Лили и Ирина напуснаха VIP Brother, ясни са финалистите

Лили Вучкова и Ирина Тенчева напуснаха къщата на VIP Brother дни преди финала.

Обратно в новината

Коментари - Лили и Ирина напуснаха VIP Brother, ясни са финалистите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ирина е много интересен образ в този експеримент . Приятна, като жена, умело гримирана, добре срешена, променлива и манипулативно хитра. Много сръчна, организирана,дейна,самостоятелна. Има силни качества.Привлича.. Разбира се , играе роли. Въпросът е ... защо го прави? От кого иска да се защити и кой иска да я хареса? Съгласна съм с оценката на Миглена , че тя е социален- опасен психопатичен тип, който наранява и измъчва другите и себе си в вечната неудовлетвореност и липса на любов. По-скоро има нужда от помощ , а не от нападки. Миглена - буквално непоносима. Характерният и носов тембър, ха-ха-ха смехът, овчото кожухче, нелепата дружба с Е. , прецизните филийки със свинско филе, " подбелването на очи", опитите за " масажи" . След 5 брака и развода, нахрани цяла България с драми, защо й трябваше да маниерничи и по Нова Телевизия. Емануела - образ на кича и простотията. Съвременна българка. Силна, борбена, тип " гьон-сурат" Печели пари, не печели уважение - и какво от това , спрямо днешните стандарти. За другите - в друго издание .

най-точния коментар под тази статия. Защо играе Ирина-ами защото е влязла в цирка.Иначе много я харесвам. Супер се представи, на защо , защо влезе в тази клоака ВБ

Мисля ,че е напълно очаквано и справедливо победата да грабне участник от отбора на к..вите. То от същия този отбор спечеиха президентските избори а ние за ВИП Брадър сме се загрижили.Та не живеем ли в държава в която този отбор печели навсякъде? Погледнете парламента, пък после ще говорим! И в която професията "проститутка на Граждански договор" е от най престижните. Само че, може би за благозвучие са го нарекли "Брачно свидетелство"

Ама коя к.....ва малката, или дъртия к....ляк?

Ирина ако си мисли,че Вихра пише по форумите много се лъже! Ние зрителите пишем и сме възмутени от подлата и душа!

Като чета повечето от коментарите са насочени като упрек към Ирина, че е развалила две семейства - своето и на Иван. Имам чувството, че с това дразни жените, а не толкова с другите си недостатъци. Защото повечето жени подсъзнателно се поставят на мястото на изоставената съпруга и съответно третата жена е най-черната. Не защитавам никого, но всеки знае какво му е в къщата. В крайна сметка човек като се прибере у дома трябва да му е приятно, партньора да му е приятен. Как се прибираш при някого, който не можеш да понасяш например. Лично аз смятам, че една раздяла не е толкава страшна, колкото от дете да виждаш как баща ти и майка ти не се обичат и разбират. Да не си усетил любов от най-ранна детска възраст. Децата разбират любовта по начина, по който я виждат в семейството. Важно е какъв пример ще им дадете, за да имат шанс и те да бъдат щастливи. Деца, които не са попили любовта между майка си и баща си няма как да я изживеят в своя личен живот. Не могат да бъдат щастливи, както и да направят друг човек щастлив.

Ами защо се е събрал с Вихра и на 10-тата година правят сватба -толкова ли му беше омразна , че и дете и направил .Разбрала лисицата , че джоба му е по-дълбок и овреме се е ориентирала .Не знае ли тя какъв жесток удар нанася и ли се прави на свтата вода ненапита.Не може да не отразим и недостойното от всяка гледна точка поведение на един мъж със слаби ангели.

Те си знаят най-добре. Иван в интервю по телевизията беше казал, че се е оженил за Вихра, само защото тя настоявала да се види като булка. Самият той е казвал, че преди години е създал семейство, защото всички други са създавали. Никога не е вярвал, че ще срещне жената на живота си и ще усеща тази пълнота, която усеща с Ирина и никога не е изпитвал с Вихра. Това не ме изненадва, познавам доста хора, които имат брак, деца, но никога не са се обичали. Станали са семейство по стечение на обстоятелствата. Не си мислите, че всеки, който си носи халката е безумно щастлив и с подходящия човек. Би трябвало да е така, но уви - не е.

