Коментари - Илиана Раева се похвали, че е станала баба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Общото между двете фамилии Стоичкови и Сиракови е, че не подозират колко подигравчии и зложелатели има на всяка крачка. Иначе не биха споделяли така наивно радостта си с приятелите си във фейсбук. И като изтече информация в медиите, войорите ги спукват от бъзик. За което двете фамилии дори не подозират... и слава богу :)

баба Илияна да спре да се съблича!!

Да не е някаква мода дъщерите на нашите футболисти да се женят за мангали и всякакви ориенталци?

Куини -буквална краличка Това име е позволено само на 13г ромка от най-бедния край на маалата. Просто тя няма пари за хляб и никаква среда. Но жена с милиони и дъщеря пътувала по света и расла с милиони етническа българка ,да кръсти първородната си дъщеря куини,означава ,само едно. Тя е мангалка от най-бедната част на маалата по ум и манталитет. А това всички пари на света не могат да променят. Извънбрачно дете-дъщеря ти не е женен,и куини. Язък за парите и надуфките. То е за срам ,не за хвалба.

Ама да знаете колко ми пука от вашите коментари! Ще си я преместя в другата чашка. Ох на баба внучката Ил - Ку...

Бабо Раева, внучката не е кръстена на теб, а и на теб!

На 27 октомври само на Раевата ли се е родило внуче? Само тя ли е щастлива? Тая мр...ца занимава цялото общество с нейните изживявания! Да си ги говори там с Насето и да не се явява в медиите, нормалните хора не се интересуват от нейното семейство!!!

Да им е живо и здраво бебенцето!Стига омраза! Споделете радостта на семейството,а ако не можете-замълчете!

Здравейте, хора. Защо не оставите семействата Стоичкови и Раеви на мира? Там става въпрос за някакво нелепо съревнование от край време. Първо си мериха футбола, после парите, после други неща, докато не стигнахме до зетьовете, коремите на щерките и смешните имена на малките невинни същества, да са живи и здрави! Смейте се от сърце и не злобейте. Всичко е толкова смешно, че чак на някои им се плаче :)))

какво са се захванали да комтират тези просташки семейства

"Неземно щастие".А бе останалите не са ли хора!Хайде престанете да ги възвисявате и се подмазвате!Да са живи и здрави и му се радват,но по-скромно и човешко!

Мале мале как се гушка с зетят , да не се сдобие дъщеря й след време с братче или сестриче, а Наско и зетят да станат баджанци (българския вариант )?

А пък аз се захласнах от простотиите които се ръсят когато някаква си неизвестна никому роди, изказите на това представление Илияна Раева са досущ като тези на щерката н Стоичков. Пък и кръстени на бабите си или дядовците си тези внучки, неземни и единствени. Да е живо и здраво бебето и родителите да си го гледат и му се радват, но такива изказвания граничещи с простотия направо ни идват в повече.

Да е живо и здраво детенцето. То не е виновно, че са го кръстили на префърцунената му баба. Дано освен името и да не наследява и качествата и.

Честито! Да са живи и здрави! Много щастие и късмет! Дай Боже повече българчета на тази земя.

Ромска футболна сага.

А има ли нещо, с което И. Раева да НЕ се е похвалила? Впрочем, да е живо и здраво детенцето!

Че тя Илиана Раева си е баба от вече 5-6 години... А че от скоро има внуци е несъмнено важна и добра новина...

На Стоичков и Сираков все женски им се падат- деца, внуци. И какви са тези небългарски имена Куини и Миа Стоичков ?

Да им е Честито мъничето!Да е живо и здраво!Баба Жени е прекрасен човек и със сигурност малкото човече ще прилича на нея.Поздрави от майката на Косьо,който стана татко на Димитровден.

Коя е тая Жени , ма? И кой е Косьо, кой е станал татко и кой на кого е татко? Трябва да те изтрият, зашото не си по темата.

Честито! Илиана все повече заприличва в лице на майката на Стифлър от филма American Pie.

Хахаха, това искрено ме разсмя!

Да е живо и здраво. Но защо всички дъщери на футболисти не могат да се омъжат преди да родят? Явно има нещо сбъркано.

Илияна Куини?!?! Божкеееее....... Бъди здраво момиченце! И добре дошло в този изкукал свят!

се самозабрави в ицепките си. ГРАНДОМАНИЯ Я ГОНИ.

Неприятна ми е, нахална, обсебваща, безпардонна, алчна ... да спра по-добре дотук

Просто е проста, ама много! Гадна...

много неприятна личност си, каквото и да пишеш.

к"во ме боли к*ра за тази новина???? Праестанета да ни занимавате с личния живот на някакви хора

не чети, а още по-малко се изказвай селяндурски.

