Найджъл и княз Кирил откриха нашия фестивал в UK

Четвъртото издание на Лондонския фестивал на българската култура бе открито от цигуларя Найджъл Кенеди и гъдуларя и композитор Георги Андреев.

Обратно в новината

Коментари - Найджъл и княз Кирил откриха нашия фестивал в UK | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите фестивали си ги правим ние тук - в нашите села и градове, въпреки мизерията. Станков от години е в Лондон и все разни мероприятия организира , "князът" напълни гушата на наш гръб, Найджъл Кенеди се прави на шут, верно свири, но не е единствен и връх в света. И цялата дандания е платена пак от нас за да гласуват емигрантите за статуквото.

Фестивала е изцяло покрит от спонсори,нямащи нищо общо с България и нашите пари! Прочети уебсайта им по внимателно!

Ебати и измислената новина. Местиим.

Тоз фестивал, ако ще да е бил на българската култура, по-приляга да го бяха открили Валя Балканска и Васил Михайлов, примерно.

Това е 4-тото издание...първият беше открит от Мистерия на Българските гласове. Програмата беше изпълнена с Български произведения и Лондонския Български хор. Провери пак :)

Тоя не фърли ли топа?

Брат му.

Господ е решил, че заслужава. И пак Госод е решил, че ти не заслужаваш да си дъщеря от царско потекло. Но това не ти дава право да се гърчиш с толкова много бесове и да лъжкаш,

zaspam@

Мдаааа ... "Княз", нема що ... ама на уя ми ...

Колко сте прости, това показва само едно културата на България е вече извън България, тук останаха простаците и чалгата!!!!!

Да ти пикая на княза

можеш да пикаеш на каквото искаш това си е твоя работа, така простаците ще увеличат е един повече, жалка амеба!!!!

Погледнато чисто юридически, този княз никога не е бил В България, или българин. Хронологически, едва ли е прекарал В България повече време от консула на някоя чужда държава; мисля че който и да е консул с пълен мандат е българувал повече от него, а някои говорят и български също толкова добре, като този. Най-сетне, чисто практически едва ли тоз княз е инвестирал и един лев/паунд/евро повече в това събитие от средностатистически българин-данъкоплатец. Кой тук е "простият" сега, ааа?

ПОГЛЕДНАТО ЧИСТО ПОЛИТИЧЕСКИ на Н.В. Цар Симеон II му бе забранено и продължава да е да кани децата си ЧЕСТО НА ГОСТИ, веднъж на десетина години, толкова е разрешението, а за живеене тук ЗАБРАВИ. Не се дава гласност на това, защото "уронва престижа" на "истините", които и тук бълват за "дедо цар", "покерджия', "дошъл си за имотите", и така нътътъка.... ТОВА Е "ЮРИДИЧЕСКАТА" КОЯТО ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ РАЗКАЗВА ИГРАТА НА БЪЛГАРИЯ.

Какво се дърляте толкоз.Не разбрахте ли че купонът е организиран лично от Цар Киро,той е платил за мезетата и ракията ,била от неговата колекция,като специално за цигуларя е имало оригинална бутилка ,,Старият Дъб'' реколта 1996г. специален едишън от Катуница,тройно дестилирана.

евалата цар Киро

Не че съм голям монархист, но не мога да не забележа и запитам защо всички гледат в канчето на Симеон и потомците му (откраднали били и то много), а всякакви други появили се вчера гоцета, черепи и тем подобни като завлекат Милиарди се игнорират като обикновени "неща". А царят си е цар - също като пожарникарят си е пожарникар, макар и премиер.

Вервайте ми, вервайте ми и за 800 дни обра де щото можа, та дори със сестра си даде под съд България за интендански имоти! Още продължава да цуца от нас това нагло, дърто и изкючително крадливо недоносче

Защото това канче е пълнено от българите. Още от времето на пропадналия поручик Фердинанд, който дошъл с един куфар в България , а си отишъл с един влак.И този зализан дилър от Ситито и той даде своя дял в ограбването на страната ни. Чети и ще научиш как.

и какво общо има с българската култура купонът на някакъв си Киро, който и български не може да говори нормално?

България / и по точно българския народ / платила ли е нещо за партито , организирано от небългарския гражданин Кирил Сакскобурготски, имащ наглостта да се нарича "княз" неизвестно на коя територия след като баща му не е коронован за цар, и английския му приятел Найджъл Някой Си и ако е платено кой трябва да носи отговорност за поредния ненужен разход за сметка на данъците на населението?

Много добър въпрос! И аз това попитах по-долу ;-). Най-вероятно кинтите идват от Агенцията за българите в чужбина/демек нашите данъци. А защо това събитие се организира 2 седмици преди избори? - Също добър въпрос, реторичен...

Спонсорите на фестивала са изписани на техният уебсайт. Нямат нищо общо с данъкоплатеца или даже с България-финансово! Проверете внимателно. Кирил само е уважил събитието и няма дадена даже една стотинка от него. Жалко,че има хора като вас давайки си мнението без каквато и информация да притежават...живи и здрави

Фестивала винаги се провежда от края на октомври до края на ноември и няма нищо общо с избори, политика или каквото и да е било от този род!

