Ненчо: С Йоанна искаме деца, но изчакваме

Актьорът Ненчо Балабанов разкри, че би се оженил за певицата Йоанна Драгнева.

Обратно в новината

Коментари - Ненчо: С Йоанна искаме деца, но изчакваме | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

супер при това,особено Ненчо, а какво стана с първата му жена и детенцето.Аз този не бих могла и час д0а го изтрая.

е супер неприятна. Селянка, която смята, че е хванаба бога за пардесюто, а в същото време се е хванала с един дето и като артист не го бива. Поне да беше малко на лице по -хубавичък.

не чакайте, драги ми звездички! ами действайте СМЕЛО!

Чакайте, чакайте, ма накрая ше й пресъхне кладенеца.

Такива селски пръчки са и двамата, че не е истина. Талантът да имитираш не е изкуство, да не се заблуждаваме! Ненчо е провинциалист, който от години се натиска да е звезда, последните години не можеш да го познаеш, няма такова залитане. Всяко интервю му е пълно с "Те хората си мислят, но аз съм..."!

Неприятни

Само не стана ясно, кой от двамата ще ги ражда. Иначе всички по плажната ивица искат деца от Анка докато Сънчо събира мидички...

докато се чудите Теди и д-р Енчев вече действат

Охххх, драйфах! Само като ги видя и ми действат като пироговска промивка на стомаха!

ами да изчака докато мина и аз през Йоанчето.

Какво изчаквате?Да ти изсъхнат двете грахчета ли?

Сигурно чакате като се пенсионирате,че да имате повече време за внуците,искам да кажа за децата ,де!

Живи и здрави да са, талантливи са, нищо, че се пренатрапват по всички медии... но с какво са толкова ангажирани? С една поп-опера в Музикалния ли? Ако това спираше хората да имат деца, то досега да сме се изгубили като вид

Добре де кат решите, обадете се! Ние чакаме тука в ДИР а..

Я изчакай, че може да ти мине като на колегата Блатечки, а после пак ще трябва да местиш багажа обратно..

И двамата са може би едни от малкото хора, в публичното пространство, които ми допадат като лица - млади и позитивни. И като двойка са големи сладури. Да са живи и здрави. За Ненчо знам , че е актьор, а отскоро и водещ. На Йоанна нещо й изгубих дирите. Уж пееше... сега не се чува нещо.

А детето, което вече имаш, да е живо и здраво и майка му да се стяга да си го гледа сама. Остава да добавиш с умиление колко добри приятелки са дъщеря ти и Йоана и колко добре се разбират.

Тези кои бяха?

През к-ра мие какво искали тоя и оная

Чеки, че нещо се обърках вече... първо разтръбиха, че имали връзка, ма не се показвали... после се показаха... ама много им завидяли... после се разделиха по някакви си причини... сега пишете, че аха-аха - вече за деца готови... циганска работа, казвам ви... то у ма`алата толкоз джангър нямаме, колкот дигат тез двамцата покрай себе си...

Ненка, като не можеш обади се, аз ще и направя едно бебенце, ще се потрудя няколко пъти, че да стане хубавичко. Обади се, ще оправим нещата, ем да се научиш за второто !

Кой чакаш бе? Да минете четирийсе лазарника ли?!

Не бе, чакат да ми "стане"!!

Има една приказка по случая: "Едно време, когато ни беше време ние нямахме време. След време намерихме време, но вече не ни беше време." Удобен момент за деца няма, ние българите от много чакане ще се стопим.

Какво изчаквате? Хептен да погрознеете и затъпеете ли? Мисля, че няма на къде повече.