Бракът да не е затвор? Не може ли да се случи да решиш да го разтрогнеш! Или ти би предпочела някой да стои при теб, защото е женен за теб, независимо от това, дали му е гот с теб или не. Устройва ли те?

Ирина е чудесна жена и смятам, че направиха страхотно семейство с Иван! А пък това, че Пена,Гана и т,н не я харесали-мн. важно! нали им виждам любимците- Дъртата гад и младата глуп!

Eмануела защо беше с пишкир на главата! Клошарки двете с Миглена -пълни ръфляци....

Най-умната и най-добрата Ирина бе отсвирена ! Бих желала да не се мярка повече на екрана ми !

Написаното от теб е много странно, все едно си го писала под наркоза или по време на логотомия. И звучи така : "Нещо, ама нищо.".

NUT

искам Миглена да спечели защото беше най-принципен играч...не се забърка в никакви интриги...когато имаше да каже на някой от съквартирантите дори не приятни думи го правеше лично към него... никога не си изпусна нервите и не повиши тон... с всичко случващо се в къщата се забавляваше и иронизираше с усмивка... отделно е най-образована и начетена от всички останали:)

Да спечелят Миглена или Ема,но като знам как действат от шоуто...Ще сложат или техния човек Ути,или Михов/което е по-вероятно/. Но и така да е,какво толкова! Това е едно режисирано шоу. Не е никак важно дали си първи,втори или трети. Ааа,щях да забравя! Ходещият комин Ернеста и вечният Кошлук са нагли интересчии и душевни нечистоплътници.

Миглена, Емануела и Боби са най-добрите! Един от тях трябва да спечели ! Всички останали са лицемери!

чалгата и простотията са непобедими.това са зрителите на нова и бтв

В твоя случай, крадеца вика - дръжте крадеца.

Снощи май нагледно показаха каква е реалността в България с тези самоопределящши се категории..Някаква ''дружинка'' поради мнозинството си взе че се поосра също като властващите и се нареди в искащите им категории та станаха за смях приемайки христо за ''най сексапилен''когато по принцип се говори за жена и лилито ''за победител''..т.е като боко премиер:))))

Миглена Ангелова притежава всичко отвратително , което може да бъде една жена-мързелива мърла, зла, безсърдечен дебил , грозна дърта кранта, бита карта отвсякъде! Само Емануела може да се мери по противностс нея. За Ирина мога да кажа, че ме издразни с наставничеството си, но като цяло е положителен образ-умна, красива и справедлива! Да е жива и здрава !

Иринке ходи нахрани най накрая децата си белким разберът че и майка имат. Така ще да говориш защото не ти се върза на идиотщините, че не ти се подмазваше заради надеждата иван да я вкара в друго риялити. Като гледам 20-30 мутреси се въртят из нова от бълвоч на бълвоч защото за истинска работа пипе нямат..

Вихре, знаем, че от години си безработна и дебнеш да напишат нещо за Ирина и да се развихриш с храчки и оплювки! Хвани се на работа душа! не може цял живот да те издържа бившия ти!Да си го оценила на време и да си го пазила! Сега по- добрата от двете ще му топи пачката!

добре де, не изброи ли всичка числа от 1 до 100,колко коментара още ще напишеш. Разбрахме,че мразиш Ирина !!

Миглена е висока интелектуална летва за Ирина , прозря го , оформи слугинажна групичка около себе си и овреме я дистанцира , е за това те поздравявам.

"високоинтелектуална летва"-това само фен на Миглено -Емануела може да употреби!

Че е летва, летва е. Даже греда - руска...

Нали видя Иринчето колко е умна, като я изправиха до Миглена...

Попаднах снощи точно като показваха лицемерката ирина и се зачудих как така продуцентите са решили да покажат макар и малка част от истериятъа и, лицемерието и, наглостта и простотията и които криеха ???

Всички махленки и селянки нека знаят,че Ирина и Лили са най подлите души.Вярвайте такива са и в ежедневието,постоянно уж те съветват ,правят сравнения да ръсят клюки и създават интриги,измъквайки се като ги дискредитират с оправдания,че искали само да помогнат но не ги разбирали.

