Българка жъне успехи в ”Гласът на Германия”

Виктория Андонова премина първия кръг - кастингите на тъмно, в "Гласът на Германия". Шоуто се излъчва всеки четвъртък по Pro7.

Обратно в новината

Коментари - Българка жъне успехи в ”Гласът на Германия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опаааа, This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated. Интересно каква ли е причината :)

Браво.Още един талант губи България. Докога????

Тя не каза и на колко години е! Има си регламент, ако си живял определно време в Германия можеш да участваш, ако не не можеш. Тя е живяла там 6 години, може и на уроци да е ходила там, може и там да е израснала като глас. За какво да казва, че е от България? Да се чуди журито и публиката защо не е мургава и беззъби ли ? Да, това е картинката за Българите на Запад, роми! И да, това е и техен проблем, че не са добре информирани и ни слагат под общ знаменател. Иначе тя се представи чудесно и има големи шансове, но нека да видим и другите участници.

Да , тя следвала от години в Германия! кога ли ще завърши? то си е нейна работа, но що ни навират всеки българин в чужбина с неговите "постижения" Ако беше на 40 и нямаше как да е студентка в Германия, никой нямаше да пише за нея.

Щото, Гинче, всяко постижение на българин в чужбина, чини за доброто име на всички българи по света. Недей злобя по селски, а приеми с отворено сърце таланта.

тези от журито какви са? един мъж тъмнокож, една жена - симпатична и другите две какво са - жени или мъже? Трудно ги разпознавам. Не са съвсем жени. Ако са мъже, какво им доставя удоволствие да изглеждат като жени или полу-жени, полу-друго, защото на мъже не докарват. Българското момиче което пее, дано си тежи на мястото като певица, защото иначе не стои добре, раболепничи, няма почва под краката си като достойно същество. Жалко.

убаво конче

Estestveno 4e moeto dete nqma da sledva tam a vse na takiva hora ograbili nadora dirti komunisti

Пее страхотно. Но явно ея срам да каже,че е от България!

не я е срам, вчера я гледах по про 7 - момичето си каза, че е българка и е студентка в германия - според мен пя много добре, но едва ли ще я изберат във финалите - за там избират повече емигранти родени в германия - второ или трето поколение турци, араби, негри и т.н. за да покажат, че са толерантни към всички хора независимо с какъв цвят на кожата са и какъв им е произхода - желая и успех, ще я гледам следващия път отново

Пред журито каза, че е от града в който живее в Германия, но в анонса каза, че е от България. Всички чужденци така правят, явно е политика на предаването.

тия от журито са едни пишман музиканти, по принцип на немци трябва да се забрани да се занимават с музика. Да си завиват гайките и болтчетата.

Не се пени, а си налей ракийка и пускай Планета!

Абе имат доста принос в музиката, ама от 45-а, когато приеха пазарните ценности на попкултурата от Големия Задокеански Брат, наистина издишат.

Немският език става само за рап и за ... маршове

Едни от най- великите в рока са точно германски,но пеят на английски-Axel Rudi Pell, Scorpions, Helloween,Accept,Gamma Ray,Bonfire,Kingdom come,Michael Schenker Group ,Xandria и мн.др.McAuley Schenker Group-,, Anytime,,

Ако беше в българския формат никой нямаше да ѝ се чуди толкова и всички щяха да се обърнат. Пее си момичето. Не е нещо екстраординерно, но не е и като да няма глас. Желая ѝ успех! Но се съмнявам. Не ни долюбват много нас източноевропейците по немските земи. Прекалено сме им способни и им бием по самочувствието. Дано съм лош пророк, но ще си остане само с този звезден момент.

ехх жалко още едно талантливо дете не е в България .колко ли такива са по света за които не сме чували а и няма и да чуем

Тя е от Франкфурт, не си разбрал нещо.

абе кажете че е национала от сащ 9ч

"Их хайсе Виктория унд коме аус франкфурт"...

И на мен ми направи това впечталение.

На майн ...

момичето се представи много добре. силен, колоритен глас. пожелавам и успех!!

симпатяга е , късмет!

Както е тръгнало германците в Германия ще са малцинство.

Момичето си пее супер. А азиатецът кърти направо :D

Бленда - ко туй - Блендамед?

Немският ми е малко по-добър от хинди-то, ма не рече ли тая девойка, че е от Франкфурт? Каква България? Явно да си българин може да ти попречи в напредъка в шоуто, което ми стои точно толкова изкуствено, колкото и българския му вариант.

Гледай целия епизод. Всеки обяснява в дълго интервю за произхода си.

Но журито не знае това на този етап!

- Приятно ми е, Щефи. - Аха, ясно - Стефка.

проблеми в службата нещо Щефи?

Те щото от журито са малоумни и хич не могат да разберат, че тя е чужденка. Ако беше стъпвал в Германия, щеше да знаеш, че това е държава с много чужденци и отдавна няма проблем кой какъв е.

Е, да де, ма не казва, че е българка, оставя въпроса отворен. Колко му е да помислят, че е украинка, а това вече, в тия времена, те прави фаворит, както видяхме на Евровизията.:))