преди седмица колегите давахме кръв,за да може преносеното дете,на 1 момче1което знаем само по име да се роди със секцио.слава Богу детето се роди живо и здраво,но странно защонито 1 лмедия не отрази събитието.сега се родило внучето на 1 надупен ,самонадеян пуяк и на 1 гневна,истерична ,властна,и самовлюбена квачка и вдигаме "пушак до Луната.защо е нужно?

сподели го по-рано по социалните мрежи, какво чакаш да го съобщаваш сега под статията за такава радостна новина?!

Ето това е най-ужасяващото в България. Хора, готови да точат лиги от умиление, че ма някоя известна личност и се родило дете, и да се правят , че не виждат, не чуват, когато някой действително се нуждае от помощ! Зъл, бездушен коментар-реплика на малоумник! Дано и на тебе да ти се наложи да просиш за помощ!

Баба Илиана е много властна, да му мисли Коруджиев....няма да му е лесно.

Как ще му е лесно с тази тъща???

Да да!Не са женени!Той е направил детето и дим да го няма!Илияна ще го хване за анцуга!

Да са живи и здрави и щастливи всичките! Но кой се интересува от най-божествената внучка на Илияна? За всяка майка и баба тяхното гардже си е най-красивото и най-божественото, тя не го ли е разбрала?

Това е щастие!Да е здрава,щастлива и винаги усмихната,като баба си!Радостната новина е и за всички левскари,още една левскарка на белият свят!Само Левски

Абе дано да е поне малко по-умна от баба си, че иначе ...

Ба аз пък сия ша го приместя

prostotiata hodi po horata az-kuini

Извинявай Илианче, но само чернилките си кръщават децата Куини...иначе да е живо и здраво детенцето!

Детето родено от самотна майка!

Малиии, другият дядо се казва Асен :)) А бабата е мургава, но руса :)) Бащата на Куини хич не е римлянин, да знаете :))

Пендел, Асен е името на МНОГО от най-големите владетели ан Европа, в частност България ! Ти какъв си бе...?Баба ти и дядо ти ходят ли още с цървъли на село? Първо се виж ти в посраните гащи и тогава прави оценки!

Асен е хубаво име, но за съжаление е окупирано от нашите мургави "братя"... може би защото е близо до Асан. Неслучайно един от основните признаци едно лице (не мога да кажа човек) да бъде циганин е да има поне двама братя, които се казват Асен :))

Божкееее ... Илиана-Куини! Това второто е сигурно за да опровергае цвета на таткото. Да може хората като чуят името на малката Куини да не си казват за баща й "тоз е ман.о", а да си мислят "човекът е афро некъв си" :))

Пак добре, че не е момченце. Тогава щеше да се казва Али-Реза

Какъв късмет - Ицо и Наско станаха дядовци за пръв път в един месец !!! Честито и на двамата и техните семейства!!!

За съжаление и на двамата щерките са тъпички. То при Ицо е ясно. За Сиракови е странно, но не невъзможно. Дет се вика презадоволени деца.

Ся баба Илиана няма ли да се фърли от шестия етаж от радост? Най-малкото.

По неб.агозвучно и г.упаво съчетание от имена зд,аве му кажи.Да беше И.иана-Наска ....

TIREX

сдобили се с куче...не ми пука...

наследниците на кралиците не се кръщават така.Признак за ....малоценност и простотия куини

Честито!Да расте щастливо и здраво бебчето, небето да го дарява с късмет, дълъг и интересен житейски път!А иначе, странна ми е бабата?Всяко нещо в това семейство тя задължително изтипосва във Фейса, та дори и нелицеприятните снимки с оголения тумбак на бъдещата мама.Дали баба Илиана няма да ни покаже и първото аки на внучката?И все се чудя, ако за месец и спрат Фейса, какво ще прави щастливото бабе?Нервна криза, депресия ли ще е или ще се чувства, като да са и затворили кранчето с въздуха;)

Да е живо и здраво и дано да стане прекрасна гимнастичка като баба си. Честито на семейството!

хахаха

Пак се е захласнала баба илианка,и защо си мисли,че само тя е най щастливата баба,къде са толкова много баби,аман от клишета,а иначе да са живи и здрави ........

До жената в семейство Раеви: Следващото ще е Наска - Муини :)

:):):):)

Илияна прилича на майката на Стифлър...

НЕ, Предраг, там боли... ООООХ...

... има хора, говорещи с корема си... ама чак пък толкова...

На баба куинчето...

всички чалгари са изтипосани на снимката! и другите имат деца и внуци - по красиви , жизнени с прекрасни булгарски имена. за какво сте изтипосали тези клоуни.дето изречение не вразват ! транслитериран текст!