Шестима на съд заради голите снимки на Катрин

Шестима журналисти, фотографи и медийни шефове отиват на съд във Франция за нарушаване на личния живот на херцогинята на Кеймбридж Катрин.

Обратно в новината

Коментари - Шестима на съд заради голите снимки на Катрин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези французи са отвратителни с нахалството и безочието си.Непрекъснато предизвикват и правят глупости.Най-безсрамната нация на света!!!Уважам Париж,но не и хората в него!И не само Париж!!!

Брей пакитата са се разсмърдяли за доведената щерка на кралицата си. Пакистанска му работа...

следното: "Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи. (В предвидените от закона случаи означава, че този текст няма да ме защити, когато за целите на наказателно преследване, аз бъда фотографиран от държавен орган. Също така, по време на спортни мероприятия законът предупреждава, че заснетото от охранителните камери по стадионите, ще бъде доказателство в съда срещу нарушителите на реда. Единственото условие е на видно място да бъде поставен знак, който уведомява за съществуването на видеотехника, като дори не е нужно да се съобщава нейното разположение)." Е смятате ли, че след като законите ни се уеднаквяват с тези в ЕС там няма подобни? Ясно е, че са нарушени правата и и нарушителите ще си понесат последствията

Дайте голите снимки де!

Не щът да ги дадът, ще се види веднага, че няма за какво да ги съдят хората..

Злобари,жената е перфектна..пукайте се.........

за мен е много далеч от перфектна жената! Хайде сега да не я обиждам!

гърдите /за простолюдието-цици/ нейно велико цицочество са специални. Едната пуска Гинес, а другата Джони Уокър, извън периода на майчинство. Така че законът е един - може да снимате всякакви цици но само на нормални жени!

то пък една гара...

Адвокатите на шестимата подсъдими спокойно биха могли да пледират за наказване на херцогинята за нарушаване на нормите на обществения морал - показване гол на открито. Представете си, че точно тогава над имението съвсем законно прелетява непълнолетен пара/делта-планерист и съзира полугола жена, изтегната на балкон; или частен хеликоптер, в който пътуват родители с децата си. Родителите имат право да са възмутени...

и кво сега, ние обикновенните хора от народа нямаме ли право да видим циците на херцогинята?

Като е кралска особа, какво са търсели голите й гърди на показ на балкон, пък бил той и частен? Защо тогава се прави на изненадана от папараци, на които това им е работата - да следят кралските особи във всеки момент, когато са се изнесли (самите кралски особи) на показ?

Добре де, разбрахме - Катрин няма гърди. Сега пък ще ме съдят за това. Няма оправия...

ако излязат снимки по гол задник, да знаете, че не съм аз!

Абе, ми каде е Пипа бе, да ми го напипа таман?!? А, она къде е, а? И на кво е херцогиня па она? Щото те ме мене те, дюк на Лом и лорд на Горно Уйно, да ми се обади да се обедениме два-три пати, ще я мандръсам като гладен циганин обрулена джанкя....

у нас позираха за корица на албум като че са компаньо.

къде е свободата...

ЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ЧОВЕКА?

Преди около 15 години в едно фреско списание публикуаха голи снимки на принц Чарлз по врме на ваканцията му в Южна франция, направени от папараци през прозореца. Вярвайте ми , принцът имаше прекрасно мъжко тяло!

къде са?

като не иска херцогинята да я снимат по голи гърди да не се разсъблича! Тя все пак е публична личност - какво очаква?

ТИ У ВАС НЕ СЕ ЛИ СЪБЛИЧАШ?!?

що тебе у вас ли те снимат?

Защо ми изтрихте коментара, че си показва задника на репортерите нарочно? Говоря за снимки от официални събития, които са навсякъде сложени и дори кралицата нищо не казва за тях, вие от дир-а най-големите моралисти се оказахте...

Малей, теа баце ако и беа фотографирали големата косматка щеа да ги избесат директно, баси!

И кво сега, ние простосмъртните не мое ли да видим циците на херцогинята. Па тя като се срамузва - да не ги показва.

Пипат безкомпромисно. Спомняте си какво се случи с Даяна!!!!

Тези да се наградят, че не са снимали кралицата гола.. ба маа му

Има ли херцогинята цици, или не?!?

Ами същите като на херцога са. Ама за неговите гърди не съдят.

Отивай при някоя чалгаджийка тогава, тъпанар!

