Легендарните АББА се събират

Членовете на легендарната шведска група АББА се събират за нов дигитален проект през 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - Легендарните АББА се събират | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АББА са от групите, които винаги слушам с удоволствие, както и Дайър Стрейтс, и Би Джийз.

Явно вече са преодолели междуличностните търкания и музиката е победила. Ура!

Да тръгват бързо на турне. Чакаме ги в България :)

Преди година изтеглих почти всичко от АББА. Интересно, почти няма "празна"(не шлагер, незапомняща се) песен. Тази група е уникална. Иначе съм рокаджия, но хубавата смислена мелодична музика е вечна и се слуша с удоволствие.

Всеки трябва да знае кога да спре!Започне ли отново след време - ГЕРИАТРИЯТА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ-СТАВА ОТВРАТ...

ако не им изпаднат изкуствените ченета, ако патериците им издържат, ако плайбека работи и да продължавам ли? Бяха върха, ама за времето си! А, сега не било в тиквите, че в кратуните! Само ще ни развалят спомените!

Много скъп стана живота щом и на АББА им свършиха парите

Свършили парите били, аланкоолу, всяка година имат около милиард приходи.

Слуша го тоя над мен.Той им е счетоводителя.Знае по-добре от тях,колко пари имат.:))))))

АББА са класика, уникални са!!! Песните им все още са хубави, непреходни са!!! АББА са пример за певци, творци и изпълнители, които не разчитат на голотии и кълчотене, за да се харесват на зрителите и нека днешните вземат пример от тях, ако имат толкова акъл, де!!!

Може да дойдат в БГ всички пенсионери минаха от тук

интересно....Ан Фрид си живее някъде в Швейцарските Алпи, Агнета се е самозаточила на един остров някъде из Севера, само Бени и Бьорн от време навреме се виждат.През годините и четиримата си правиха солови проекти и албуми. За мен АББА са като красива старинна легенда, която вече е хванала "благородна патина". Сиреч - по-добре нищо да не се пипа. И четиримата са милиардери.По-скоро ,други ще напечелят пари покрай тях. Едно ми е ясно - каквото и да извадят, магията си е отишла. Въпреки че вече съм почти в категорията "чичко", едва ли ще бъда въодушевен от новите им песни.Има два варианта - правят модерна музика и стават за резил. Правят си каквото могат - добрия,стар диско-поп, но това няма да е онзи...диско-поп. В личен план обаче ме радва смелостта им - щом се кефят и им се прави нещо съвместно, защо не? Най-популярната група!

Само, че парите свършиха и ще трябва да се поработи малко и за внуците. Със здраве!

"...едва ли ще бъда въодушевен от новите им песни" - Ами Бени не е спирал да пише нови песни и въобще музика и то отлична. Вярно, не я изпълняват Фрида и Агнета, но ако техните гласове са във форма, то няма друга причина да не станат хубави песните. Който иска да чуе актуалните композиции на Бени, да потърси в Тубата "Benny Anderssons Orkester" (BAO) :-)

Например: BAO Fait Accompli, BAO du är min man, BAO Story of a Heart, BAO Bonde söker fru (копирайте имената от тук). Тези певци са участвали в мюзикълите на Бени и Бьорн - "Шахмат" и "Кристина". Приятно слушане! :-)

Легендарни бяха едно време. Сега точно им е времето да посетят и България, като всеки певец-пенсионер - за здраве и берекет!

Тия са мултимилионери бе селяк.

Пред "бе" се пише запетая, гражданино. Очевидно този урок си го пропуснал, защото е трябвало да берете гроздето на майка ти и на баща ти на лозето.

Изкуството е непреходно, музиката им е легендарна и ще се слуша.

Което не пречи да са свършили парите...

Абба са милиардери момче.

Благодаря за комплимента, ама момче бях преди 40 години. Сега се радвам и на "чичо", но по-реалистично е "дядо". Апропо, когато им видиш извлечението от банковите сметки в офшорките, инвестиционния портфейл, списъка с недвижимите имоти, справка за приходите и разходите и активите и пасивите тогава обяснявай кой е милиардер... момче. Ако всичко им беше наред финансово не биха се излагали и разваляли спомените за себе си на тези години. Човек трябва да знае кога да спре.

Всяка година излиза "новина", че АВВА се събират. Ще го видим този проект до колко е осъществим... Иначе те са си класика - незаменими. Когато съм в лошо настроение, пускам си музиката на АВВА и животът вече е по-хубав. хе-хе. И не съм от тяхното поколение, а мноого след това...

Трябва да се пазят.

ясно, някой иска да прави пари от АББА. Преди изкуството и науката се правеха от артисти, музиканти, изследователи, и инженери, а сега всичко се скапа под управлаението на менажерите (меринджеи).