Жана: Влюбването ми в Явор не беше истинско

Жана Бергендорф обяви, че започва на чисто и направи странни разкрития след излизането си от VIP Brother.

Обратно в новината

Коментари - Жана: Влюбването ми в Явор не беше истинско | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То пък какво ли ти е истинско на тебе!

Точно казано - ни талант, ни характер, ни акъл.

Странно, в Черешката на тортата изглеждаше и се дъжеше нормално Дали "луди " не ги прави съответният формат?

на снимката изглежда като да е от малцинствата?!? не трябва с лошо... ще се намерят мераклии и за тая женица. некоя сродна душица?

Жана ,цялата фалшива ,от главата до петите. По-добра певица няма да станеш.

На снимката е като неква циганка :D Междудругото, няма кво да се обяснява, всеки знае,че предаването е по сценарий..

Ма зна`ш колко ме боли фара!?

Абе, никак не ми хареса тая мома.

Манекенката от къщата веднъж го каза и аз съм убедена в това: типичен пример за емоционално нестабилно разстройство на личността: бордърлайн както се казва в медицинските среди. За тях е типична зависимост от наркотици и алкохол и хранително разстройство, защото се опитват да компенсират нестабилността си и необяснимото емоционално напрежение, което чувстват. Поведението с непрекъснати спадове и възходи в настроението е типично и патологично. Трябва психиатрично лечение. В България предполагам, че е слабо развита тази сфера, да отиде в чужбина, знае език, да се лекува вкл. с лекарства, сама няма как да се справи.

В България много хора страдат от това тъй наречено заболяване,но нарочно не се лекува, не че не може.От къде пари за лечение в чужбина?

Прилича на боядисана циганка с избелени зъби.

каква е тая грозтия, развалени зъби, уродливо лице, ужас :(

Какво й се е случило? Преди беше миловидна, а сега какво стана, мъжки хормони ли пи?

Модерните вежди са виновни.

XaXa най ми е смешно,когато някакъв наркоман започне да се жалва. Той/тя си правили върховен кеф ,пък после да ги съжаляваме. Наркотици се взимат за кеф, не щото проблеми в семейството и такива глупости !

Кое ли в теб е истинско?

Тъпа ковра с проблеми с наркотиците, които водят до ебаси лабилната психика...няма какво повече да се добави

Ако това чудо е VIP,то аз съм кралска особа!

Ама докога ще я лансирате тая тлъста наркоманка. Изобщо не ме интересува има ли талант, няма ли. Предполагам има талантливи хора, които биха дали по- адекватен пример на българските младежи. Да я праща кака и Саня в клиника, а детето да дано се намери свестен роднина да го изгледа...

Това на снимката дано да е визията и за Хелоуин, иначе недоумявам какво прави тази снимка в официалния и фейсбук профил.

През к.ра ми е какви са им "игричките" на тези тъпанари. НЕ ГИ ГЛЕДАМ. така ги наказвам

не беше истенско, само ме беше засърбело.

Като започнем, че местните VIP-ове не са истински VIP-ове и като се втъкнат някъде си обясняват кой какъв е... Може да продължим, че в тази жена едва ли има нещо истинско, защото мозъка и тялото и вече са на каша от химията, която приема...

На интервюто в Комбина така яко се беше надрусала - беше неадекватна. И е абсолютно бездарна като вокал - нито е музикална, нито глас има. Противна жена.

Жана е с татуси,железа по лицето вежди на филип тотю,и цвят червено огнено неподходящо-явно такъв екстеншън са имали. Не знам за таланта но тя на човек не мяза. Майка-любовник жиголо,домашно насилие,дрога,оргии. Детето да се даде на бащата ако е нормален,ако е кат Жана да търсят близък нормален роднина дет го иска. Домовете са най-лошия вариант,дори по-лош от жана. Майката се чукна с Явор на тв то с надежда да победи,Явор каза че не и харесва гъза. Бе въопще идилия. Смятам ,че вече е време да има рубрика-тези които никой не желае .Жана е наркоман и то наркоман който вече не може да спре. Всичко друго за нея няма значение. Спасете детето и.

Стига плакахте ,детето си има баща и е при него.

Не останаха нормални хора бе, па се разавели, па се друсали, па се били с новия, ама май не се били, па бившия плакал с нея заради дрогата, ама детето сега много обичало новия... хора, няма нищо лошо в това да си нормален. Билетът за минаване на някои граници е one way...

Като жена ми е много трудно да го кажа, но ....според мен детето на тая жена не трябва да живее с майка си, а с баща си...Наркотици и пр, и най-страшното - Жана явно живее с насилник, от когото не може да се откъсне. Няма по-страшно за едно дете от това да гледа майка си жертва на тормоз и побоища

Пази Боже младежите български, ако Жана Бергендорф им бъде пример!!! Но какво друго да предложи Големият Брат?

мене ми е през ник-а

Голен дзвер тва бе, не мога да пия чак толкоз.