А дъртата чанта не клюкари а? затова всяка сричка, която се изговори и тя бърза да я изкоментира...И то с рядка злоба и злост. Ирина била клюкарка..Айде бе! Нещо бъркаш имената...Клюкари змията от буркана!

учудвам се колко много хора подкрепят крвата Хемануела - жената, която се опита да върже мъжете си като им роди деца, ама не успя в крайна сметка, и то 2 пъти. Тя самата си призна в къщата, че до 3-тия месец от бременността е ходила с хапчета за аборт в чантата си (чакала е мъжа ще се върже ли, няма ли да се върже). Помня преди време в някакво предаване показаха изписването й от родилното - по-студено и мрачно изписване на майка с бебе не съм виждала - имах чувството, че майката и бащата излизат от магазин след като са си избрали мебели за дома. И после Ирина била крвата хахах

И как пък решихте че е к,,ва??или гроздето е ''кисело'' защото е много над ръстта ви???Питате ли се за какво ни набутваха Урината как ''гласува'' а за останалите нищо?? Тая там разбра колко много е ''обичана'' явно за да се прави снощи на ''невинна'' че да иска да и ''помогнат'' да излезне..Такова лицемерие такава наглост такава простотия която стигна до там да казва че христо ''приличал'' на мъжа и и за това го одобрява???

Как разбрахме, че Хемануелата е курва ли? Много просто - как се казва същество от женски пол, което се продава за пари и което прави свирки за пари? И през чиито крака са минали кой знае колко чичко паричковци...Да чуем? Точно така...курваа ;)

Аналогично , същото се отнася и за ИринИ.

Лили, Ирина, Глория, Роро трябваше вместо да напуснат да бъдат оставени за лечение в " Лудницата" на Биг брата. Каката Лили има психически проблем , защото всичките измислени болежки бяха излекувани след като бе обявена за "галеница". Ирина и Роро с тези будистки, екзорсистки влечения са си маниаци, които се опитват да обсебва, манипулират и притъпят реалните възприятия за средата и хората. Глория с многобройните истерични пристъпи сериозно трябва да се полекува преди да е унищожила някого. " Нобелиста " чичо Вальо и Деси трябва да полекуват влечението си към спиртните напитки. Обърканата Жана също има нужда от лечение от зависимостите си. И защо и как тези същества бяха обявени за Вип персони български?! Явно славата и появата им в публичното пространство чрез " връзки" е пагубно за психическото им развитие.

И баба Лили и Урина,са злобни и клюкарят,защото са пренебрегвани като млада,сиреч не са ги "уважавали" достатъчно и то се отразява на характера.Защо най много се заяждаха с Емануела, аз не видях с какво ги предизвика освен,че ги дразнеше с перфектни форми и чар.Ема,може да е всякаква,но ако ти е в къщата поне секс и купон ще има,а с тия двете бараки какво ,ще им се кефя на кенефите ли ?

Значи, като искаш секс или курви, първо има порно канали и после има бардаци! Няма нужда този миндил със зелените лещи да ни врещи по цяла вечер. Да си седи у кръчмите и да си дава г.за на мазните чичаци, за по 20 лева...Щото тази повече не струва...

Ирина -подлост, Лили -лицемерие, Миглена -егоизъм,Емануела -магистрала

Жените и завиждат, че взе мъж с пари. Аз пък завиждам на Иван, че има умна и хубава жена!

Вихре,айде спри се вече! Години минаха,време е да забравиш и продължиш напред! И после Ирина била злобна. Да хванешедин мъж не е достатъчно,трябва да можеш и да го задържиш! Стига си драскала тук!

Меглена бих я нарекъл най-голямата "НАГЛОСТ и ЕГОИЗЪМ".

