Внучката на Христо Стоичков носи неговата фамилия

Мика Стоичкова публикува снимка с данните на дъщеря си Миа и отбеляза 1 месец от раждането й.

Обратно в новината

Коментари - Внучката на Христо Стоичков носи неговата фамилия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О боже! Явно ще се вълнуваме от всеки следващ месец на това дете както от всяко ново гадже което имаше майка му... Любимото ми е да си известен, защото някои от родителите ти е известен...

Не променя факта, че Мика стана турска ханъма, всяка българка която се жени или е във връзка с турчин е национална предателка.

Е, каква българка - живяла е дълги години в чужбина. Чак пък...

zaspam@

Мдаааа ... Личи си, че тва цвекье е окопавано в задния двор с резана мотика ...

е живо и здраво и дано се метне на дедо си! да е известна и обично/мразена... мале колко бой ги чека журналята ;)))

фамилия маса народ се изхранват вече 20 г. , явно мислят да изхранват и поколението с това :)

Страхотно детенце, да е все така засмяна и щастлива.

Прекрасна бебочка! Наследява една от най-великите европейски фамилии! Ще бъде горда със знатния си произход! И ще израсне в стил и финес!

Схванах иронията - и за знатния произход, и за стила и финеса - кой велик българин беше казал "От фасуля и армея не пораства, братко, фея". Цървулът си е цървул и в Маями!

много е възможно. Явно си млад и не знаеш какво беше у нас. Беше много различно, да не кажа страшно, но комунягите станаха първи милионери, приеха всичко западно, дори го и изкривиха . А как се казва внучката на Тодор Живков - Евгения Живкова или Жени Живкова. Да не би дядо ѝ да ѝ е баща?

Внучката на Тодор Живков беше осиновена от него, след смърта на Людмила Живкова.И беше много различно преди псевдо демокрацията! Нямаше клошари, нямаше наркомани, нямаше мутри, нямаше безработни, циганите бяха тихи и кротки!Имаше здравеопазване, образование, съдебна система, полиция, икономика, селско стопанство... Беше страшно за престъпници, безделници...

Нищо лично, ама сега ми харесва повече! Специално за здравеопазването мога да кажа, че ако намериш подходящия лекар и не си много беден, шансовете са ти в пъти по-големи от едно време.

голяма сладурана е. Да е жива и здрава и да стане нормално девойче.

А дядо Рамадан няма ли да се сърди?

"Внучката на Христо Стоичков носи неговата фамилия" БУКВАЛНО! Внучката му е Стоичков, а не СтоичковА! Автор(к)е, английски можеш ли да четеш?

Това въобще възможно ли е юридически? Да кръщаваш детето с фамилия, различна от бащинската?

Ами ако нямат брак защо да е невъзможно.

По света е така , детето носи имената на майката и на бащата. От Европа май само в България те кръщават с имената само на Бащата. От средновековието няма прогрес

като дядо си ???

Защо така? Къде е свекърът? Защо не носи неговата фамилия, аз така знам.... Освен ако майката не е самотна майка.

...отива в общината и казва на служителката: -Искам да си сменя името. -Защо? Как ви е името? -Иван Лайняров. -Вярно, не звучи добре. Ето формуляр, напишете новото си име. Оня попълва и го дава. Жената чете: искам да се казвам Георги Лайняров.

Какво хубаво именце! Добре е, че ще му спестят на детето ужаса да носи арабско име, но що не си смени и баща му името -още по спокойно ще им е. "Какво правиш?" ""Мия "А-а, таман си търся миячка..." "Яйцата трябва да се мият -каза лекар." "Подкрепете Тръмп - българина" Ха-ха-ха!

чета коментарите и все повече се убездавам в изкривеното бг мухко достоинство.в европа отдавна тази тема не е дискуся дали името е на маиката или на бащата.уз се пучим ,че сме европеици,а все кум анадола ни дърпа катоанталитеъ

Кате, ти ли си?

