Мъжете разкриха какво ги дразни у жените

Мъже говориха открито за нещата, които най-много ги дразнят у жените, в анкета на американски сайт.

Обратно в новината

Коментари - Мъжете разкриха какво ги дразни у жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесвам мъже, които излъчват свежест. Не знам как да го обясня - физическа свежест, но и някак свежо излъчване в погледа, усмивката, общуването. Едно такова усещане за лекота и чистоплътност и във физически и в духовен аспект. Винаги излъчват добронамереност и притежават една ненатрапчива интелигентност и любопитство към живота въобще. Виждала съм такива мъже, които са на сериозна възраст (60 и нагоре) и продължават да я излъчват тази момчешка свежест и непринуденост. Явно си е ген, който остава завинаги.

Чета тук и виждам, че твърде много незадоволени жени са писали! Силно са се засегнали от истината и гледат да си върнат на другия пол. Лошоооо, лошо! Лошо нещо е това НДК синдрома (НеДоКлец)!!! ;-)

А за синдрома на некъп.какво ще кажеш? Я обясни защо не се къпете, преобличате и миришете, че и претенции.В превозно средство нито веднъж жена не ми е замирисала, но мъжете миризливци ги има в изобилие.

Няма да се получи с жената с котка, защото: 1. Коткарките си намират коткари. Ако не си коткар, как си се промъкнал в къщата? 2. Коткарка, която не е почистила добре и обезмирисала, значи: - или няма време, защото много работи и така няма да има време за секс - или няма пари за нов пълнител, така че няма шанс да прибере и мъж-навлек.

Ако знаехте пък жените колко неща ги дразнят в мъжете, хич нямаше да си давате зор да правите това изследване.

българките са много мързеливи, дават мило и драго да си хванат някой с пари само да не работят, а да се почесват по оная работа по цял ден, да си въртят телефончето, кафенца с приятелки, разходки с нов автомобил и евентуално фитнес, като на фитнеса трябва да са облечени и с аксесоари за минимум 1000 лева.. Ако жената изглежда добре, може и да и се получи. Но 90 процента от българките са едни прости селянки с огромно самочувствие, които си мислят че като сложат прашки на разкривения целулитен задник и са голяма работа хахахах

Така ли, затова ли в България % на безработните мъже е по-висок от този на жените, както никъде в Европа? Само Руанда ни води в класацията.

Както се знае, пръдльовците най-много мразят... пръдли. Но все попадат едни на други. Като наелектризирани боклучета се лепят.

Поредния глупак, който си е търсил жена в дискотека.

се оплакал от котките, друг от кучето и хайде слага се множествено число-мъжете.

То се оказало, че жените нямат недостатъци? Щом на въпроса какво мразиш у една жена, отговорът е: "котката :("

Принципно са прави...но пък е дразнещо, че няма статии "Жените казаха какво ги дразни в мъжете". А те биха били кратки, но съдържателни.

Преди сватбата секс без задължения, след това - задължения без секс.

Ами като избирате жена трябва да решите дали предпочитате увиснали цици и а..с на разположение или интелигентна и забавна. Ако сте умни някак да ги съчетаите и двете или и трите, сма се иска майсторство. Малко хора го могат ;)

"Дразнещият смях ме влудява. Не е случаен фактът, че хиените се размножават само веднъж годишно" - много забавно :D

А да е видял богомолка да плаче за бившия си мъж...Хиените може да се размножават веднъж годишно, но се смеят, защото винаги ядат това, което е останало след другите преди тях.

Българите, ало, защо тогава гласувате за жената с най-изкуствения и дразнещ смях - Миглена Ангелова.

кога ще пуснете статия какво у "мъжете" дразни жените??? Мога да ви помогна с безкраен списък.

Мен най-много ме дразни постоянното му мрънкане и недоволство. Постоянно връзва кусури и е вечно недоволен.

Мърморене при мъж = нулев тестостерон. Неслучайно заядливци са само мъжете с малки меки пишки.

Прекаленото говорене на жените ме дразни яко. Ако и намалят децибелите и броя на думите в минута животът ще е песен.

Прекаленото говорене значи, че другия много си мълчи. Жена ти говори за да не пукне от скука. Явно никакви секс изживявания нямате, защото ако имахте полов живот, тя щеше да спи като къпана и често да те оставя на мира.

Мъжете се дразнят, ако жените: 1. Имат самочувствие и самостоятелност и не са зависими от парите и настроенията на мъжете си. 2. Ги карат да свършат каквото и да е 3. Изискват дори неща на елементарно ниво. 4. Изискват взаимност във връзката В общи линии мъжете искат да си живеят ергенски живот, но около тях да кръжи някоя девойка на повикване - я за секс, а за манджа. Това важи с пълна сила за поколенията, които спасиха дупетата от казармата

Към т.1 - хем ги дразни ако са самостоятелни и независими, хем ако им харчиш парите пак се дразнят!

Дразнят се, дори когато жените харчат собствените СИ пари, повярвай ми :D

И аз искам мъжа да не ме кара да му пера мръсните чорапи,да не иска да ми дава пари,да не иска даму готвя,чистя и в същото време да миразправя,че трябва да ходя на работа защото парите недостигат. Обаче в същото време пари за нови телефони,джанти гуми и т.н има и когато го помоля да ме закара някъдеда не ми отговаря,че не е такси. Мога дапродължа до безкрайност.

ХАЙДЕ СЕГА КАЖИ - КОЙ Е ЛУД И КОЙ ЯДЕ БАНИЦАТА

В общи линии и жената иска да се прибере от работа да вирне краци,мъжа и да сипе една чаша вино/преди това да е изчистил,сготвил/да и направи един масаж/класически,еротичен/да я остави да погледа някой сериал и да не я закача.

Ех, че хубаво, ама то е едно да искаш, друго е да можеш. Все пак сме грижовни майки и съпруги и няма да си оставим мъжете и децата гладни.

А пък аз така съм му набрала на моя, че ако ми се появи отнякъде , такова раздразнение ще получи, че ще му държи влага до когато си поискам! Айде мъже - хейтването да започне сега!