Джанет Джексън се разходи с бурка в Лондон

Бременната Джанет Джаксън прикова погледите на папараци и фенове в Лондон, като облече модерно фередже, съобщават от "Монитор".

Обратно в новината

Коментари - Джанет Джексън се разходи с бурка в Лондон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с фереджето.

малеее ,на първите 5 снимки ,изглежда потресаващо,добре че го разкара тоя и се взе в ръце...

Всяка черна жена желае да роди бяло дете. Мисията й е изпълнена, /дано бебчето е по-бяло от нея/ вече може и без съпруг.

Само, че е родила дете на арабин. И то такъв с мнооого пари и възможности. Това дете просто не е нейно вече, ако ме разбираш какво искам да кажа...

Мислех си, че само "простосмъртните", се обезформят така по време на бременност. Тази жена има всичко, но се е издула като свинка, докато е била бременна. Лоша работа, взела си рязан, надянала мюсюлмански дрехи, дала му мюсюлманско име, сега и бебето ще резнат... Ужас, тези араби не си поплюват... По-далеч от такива, дори и за всички пари на света...

Иса е Исус на арабски. За Исус Христос пише в Корана и то само хубави работи.

хубави ..хубави,колко да са хубави-не е по важен от пророка мохамед,с всичките му братовчеди и роднини...

Снимките са показателни какво може да направи исляма с една красива жена. И то само за някакви си 2-3 години.

Тия цигани завладяха целият свят !!! Това е Лондон.....ако иска бурки да върви в Доха....там цигания колкото и душа иска - тук е Европа!!!!

Ми да си беше набила и чеп за зеле отзад и па да оди по Лондона града голема ако иска и на четири крака !

Видях снимките и се ужасих. Много, ама много са грозни и двамата. Пък и въобще не ме интересува какво е облякла тази. Мязат на долнопробни измекяри.

Много лесно хвърляте камъните по нея. Жената е надебеляла от бременността и й е удобно да се "скрие" под нещо чувалесто и е подбрала нещо такова. На медиите им е удобно да търсят сензация. Ако ще и в зебло да се пъхне - нейна си работа.

Боклуци! Цялото семейство.

Това не е бурка, а е шамия! Колкото до Джанет Джексън не знам дали тя осъзнава, че биографията й е такава, че в родината на мъжа й могат спокойно да я убият с камъни по силата - по силата на Исляма.

За повечето препечени жени на над 50 години тази мода е изгодна.

какво можете да очаквате от такива :) Хубава работа, ама циганска :)

Нищо по-различно от Пазарджишките платени ромки-ислямки:)но тази се е продала за милиарди.

Защо критикувате жената, бурката и пасва много добре. Да си покрие и лицето, още по-добре ще изглежда. Бурки на времето в ислиямския свят са носили проститутките.

Тъпо негро.

ОТ МАЙМУНАТА НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЧОВЕК!

Чудя се дали се е виждала в огледалото на какво прилича?!?...

Стил и красота. ХА ХА ХА

Страхотна певица + Ислям = ПИНГВИН....

всички в семейство Джаксън са сбърканяци.

Носи бурка за да не и гледат грозната мутра.

Изглежда ужасно:( Как може да се откажеш от религията си заради мъж? Християнството и исляма са коренно различни.

При нея не е само мъж, а мъж милиардер.

Не е за мъж, за пари е :D

браво, дjaнет! поздравявам те çе си избрала правилният пıт:

Е то си е за поздравление: една афро-американа приела исляма, като се има пред вид, че масово в черна Африка мюсюлманите намаляват, за сметка на католиците. Ама една птичка пролет не прави.

Нещо ти куца българският, Джони!:)

Тя си е циганка, въобще не ме учудва

браво, дjanet!

Да облича каквото си иска. Това няма да я направи човек. Ще си остане такава каквато е. Само изглежда още по-жалка.

Много расистки писаници . Как ли изглеждате всички вие - така настроени към хора ,различни от вас и към жени в по- напреднала възраст. Толкова сте жалки !

Да, ама 98% от българите са прости и не могат да го разберат, защото са възпитани така да МРАЗЯТ и ОБИЖДАТ РАЗЛИЧНИТЕ. А не се замислят какъв всъщност е произхода на българите. За мен няма значение последното, но за тях със сигурност би имало, ако разберат.

То тоя бидон освен в чувал в друго не може да се "облече" деба и пингвините...

Ужасно изглежда! Направо са страшни и двамата!

В ЛИЦЕТО МИ ПРИЛИЧА НА ДРУГА ИЗВЕСТНА МЮСЮЛМАНКА - МИШЕЛ ОБАМА :))

Гащник с баба си Меца на разходка в полуталибанската Жунгла, наречена Лондон.

Хахахахахах, за колко тъпи ни имат? А пък дълбоките деколтета били запазена марка? Верно ли? Никоя друга не ходи така? Помия след помия, показваща друга помия.... помияри

"накърнява доброто име" какво му е доброто на името на това нещо

още една овца повече -вчера даваха по френската тв как една французойка -бяла последвала ебача си в ид после родила и я затворили в една къща после в затвор после я върнали на тъпкача а после го убили на фронта и сега тя давала мило и драго да пресече турската граница и да се върне във франция -света е пълен с тъпи овце

То нали имаше едни пикли от Австрия - похвалиха се в интернет как отиват при ислямистите, щото били готини, след няколко месеца реваха, че искат да се прибират в Европа, щото при ислямистите било гадно. Има някаква странна тенденция, в Европа да са съгласни такива побъркани да се прибират - такива като пиклите, или мъже дето са се присъединили към ислямистите. В Швеция даже обмислят да им дават безплатно шофьорски книжки, данъчни облекчения, социални и т.н., ако се върнат. Щото видиш ли, да им се помогнело, да им се избистри главата. Да си осъзнаели грешката.

Кокошка религията си мени, но акъла - не! Народна мъдрост

Тъпа кучка

Излъгали са я. Но както и да е. Най- добре да отива в Саудитска Арабия. Там е мястото за Мюсюлманите( убиици и лъжци)...

Даие бамай ката, тъ пачер нап утка.

"Медиите в САЩ коментираха фотосите с думите, че певицата е избрала дизайнерско пончо с качулка от мъжка модна колекция." от Авганистан

Точно на масто е облякла бурката!

Криворазбраната цивилизация.....

Все пак Лондон е столицата на Пакистан. Къде е новината тука? Новината трябва да е Д. Дхаксън прие ислямът и посети Пакистан.

Не се кахърете за Гжанетката.Тя винаги е била буре с барут...Изведнъж-кротка,фередже, мюсюлманка,спазва всички изисквания на шибаното мюсюлманство...Да не мислите ,че не знае какво прави...Всичко ще е ден до пладне.Тук става въпрос за много пари.Тя е бомба със закъснител.Гжанетката да загърби свободния живот динамиката ,която и харесва,танците и т.н.Абсурд...

Това чучело с хиджаба,или гола,разкрачена на реклама за ефтина водка ми е все тая.Все е упадък!!Кой както иска да ходи облечен или съблечен.Обаче в светска държава ще спазват светски закони.В ислямска..ислямски.Да не ми викат за права,щото преди правата имат задължения..апропо..да работят,да плащат осигуровки и здравни,да учат и да не извършват престъпления.