ГОСПОДА ОТ ДИР, МО ЛЯ ПРЕСТАНЕТЕ С НОВИНИТЕ ОТ МИКА , РАМАДАН,БЕБЕТО ИМ И Т.Н. СИГУРНО ИМА ПО-ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ЗА КОИТО ДА НИ ИНФОРМИРАТЕ !

Хората си заплащат. Поради тази причина не можем да удовлетворим Вашето искане, за което искрено съжаляваме. Ако сте склонни да заплатите повече от тях за да не публикуваме такива новини, моля свържете се с редакцията. Благодаря Ви!

Трябваше да е Фатме Айкун Рамадан.

А пък ако беше момче щяха да го кръстят Юсуф!

Здравейте, хора. Защо не оставите семействата Стоичкови и Раеви на мира? Там става въпрос за някакво нелепо съревнование от край време. Първо си мериха футбола, после парите, после други неща, докато не стигнахме до зетьовете, коремите на щерките и смешните имена на малките невинни същества, да са живи и здрави! Смейте се от сърце и не злобейте. Всичко е толкова смешно, че чак на някои им се плаче :)))

Е, то големи гевезелъци,голямо чудо....

Алооо, ДИР-а!? Тук го обърнахте само на кой-какво-как и защо родил. Вярно, че ви плащат за което, но трябва ли да им се следят памперсите до 9-то коляно ... че и след това?!?!?!

Ааа, няма, няма, какво е това? Да я кръстят Рамадан. Бащата има ли достойнство или май по-скоро е заврян зет на издръжка?

И не искам да знам, но момичетата явно ги нямат за нищо. Виж, ако следващото излезе момче, тогава...

Ако вземе и "интелекта" на дядо си... Горкото!

Г-жо Рамадан, Айкут не е ли баща на това дете или не го е припознал? Къде е фамилията му, г-жо Рамадан?

Сладко пухкаво бебче,и усмихнато

Какво и е на фамилията Рамадан, че не са кръстили отрочето на бащата? Пфффффффф

НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТАЗИ РАМАДАН СТОЙЧКОВА ФАМИЛИЯ.И НА КУЧЕТАТА ВЗЕ ДА ОМРЪЗВА.ЯВНО Е НА АБОНАМЕНТ В ДИРА.

...Айки голям п.тьо. Рамадан фамилия и толкова. Къде е гордоста на бащата?

Взе ми думите от устата..Пу..о..и четири имена..аристокрация..

Ей това вече официално подпечата истинността на прякора Кюрда. Христина Айкут Стоичкова. - кво повече да кажеш

По-добре замълчи, защото по всичко личие че си тежък простак!

Също толкова красиво е бебето, одрало му е кожата- дано е по умно!!!

И най- добрият ляв крак не може да направи от селянина -гражданин.

Катя

От мен +. Но...не бъркай селяните със селяндурите. Стоичков си е чист селяндур.

Абе истина и , и какво? Знаеш ли колко му пука за твоето или моето мнение?. Най много да си го премести в другият крачол, докато пресмята колко милиона е направил тази година!

Абе гледайки снимките на Стоичков му отива да е дядо. Все пак въпреки че тъста е известния трябваше да сложат и фамилията на бащата.

Браво!Много по-добре от Рамадан!Когато бабата или дядото са известни личности,наистина е хубаво да се кръщават бебета на тях.

И като са известни бабата и дядото и внучето ще стане известно,така ли? И с какво ще стане известно?С тяхната слава!

Парвенюта! И макар че плюят България и българите , и тя и баща и, а мъжът и е от тези, дето се готвят пак д а ни порробят, пак тях ги показват и ни разказват за тях,.

По добре щеше да е Мия Христина Рамадан... Кръстена на баба си Марияна и дядо си Христо...

Ужааас всяка сутрин като отворя дира внучката на Стоичков абе хора колко по важни неща има за които да пишете това вече е прекалено ами информирайте ни и кога и сменят памперса или кога се е наакала хайде престанете вече смешни сте.

