки ден усещаш тръпка, през час нещо в стомаха ти се свива като си помислиш за секс, просто човек е млад и му се ебе.

кой викаш е млад от двамата- и Миро и онзи Златанов са на към 40. Онзи Златанов понеже е сервитьорка от Лондон, за това не е бързал да го показва пред родителите си много много.

СлОчаЕноС? НЕмислА!

Булката си е томбой отвсякъде!!!

Тия не са двойка,

Той и Филип Киркоров се ожени за Ала, сега пък му се ражда дете след дете кой знае от коя майка. Явно всичко се купува на тоя свят. Въпрос на каприз. Та защо и Миро да не се бракува, че кариерата и без това в застой, я един панаир, да се говори поне. Поне лицемерите ще престанат да го питат кога ще се ожени кога ще има деца

добре хвърлен пясък в очите на простия българин...той е "нормален" купувайте дисковете му!! хаха тъжна история

ТЯ В АНГЛИЯ ОТ ГОДИНИ, ТОЙ В БЪЛГАРИЯ.....ОТКЪДЕ НА КЪДЕ БРАК В ГЪРЦИЯ ЯВНО ЗА ДА НЕ Е ЛЕГИТИМЕН! ПЪЛЕН ЦИРК!

Педалска работа...

Не е развита основната тема в статията. Не е разкрит драматизма и изпълнената с напрежение и съспенс случка - момента на хвърляне на букета. Читателите остават в неведение. Аджеба кой точно хвана букета - свекървата или Анелия.

Няма нищо странно, момчето си е дупчен билет, но за пред мама и тате си е намерил платена невеста. След някой месец ще се разделят - несходство в характерите, което е нормално- няма как всички да харесват мъже в едно семейство....... и Мирчо ще си е волно дупе отново.

Venci

е таки за 10 години не са празнували един празник заедно със семействата си ...

Той си каза човека - Авотматично ставам поданик на Кралицата.... Какво повече коментирате. Аз не знам в Англия гей браковете разрешени ли са, но май не така чеее няма как трябва момиче...

МАЛКО Е СЪМНИТЕЛНО ВСИЧКО! САМО ЦЪРКОВЕН БРАК И ТО В ГЪРЦИЯ .В БЪЛГАРИЯ ТОЗИ БРАК Е НЕ ЛЕГИТИМЕН . СВЕКЪРВАТА ХВАНАЛА БУКЕТА??????????

Честито, само дето се обърках от снимките, той Миро за Ели ли се оженил, за Анелия ли или за двете?

От десет години са гаджета, а родителите не я познават. Малко странно ми се вижда..

И мен това ме учуди. Четох, че му била дългогодишна приятелка, пък толкова един път да не се засекат с родителите му...

Много приказки, много говорене.... да сте живи и здрави!