Кичо

Земи си дървен кол чесън и сребърен куршум рАкията нема помогне...

Кво влюбване това му се вика сексуален нагон ... барали сте се по половите орани. Много ясно че ще се върнеш при бившия на жена и трябва бои е.бане и ниско стигане.

За дамите : ако изберете мъж от зодия Везни , ще имате Жана Вещицоф и Сашка Васева - двеФено - мъжки вариант . Голямо кандилкане ще падне : от жена на жена или от пиене към дрога .

еее а ние очаквахме нещо истинско мислиш :) за моя радост не съм Ви гледал, надявам се и проблемите Ви да не са истински! Успешен ден Ви желая... истински.

Това, че е талантлива е клише, наложено чрез много повтаряния тук и там, а това, че е наркозависима е факт. Престанете да налагате за модел на младите такива хора. С тая дрога всяка нормална медия вече щеше да е забравила коя е Жана Бергендорф.

ЕГА ТИ ПРОТИВНИЯ П А Р Ц А Л!!!!!

Аз едно не разбирам: Имаме самотна майка, арестувана два пъти за дрога. Същата си оставя детето и влиза за неопределено време в къщата, където публично си признава, че има проблем с дрогата. Държи се неадекватно, говори като последна селянка и в същото време се води ВИП! Та въпроса ми е - социалните служби къде са?

Тва предаване да не е подведомствено на социалните служби, а? Влязла да си вдигне умрелия имидж , да хапне, да пийне на далавера един-два месеца, да гушне някой лев между другото и ако успее да не се друска-добре, ако не - подлудява всички с истериите си... Егати нивото - и на Жена, и на предаването...

от снимката няма нищо общо със шопара от телевизията!

А ти пък се научи да пишеш грамотно! Аман от неграмотници, че и с мнение даже!

тя е себе си - не се слага на никой, приобщи се към Миглена, защото явно не търпеше слагачеството. За съжаление няма да я чуя защото не е моята музика, но не я оплювам както някои. Но Боже, какви очи! - просто това не може да бъде както казал онзи, като видял жирафа.

Не е добре женицата, ама никак! И простее доста.

кои са виповете и дали истинските ако има такива ще се съгласят на това шоу? Може да ме оплюете, но за мен най-естествена е Емануела. Независима, знае си цената, горда. Не знам какво пее, но щом този мърльо Ути, който омръзна и на кокошките - неподдържан, нечистоплътен не я понася - тя е моят фаворит.

Що за пропаднал народ сме? От няколко седмици новината на деня е тая пропаднячка с наркоманските си терзания. Пфу!

айде стига вече с тази алкохолизирана наркоманка, набедена за вип , щото има циганска мутра и се е надупчила като решето!

Жана Лайномета - квото мине наблизо или се шмърка иле се преебава.

Много добра певица, уникална просто. Не трябва да проваля таланта си с дрогата.

Квой туй чудо на снимкята бе????? Майкоооууууу колко е грозну!!!!!

е Жана, щото не вярвам да се е трудила много, но пее...Не устоя на славата. За съжаление мисля, че ще върви надолу, просто няма спирачки, вече се е хърлузнала. Ще се радвам ако ме опровергае. За Лара - нямам думи - то бива слагачка бива... ама нейното никъде го няма.

Не е имала щастливо детство, животът й и после не е бил лек. Желая й успех и щастие, за да ни радва с големия си талант.

Като немаш щастливо детство, напраи си щастлив съзнателния живот, па мааму! Оти требе се праиш зорлем на цървено коркодилче, кое се седи у цънтъро на мишената с надпис на челото "Утепи ме!"?

Сигурно поне половината българи не са имали щастливо детство, но това не ни е превърнало в наркомани и убитаци. От опит знам, че има два вида хора: едните трудностите ги каляват и ги правят по-силни и по-борбени. А другите стават още по-редки лайна при всеки възможен повод. Жана е от втория тип.

Леле, колко агресивни и обидни думи има в секцията за коментари! В интервюто си вчера Жана каза, че е била бита като дете (не каза дали от майка си или от приятеля й). Казвали са й, че проблемите се решават с бой или нещо подобно. Жената има ОГРОМЕН ТАЛАНТ! Преживяла е много и е много чувствителна! Каква е тази агресия против нея?!!!

и що трябва се него да ни показвате и за него да пишете?

А ти що четеш като не те интересува, м? Аман от тъпаци, които не седнат да прочетат една книга и да се ограмотят малко, а четат неща които "уж не ги интересували" и коментират.

нищо не съм чел и не ме интересува наистина,нищо, че не го бях написал! И без да четеш снимката се набива като отвориш дира или си за очила?!?

Я, да га мащате тоа боричкащ се, пребит и от мажо си и от Бога цървен катър! Мария Хуана Багердуорф... Бий ме, обичам те! :)))

Абе не я снимайте от близо тая жена !!!