И защо тази злоба? Снимките са направени, когато тя е била в частно имение. Това е нарушение и съвсем осонователно има право да ги съди! А вие, драги ми присмехулковци и злобари, не забравяйте, че с какъвто аршин мерите, с такъв и на вас ще се отмери. Или казано с други думи- коментирате на база личните си симпатии и антипатии... Затова когато не сте доволни от някое чуждо решение, не забравяйте, че може би някой друг е отсъдил на база лични симпатии и те може да не са били към вас... Та драги ми присмехулници, когато плюем съда и ситуацията в БГ, трябва да се сетим, че там хората са като нас и произлизат от нас... А някъде другаде има едни хора, които уважават правото, институциите, хората и т.н. И дори да издържат Монархия живеят по-добре и ние ходим да им слугуваме... Колко логично, нали? :)

Папараците били ли са проникнали незаконно в частната собственост за да направят снимките или са използвали обективи с приближение и са я снимали, докато са били извън частното имение?

Добър ход:) Не съм запознат, нито с детайлите относно вашия въпрос, нито с това дали в единия или другия случай би било нарушение на законите. По-важното в случая е, че съдът е допуснал да има дело, където и двете страни ще могат да изяснят позициите си и да се защитят! Това е което аз уважавам и харесвам! Нещата да се решават в съда. За съжаление в Бг все по често сме свидетели на лично правораздаване по пътищата. Една от причините е, че се опитваме да тълкуваме сами спорните ситуации...

а ако ви щракна личната карта, докато си я подавате някъде, имам ли право да я публикувам в медиите? Или пък снимки на децата ви? Едно е да снимаш, друго е да публикуваш!

Атмосферата около частното имение частна ли е? Не може ли фотограф с добър обектив да снима през атмосферата каквото се намира свободно на показ пред обектива му? Херцогинята не е ли срещала поговорки, подобни на българската "Покритото сиренце и котката не го яде."?

вие работите за тях нали

май се е бъзнало. Поне да имаше какво да покаже, по-различно от сушената скумрия в рибарския магазин :)

"Шестима на съд заради голите снимки на Катрин"????!!!! И к'во ще стане, ако херцогинята реши изведнъж да си свали гащите и да ни се нагъзи?! Ще ни разстрелват ли или ще ни гилотинират по кралски?!

нещо не си разбрал, ама да се изходиш и ти по темата... "Кралската особа беше заснета да си прави слънчеви бани на балкон в частно имение в южната част на Франция, където беше на ваканция със съпруга си принц Уилям."

Ама не можах да разбера поради каква причина, кралската особа се е демонстрирала гола на балкона?? Май принц Уилям не и стига...

Що бе, циците й си беха ОК!

Много искат да са публични личности, но да си пише и помества само това, което на тях им се иска. Ами като си принцеса няма да ходиш гола навън.

Сега основният въпрос е има ли Катрин цици, или е като дъска за гладене!?!

Тя си е анорексичка и 100% няма.

Имала ли херцогинята гърди, нямала ли...??!! " Излез, излез, булка Гюровице, да ни кажеш имаше ли Гюро глава, или нямаше! Излязла булка Гюровица, почесала се, помислила, па рекла: Не знам! Ка-ще да не знаеш? Помисли си! Е, знам ли За Великден Гюро си капа купува, та трябва да е имал глава" Та требе да питаме принцо, купува ли си Кейт за Великден сутиен???

Само съд за журналята. Мен я некой се опитал да ме снима аз на момента му налагам наказанието! Толко ли им е трудно да разберАт, че немоат да снимат кой си искат и кога си искат ей така!

Т'ва стана досущ като вица за братоците и WC: - Ей брато, вече не вярвам на табели (ядосано казал един мутрьо на авера си) - Що бе брато? (попитал другия) - Ами гледам табела с надпис "ЖЕНИ", влизам вътре, а то кенеф... :::))) Та така и за "голите снимки" на Катрин - НИКЪДЕ Я НЯМА БЕЗ БОТУШИ НА..., БЕЗ ЯКЕ НА..., БЕЗ РОКЛЯ НА...!!! :::))) Дааа...!!! :::)))

ТАКА МОЖЕ ЛИ.......СРАМ

Трябва някой да каже, че царят е гол.

Снимките на херцогинята "с голи гърди" били всъщност снимки без гърди! Това ли е тайната???!!!