Тъпанарино, отбелязан като четири един ици, ако не си забелязал дта ти го набия в главата: в този сайт има различни раздели. Един от тях е "лайф" и там се пишат такива новини, като тази за внучката на Стоичков! Ако ти е неприятно - НЕ ГИ ЧЕТИ! От това по-лесно няма! Не си изливай злобата тук!

бе тоя Рамадан го прекръстете на Румен, бе.

Да е живо и здраво детенцето!!! ДО ФОРУМА: За какво са тези псувни, "хейтърство", и други злобни коментари. Любезно напомням, че в испано-католическата култура и традиции, които покриват цяла Лат. Америка, Испания и бившите й колонии, детето носи името и фамилните имена И на майка си И баща си. Не познавам сем.Стоичкови, но след като дъщерите им са отраснали в Испания - може би те искат да спазят тамошната традиция. Освен това в САЩ всеки има право да кръщава детето си както си пожелае, така че право е на родителите да кръстят детето си както пожелаят, а детето, когато стане на 16 или 18 години има право да си смени ЦЯЛОТО име, ако не му харесва. За тези от форума, които питат защо няма фамилното име Рамадан в името на детето - любезно им казвам, че в момента в САЩ - от 11 септ. 2001г насам - към хората с ислямски имена има социални предрасъдъци и може би това е причината - да не се обременява детето за в бъдеще - когато то порастне. Моля форума, ако има хора, които по стар BG обичай, ще ме псуват за този коментар - да не ме псуват на майка, защото тя е починала. Извинявам се, ако има правописни грешки, но пиша с транс-литерация. Благодаря. И отново - да е живо и здраво дететнцето!!!

Айде къш, кокошко! Ти какво си мислиш за нас, та "любезно ни поучаваш" от Америка! Ако не си ти, то ние не четем, не слушаме и не знаем нищо за САЩ? Така ли мислиш. ако изобщо мислиш? По-добре се замисли за бг, мама от САЩ. Защото не си никаква "бг"

Йордане, Йордане... Като ти чета словесния бълвоч, все повече се убеждавам колко е бил прав мъдрецът от Шопско Елин Пелин в гениалното си прозрение "Ако в България се роди гений, то това ще бъде геният на завистта!" Стой си тука... на върха на гумното... и се задавяй от злоба към всички, които са се измъкнали от "милата ни родина" и се гордей с простотията и злобата си... /А пропо... пише се Йордан... и се учи в първи клас.../

"...в момента в САЩ - от 11 септ. 2001г насам - към хората с ислямски имена има социални предрасъдъци..." Аууу не думай...Ама защо така? Не разбирам

Tи си голема лъЖкиня! как така пишеш " на транс-литерация?", а пък половината от името ти е на латиница, а другата на кирилица? Как го правиш това? Ето и това е на "транс-литерация"

Браво за чудесния коментар.Останалото е от дребни ,злобни душици.

госпожо,нивото ви е прекалено високо,зада коментирате в дир.матрияла там е спецялен.поздравявам ви за коментара,но е за друга аудиторя

кръстихме я мия и закърмихме я с простотия.

Така си е навсякъде - чиито пари папкаш, неговата фамилия носиш. Даже трябваше да кръстят детенцето Мия-Ристина-8-Барса- Камата и Мамата ... по-верно щеше да е.

Някои хора бъркат Радан с Рамадан, има поне 10 разлики? А в това, че на някои, дето за нищо не стават, освен да злобеят към кадърните и успелите всичко им пречи...

Винаги ние подклаждаме огъня и после другите са ни виновни.Какво като е Рамадан?Нали се бием в гърдите,че по-толерантни от българина няма.Да са живи и здрави цялото семейство.

Я сподели как си генерираш то;лкова плюсове в едни коменнтари, които на 90% споделят обратно на твоето мнение?