Джон Бон Джоуви разкри тайната на 27-годишния си брак

54-годишният Джон Бон Джоуви разкри, че е щастлив, отдаден на семейството си, а съпругата му е тази, на която дължи много в живота си.

Обратно в новината

Коментари - Джон Бон Джоуви разкри тайната на 27-годишния си брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къде са ръцете им.

Мисля си, че Джон е Щастливец с тази ЖЕНА. Почти Небивал "шанс" в Живота на Рокаджия от неговата Класа. Пък и Никога не е парадирал с Личния си Живот.

при всеки е различно може би, но важно е мъжът и жената да са приятели и да гледат в една посока..

издържал е бракът им защото жена му си е затваряла очите пред неговите секс истории..това е компромиса ..жена ме у била толерантна

Браво, готини и щастливи. А че 99.9 процента за това щастие се дължи на всяка жена в дадено семейство е безспорен факт. От жените зависи почти всичко и ако са свестни брака просто е о.к.

Една свястна жена не би седяла като търпеливо муле до човек, който не я обича, само заради каузата.

тва от опит ли го казваш,твойта ли е търпеливото муле? пък и на теб не ти стиска да я разкараш

Тоз човек за педал го спрягаха, пък той жена си имал и деца. Туй жълтите медии са страшна работа.

То не пречи бе, Кънчо. Децата може да са от съседа.

Често: я прегръща и целува, казва й че я обича, че е красива/страхотна, благодари й че е винаги до него в добро и зло. И тя му се връзва и като благодарност е в щастлива услуга на мъжа си. Явно наистина се обичат.

Тоз изпълнител като млад беше безобразно красив и секси...

Сега е зрял, красив и секси.

Да не ми се хвалят, че строят жилища за соц.слаби. Признавам за успяла една държава, в която нама бедни ,без жилища и доходи.

Тайната е, че той си отебава по турнета, докато тя чупи хилки по магазините.

Като един от най-големите му фенове ще обърна внимание,че Джон има хронична алергия към полени,а именно концерта беше в разгара на пролетта и никой от организаторите не беше съобразил,че цъфтящите дървета и най-вече тополити около стадиона ще направят такъв проблем.Просто човека от един момент се изду и неможеше да продължи с изпълнението си!

Една негова прекрасна песен по този повод - Diamond Ring

Може да има прекрасен характер, способност да си затваря очите и да прощава, но.....тази жена дори не е симпатична, и като млада, и сега. Наистина не разбирам какво е харесал в нея Джон?????Характера?На някои снимки е просто грозна.

Сърцето, харесал е сърцето...

Много просто.... хората са го казали - вземи си грозна жена да ти е мирна главата и здраво семейството

Че какво й е, усмихната, симпатична и естествена. Е няма силиконови джуки, ама мъжът й го преживява.

Твоята като е красива още ли е до теб? Или е грозна, та никой не я иска? Тъпи сте, а и не си мълчите!

Злобен и тесногръд коментар. Сигурно толкова си можеш!! Каквото той е намерил у тази жена, ти не можеш и за сънуваш...

Аз от всичко дотук разбрах, че тя изнася цялата тежест на брака. Той летял у въздуха. Браво, щом има енергия жената, и й харесва.

А аз разбрах, че се допълват. Той има идеите, но не може да ги реализира, тя не може да ги измисли, но може да ги сглоби и направи реалност. Желая им много щастие, прекрасно семейство!

Ми нали за това си коментираме, да се обогатим взаимно с индивидуалността на възприятията.

Една микрочаст от човечеството попада на нормална половинка. Останалите се мъчим и проклинаме наум.

Много го знаеш какво му е на ума и на него.

Джон е един от наистина малкото знаменитости с нормално семейство! Евалата за което, но италиянските корени си казват думата. В Италия се държи много на семейството

аха, изключително много държат на семействата си, за това се скъсват да си изневеряват ( и мъжете и жените). Много разбирачи по форумите в БГ, много нещо!

Тия двамата не са наред, в добрия смисъл! Всички "звезди" се развеждат, по един или повече пъти ,а тия дават "лош" пример!

Нали се сещаш онези "звезди" какви плужеци и шушумихи са всъщност? Имат милиони, но с тях нищо свястно не могат да си купят - нито акъл, нито любов...

хехе веднага се сетих за песента - you give love a bad name :)

Все същия си стои, да са живи и здрави. И да пуснеш нов албум бате Джон.

Новият му албум,, This House is Not For Sale,, излезе на 21 октомври. Гласът му е все така добре и не се усеща липсата на Ричи Самбора.

Сетих се за онази приказка: "женени от времето, когато ако се счупеше нещо го лепяхме, не го хвърляхме" ... Да са живи и здрави!

Голям пич! Браво

Да са живи, здрави и щастливи дълги години. Бон Жовито е случил на търпелива, любяща и прощаваща съпруга... Иначе до сега и спомен нямаше да има от брака им.

Търпелива, любяща и прощаваща ... дрън-дрън, ако не бяха паричките му отдавна да се е чупила. С тази слава и визия едва ли и е бил верен през всичките тези години.

Всеки мъж изневерява. Дори най-големите мухльовци. Порното и ръчните пък са всеобща практика. Но той е обичал,подкрепял тази жена и дом. 4 деца,фондация за помощ на бедни. те са градили дом,деца,помагат на други. Дали трябва да изхвърлиш всичко това,за хвърлено семе . Всеки си решава сам. Жените като Бон Джови са истинските стойностни жени.