"заради публикациите на нейни снимки, на които е с голи гърди, през 2012 г." Много чевръста новата им херцогинка, бееее! Лейди Дайана се появи с голи гърди чак на яхтата на Доди Ал Файет и беше оплюта от цялата кралска фамилия! Сега на тая новата херцогиня и нарушавали личния живот???

Беше много хубава снимка, още я помня! Нямаше нищо пошло в нея, просто една хубава жена!

М-д-аааа....малко евтин ПР и реклама на бъдешата кралица.

Ама хайде научете и разберете веднъж завинаги, че Катрин НЯМА да бъде никога кралица според Английските закони , традиции или каквото е там Съпругът на кралица Елизабет 2 крал ли е ? Наричат ли го така?

Като нямало да става и кралица, дека е ръгнала да съди хората, на които работата им е да правят снимки и новини

не е точно така...когато короната се наследи от жена , съпругът не е крал, защото това би го направило над нея в ейрархията, защото е мъж-какъвто е случая с сегашната кралица. Но когато наследника е мъж- крал, жена му е кралица. примери :кралица Мери, кралица Елизабет-майката на Кралицата и т.н. Иначе те добре си живеят , както и поданиците им...да не ги мислим

Интересно ако не бе херцогиня, дали биха реагирали така? Ако реагират различно, това е вид дискриминация.

оставете ги британската аристокрация, тя не е наш проблем, но искам да ми обясните, защо статията тук със заглавие: "Златните ни момичета позираха за корица" е със забранени коментари?! аз лично спирам да посещавам сайтове като този, дето умишлено нарушават конституционното право за свобода на словото и личното мнение!! като ги посещаваме генерираме пари за тях от рекламите на сайта им, а те са репресори на демокрацията. на тия "златни", да не казвам какви, им подариха народни пари, дето цял живот с пот на челото почтен човек не може да изкара!!!

Заради такива като теб са забранили коментарите. Дали се усещаш или злобата ти е замъглила мозъка?!

ти знаеш ли какво е свобода да изразяваш мнението си или тоталитарното ти мозъче е замъглено от комунизъм!!

ето как гласоподавател на гроб звучи, прост та дръпка, нито знае какво са демократични ценности нито нищо, все някаква злоба и завист го гонят. факт - единствено статийте за българските псевдо-божества са със забранени коментари - или забраняваш всички коментари и казваш, че си сталинист или позволяваш всички - средно положение няма!

Той поне има мозък, както и сам признаваш. За разлика от такива безмозъчни за д ци като тебе, заради които сме на това дередже

ако вместо нейните снимки бяха снимали децата ви дали нямаше да лаете точно обратно?!? Има си законови положения и е редно да гледате от страната на закона, а не от личното си пристрастие!

Ако не се беше разсъбличала за естествен тен нямаше да я снимат.

Дай ги снимките, да видя за какво толкова си възмутена! Чела, че имало някакви си снимки, дето нарушавали личния живот на херцогинята на незнамкакво беше и сега кряка, ли кряка по-възмутена и от мъжа и! Тук става въпрос за пари, ма кокошко, за много пари!

за кокошия и ще се изненадаш, че е по голям от твоя. С други думи МЪЖ съм бе клепар! Ного ясно, че става дума за пари...изданието си е помислило ,че ще удари джакпота...е в съда ще им го пределят размера на този джакпот като са малоумни като теб!

Дайте снимките да олабим.

Дайте ги тия снимки да разгледаме джанката от близо.

Бих платил едни добри пари за да я видя как прави любов... :)

С кой?

Не забравяй, че новият Доди ал-Файед още не се е появил...

който искал и да гледа секс между херцогинята и принцо!!!

Кой идиот слага минуситеееееееееееее

много сте идиотите, които плюете за щяло и не щяло и по комунистичеки погазвате правото на частната собственост! Знам, че ви е трудно да проумеете елементарни неща, но поне осъдените идиоти ще ги проумеят.

Па тея Търтеи откъде заботяха и откъде имат частна собственост

Я стига бе, ще съдят хората заради тея Търтеи. Да слага бурка, като е толкова важна и хо-специална!

Ау, къде е прословутата свобода на словото, бе демократи? или като в средновековието - херцогът да ги прати на кладата? Кой е виновен че си сваля банския? Тя или фотографите?

Да не беше ставала херцогиня нямаше и да си помислят да я снимат!

Като си херцогиня, дръж се като херцогиня! Това много добре го знаеш, ама смятам, че крънкаш мангизи