наследник на предателя Фердинанд / виновен за поражението на България през балканските войни / и на крадеца симеон /за 800 дни окраде кавото можеше / не е достоен да представя България. А въпросния Найджъл откога има българско гражданство и кога е държал изпит по български език, откога познава българския фолклор и обичаи за да учасва и той там?

кое му е княжеството на кобургския княз?!

империи в миналото. Със съгласието на руския император. Оказва се и дедото / Фердинанд докарал страната до позор след балканските войни / и Симеон / като премиер открадна каквото можа за 800 дни / са предатели и само са донесли нещастия на България. А тоя от снимката е господин Никой - България е република.

Нещата със СЪДБАТА на България се движат в следния исторически ред:Когато един български княз стане "господин никой" предателите на България стават "князе", така е от 1944та та до днес. ТОВА Е И РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СЪДБАТА НА АНГЛИЙСКИТЕ КНЯЗЕ. Както казва единбългарски историк, на комунистите през 44-та лъжата за фашизъм в България ИМ Е БИЛА ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМА, иначе от къв зор е тяхната "борба". Днес по същия начин ви е жизнено необходима лъжата за българските царе. И ТОВА Е ЧАСТ ОТ КУЛТУРАТА НИ. БИХТЕ се развихрили с тези поплювки и в Лондон, НО ТАМ Е КРАЛСТВО и няма как, перките трябва да се свиват, не е като да оплюваш българското.

Не знаех, че организираме фестивал в Пакистан. Въпреки това организаторите са подобаващо. Да им е честит пакистанският мулти-култи.

ДО ръкодителите на "дир". С КАКВО ПРАВО държите коментар "Княз на какво? ( нерегистриран ) 26.10.2016 18:38"?? Как точно е СВЪРЗАН този коментар с темата тук?! И с какво право ИЗТРИХТЕ коментар "БОГ ДА ПАЗИ ЦАРЯ И НАРОДА МУ", който обяснява защо България днес е това, което е??? ТА НА ВАС 90 ПРОЦЕНТА ОТ КОМЕНТАРИИТЕ ВИ ПО ВСИЧКИ СТАТИИ НЕ СА СВЪРЗАНИ С ТЕМАТА. ИЛИ има значение дали се казв истингата? ВИЕ СТЕ ЦЕНЗУРА, КОЯТО СЛЕД ТОВА ВНАСЯ СПАМ ПО КОМПЮТРИТЕ НА ХОРАТА, пишещи това което не изнася на ПРОДАЖНИЦИТЕ на България.

Кой цар,психопат бъгнат? БГ няма цар,нито бг народ е народ на някакъв си мазен и лукав Кобург. Да изплатят щетите,които ни нанесоха с 3-те национални катастрофи,които ни докараха за малко над 50 години тяхно натрапено ни управление.

Е, нямаш грешка, с това " мазен и лукав Кобург. Да изплатят щетите, с 3-те национални катастрофи' ВСИЧКИТЕ ТИ ПЛЮВКИ И ЛЪЖИ АБСОЛЮТНО СВЪРЗАНИ С ВЪПРОСНИЯ КУЛТУРЕН . В лОНДОН, ТИ СИ ИЗВОЮВА НЕ-ИЗТРИВАНЕ НА КОМЕНТАРА ВО ВЕКИ ВЕКОВ ОТ ДИРА, ТЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ ТАЧАТ, СЧИТАЙ УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС, ВКЛЮЧИТЕЛНО И КУЛТУРАТА НИ.

и да върнат Е2 млрд. от присвояването на БТК,един млрд. лв от превалутирането на външния дълг, 10 млрд от спирането на реакторите на Козлудуй /загубите на производителите и хората от утрояването цената на тока/, 2 млрд. от далаверата Цанков камък, заема за Белене и 1.3млрд. които сега ще се платят задето идиота подписа договора, изсечените и продадени държавни гори и още и още

Ояще няколко коментарии по-долу, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СВЪРЗАНИ С ТЕМАТА ТУК, ПО ВИЖДАНЕТО НА "ДИР". Всичко, което е плювки и лъжи СРЕЩУ ЦАРЯ И ЦАРСКОТО СЕМЕЙСТВО Е НА ПОЧИТ В ДИРА и "по темата" Да се пита човек коя ли ви е темата, според критерия ви на изтриване на коменариите. Ето какво се харесва на ДИР-ра:Бонд ( нерегистриран ) 26.10.2016 17:17секскобурготски с какво се прехранва, че не ми е ясно Хуй Вей Бин ( нерегистриран ) 26.10.2016 16:49А този, "принц Кирил Сакскобурготски", много прилича на арабин или семит. Интересно, защо ли тази "австрийска" фамилия прилича на семитска! ВСИЧКИТЕ ( нерегистриран ) 26.10.2016 16:43синове на крадлив дедо ли са такива нелицеприятни лисугери? Джанка Кифлева ( нерегистриран ) 26.10.2016 15:39Кирето Симеонов е усетил аромата на кебапчетата и се е довлякъл бързо че да не пропусне клюпачката и някоя мазна далаверка като тази с българският дълг ! 8 ( нерегистриран ) 26.10.2016 19:22Нашите гурбетчии в Лондон трябва да благодарят на този Кирил за изгнанието си, защото неговите юпита съсипаха България и продължават да я досъсипват. Колкото пъти го срещнат, всеки път да му благодарят със шамари!