Народе прост, толкова ли си зле че не виждаш каква циганка магистралка е чалгаджийката Емануела/ЕМИЛИЯ/ и каква злоба и наистина истеричен вещерски изкуствен неистински фалшив неприятен за ухото е смеха на тази злобна и също далеч от морала на българката Миглена Ангелова. Оставила зад гърба си 4-5 брака, макар и смята себе си за умна и интелигентна, тя е по-скоро тотално не успяла жена в личен план а за нас семейството е над всичко. Обиди, непристойно държание,злоба и фалш лъхат от тези две същества които намериха спасение като се обединиха. Борислав е един лъже-милионер, майка му дама наистина с бизнес и милиони явно е властна и този абсолютно безинтересен и безгръбначен човечец интересно кой пък гласува да остане и защо. Тези тримата са срам и позор за всичко което цени и уважава ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРИН. Стойностни хора като Ирина че защо не и Лили Вучкова напуснаха, просто онемявам дали е истинския вот на зрителя. Който и да спечели голямата награда от останалите неизброени по-горе си го е заслужил с повече или по-малко човешки добродетели. Но да се гласува за тройката обединяваща всичко негативно у един човек, наистина ще бъде необяснимо или умишлен и нарочно фалшифициран ход на Биг Брадър.

Иринче, много рано взе да пишеш по форумите, но не можеш да промениш мнението на болшинството. Това, коетоАЗ казва по-горе се отнася за Вашата групичка на ирина, лара ути и сие

Айде чалгарите марш към магазина за дрога на Коцката! Може да ви пусне мургавата чалгарка и една дозичка за по 20 кинта - примоция! :)

Фолк-певицата Емануела е най-просташкото същество, което някога съм виждала.Ако тя спечели, това говори за манталитета на българина.

Тоя Иван,щом е бил алкохолик разбирам защо се е оженил за нея.мъже в това състояние имат нужда от лечение,но от специалист,не от кралицата коварна Ирина.не оправдавайте болестното състояние с фалшивия свят

Има нещо такова... Така и не я разбрах тази женица- много и се разминават версиите. Първо беше влязла за предизвикателството, после да открие себе си, но когато някой и каже истината се превръща в кобра- например истината, че не може да ходи по 40 годишни хора с - " хайде ,мами сваляй гащите ,ще пера...." И след това- " Липсват ми децата" . Ама защо е влязла въобще тогава, това беше простичкия въпрос ,който никой не прости на Миглена.

Само Миглена заслужава да е финалистка, но "Брадъра" няма да допусне това. Ще лансира някой от ония двамата - претенциозния Вальо и грандомана Ути, който освен с голямото си шкембе, всъщност няма с какво друго да се похвали. "Чувствителен" бил, но това не му попречи да разказва с наслада как убива животни и как изтезават кучетата в неговото село...

Миглена може да е единствено финалистка на предаваето "Биг ВЕЩЕР"

УРАААА! Само заглавието ми стига!

Каква е тази кака (баба) Лили? Адски неприятно същество. Добре, че се махна от предаването. А и тази флегматична Ирина хич няма да ми липсва.

пускайте на БТВ почна другата, Неделя Щонова - Ирина 2, мазничко - мазничко, аха да .....

МЕГИ ДАВАЙ ТИ СИ ГОЛЕМ ПИЧ! ТИ СИ ЖЕЛЕЗНА ! ТИ СИ ФАВОРИТ! УТИ, МУТИ ,ВАЛЬО КЪВ Е ТОЯ ГОЛЕМ АРТИСТ БЕ ТОЙ ЗА ПОЛОВИН НЕ СТАВА ТА ГОЛЕМ!!!ЩОМ Е ВЛЯЗАЛ ТУК БАЯ ГОЛЯМ ГО ИЗВАДИ АМА МЕК!!!!!!!!ВИДЯХМЕ КОЛКО МУ Е ХАЛА! ЕМЪНУЕЛА Е ПИЧ И "КОМПАНИЯ ИТЕЛЕКТ"- СЕ СРИНА И ПОЧТИ СЕ ЗАДАВИ ОТ ЗЛЬЧ... МОМИЧЕТА МЕГИ И ЕМИ ДРЪЖТЕ ГИ В СЪСТОЯНИЕ НА БУДНА КОМА ТЕЗИ ЗАСПАЛИ ИТЕЛИГЕНТИ !ГОЛЯМО ЛЕЧЕНИЕ ГИ ЧАКА ИНАЧЕ УМИРАТ!!!!!!!!!!!!

ЕмЪнуела е едно мноооооого просто парче. И е много далече от думата интелигентност...