България е република и няма царе и князе. Ако някой не е разбрал.

Нали ги видяхме лондонските студенти що чинят, за пари ходеха да правят ПР на комунистическата карикатура Бокова. Тия от тоя клуб са същата стока.

Нашите гурбетчии в Лондон трябва да благодарят на този Кирил за изгнанието си, защото неговите юпита съсипаха България и продължават да я досъсипват. Колкото пъти го срещнат, всеки път да му благодарят със шамари!

Фалита на Бъгаририя дойде 1989 и беше подписан от Андрей Карлович Луканов Март 1990. Втория фалит дойде при комсомолският деятел Виденов. Така, че може да одиш да кусаш. Сещаш ли се?

Не може да се сети, няма как да стане с тези две капки мозък...и куцо и клекаво акъл дава тук. Не са ходили по-далеко от съседното село, ама политиката много Я разбират.

А да кажеш защо тоя прехваления тъй наречен цар беше в коалиция със същото това БСП + ДПС то на Ахмед Доган?

Тоя концерт помия го слушахме тука и го знаем каква подигравка е! Жалко, хората там ще си помислят, че това ни е културата .......

така де на коя страна е княз? Значи баща му е цар. На коя страна? На Испания не е. В България не е - тя е парламентарна република. Дира да пише коректно - господин Кирил Сакскобургогтски.

мУНЧО, титлите Цар, княз, принцеса се ДАВАТ ТО БОГА, без значение какво е "изобретила" човешката нищета за вида управление на една държава. И след сто години, поколението на всеки Цар, поколението на всеки император, ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ КНЯЗ, НАСЛЕДНИК НА този и този цар, този и този император. ТОВА КАКТО И ДА СЕ ГЪРЧИШ НЯМА КАК ДА ПРОМЕНИШ.

какъв е видя ли го- боговете са за управление на такива като теб. За сведение- християнството сменя култа към Юпитер заради идеята за подчинение на народа на църквата. Та кой бог е определил тоя оръфляк Фердинанд за цар знаеш ли? Европейските империи определят Фердинанд след освобождението на България за цар след Батенберг - политически интерес. Твой бог са руския император и немския канцлер?

и двамата нямат абсолютно нищо общо с България

Светлин Русев.Музикант от друга планета.СВЕТЛИНни години напред в музиката.

секскобурготски с какво се прехранва, че не ми е ясно

Е как с какво - уважава събития... Пише си го в пасквила.

Найджъл, по типичен британски тертип, се държи подигравателно и неуважително с чужда култура. Как се е облякъл, с шише в ръка и кви са тия неясни жестове ...

даже с бутилката в ръка се снимал, само жеста не ми е ясен. Иначе, вероятно ние всички сме платили за това нещо в Лондон.

сите приличат на швестъри!

Тези са като на циганска сватба :) Княз? Тотален оръфляк :)

А този, "принц Кирил Сакскобурготски", много прилича на арабин или семит. Интересно, защо ли тази "австрийска" фамилия прилича на семитска!

щото има хазарска ("семитска") кръв!

синове на крадлив дедо ли са такива нелицеприятни лисугери?

Ако беше "уважил" някоя българка - друго щеше да е.

От тази новина е пропуснато най-важното: кой плаща? Ако е агенцията за българите в чужбина, значи този лАндънски фестивал сме го платили работещите българи в България, да сме живи и здрави!

България е Република, няма цар, нито княз, или каквито и титли да си приписва тази измамна фамилия. Даже Симеончо не е бил цар, когато е имало монархия. Така че айде баста на всичките им представители и по далече от България!

Симеон II е цар на България от 1943 до 1946 г., но са управлявали регентите!

Е да де - бил е на книга, но не е управлявал и Слава Богу! После като го докараха да става премиер се видя колко му е акъла и най-вече морала! Един бисер изръси за 800-те дни и след това само празни приказки! Иначе каквото можа взе, а за останалото заведе дела срещу държавата си! Няма токова долна твар в цялата ни история!

симеончо никога не е коронован за цар! коронацията е доста сложен ритуал, извършван от патриарха !

Чекиджист, Симеон е бил "престолонаследник" не е бил царь!

Кирето Симеонов е усетил аромата на кебапчетата и се е довлякъл бързо че да не пропусне клюпачката и някоя мазна далаверка като тази с българският дълг !

Кирил Симеонов , та чак пък "уважил" събитието.