Ирина е изключително противна и неприятна персона, но с огромно самочувствие. Лицемерна, фалшива, маниерна, правеща на добра и грижовна, но всъщност рядко зла и властна персона. Нито е интелигентна, нито е хубава, нито е забавна, нито е интересен човек. Няма грам чувство за хумор. Говори на останалите като на олигофрени. Безкрайно досадна, скучна и натрапваща се. Без чувство за самокритика. Тембърът на гласа й е ужасно противен, ръкомахането с ръце, мимиките и жестовете й са отврат! Със сигулност е сложила под чехъл горкия Иван. Ще го видим колко време ще я издържи... Направо го съжалявам! Тази жена е истинска змия!

Напълно съм съгласна и заставам зад всичко казано! Да, точно такава е тази идиотка!

Поздравления, Инна, за удивително точния психопортрет! Впрочем, лично аз не съм виждал през живота си по-отблъскващо същество от тази жена.

Честно казано, Калояне, то и аз не съм виждала!

Аплодисменти! Ирина е страшен Отврат!

Ирина и тя започна да си пише сама коментари,ти ли ще кажеш,че не може да се развали семейство където има любов,айде бе!само мръсници като теб развалят семейства,но всичко се връща на този свят и то с пълна сила!!!!Господ бавя,но не забравя какво си сторила мръсна жено!!!!!

Каква любов, кви пет лева? Той беше алкохолик с Вихрето. Мислиш ли, че един щастлив семеен човек ще пие до несвят? Защо ли?

Откакто е с нея Ванката е нов човек, от алкохолик стана въздържател, порасна, поумня, отслабна,.абе само положителни промени. Самият той е казвал, че преди години е създал семейство, защото всички други са създавали. Никога не е вярвал, че ще срещне жената на живота си и ще усеща тази пълнота, която усеща в момента и никога не е изпитвал с Вихра. Яд ви е, но хората се обичат. Вие вероятно също сте поредните нещастници, живеещи в псевдо-бракове, но раздаващи морал и сочейки с пръст хората, които са смели и се борят за щастието си.

НАЙ - УМНА ,НАЙ -ПРЯМА,НАЙ-ТОЧНА И ОЩЕ И ОЩЕ КОЕТО ДРУГИТЕ ДО ЕДИН НЕ СА И НЕ УСПЯХА ДА БЪДАТ.ЖЕНА С ХАРАКТЕР КОЯТО НЕ ПОДДАДЕ НА НИКАКВИ ГЛУПОСТИ И НЕ СЕ ИЗЛОЖИ . ЗА ТОВА ЧЕ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ ИЗМИСЛЕНИТЕ ВИПОВЕ НЕ Й ПРОСТИХА,НО НА НЕЯ НЕ Й ПУКА И СЕ ЗАБАВЛЯВА С ПРОСТОТИЯТА ИМ И ИСТИНСКОТО ИМ БЕЗСИЛИЕ? МЕГИ " ЖЕЛЕЗНА СИ!" МОРИ ГИ! ИРИНА КОЯТО СЕ НАМЪКНА В ЛЕГЛОТО НА ИВАН ТОВА ЛИ Е ВИПА!И ПОБЪРЗА ДА МУ РОДИ ДЕТЕ ЗА ДА СЕ ОСИГУРИ ФИНАНСОВО? ДОБЪР ДЕН БЪЛГАРИЯ!!!!!!! А ЕМИЛ КОШЛУКОВ И ЕРНА КОЛКО ДОЛНО СЕ МОДЕЛИРАТ КАТО ПЛАСТЕЛИН СЪЩИТЕ ВИПОВЕ СА !!! БРАВО НА ЖЕНИ И НА ЕВГЕНИЙ ПИЧОВЕ!

Глупости, живяха поне 5 години преди да се реши за трето дето. Детето им е желано и планирано, никой никого не е вързал, куха лейко!

"Ирина е интересна жена и положителен образ! Ма то от "Миглено и Вихро-поклонници човек не може да вземе думата!Само кухи лейки и комплексирани женища дращят по тези форуми-Ирина развалила семейство ,Ирина манипулирала,ИРина ...бла,бла...Екстра си е Ирина-умна,хубава,къщовница, с 3деца се оправя ,а и борбена и смела !"

Така е, защото Вихра рева с години по медиите и се правеше на жертва. Ирина се превърна в отрицателен образ, само защото Иван я предпочете пред мързеливата и глуповата Вихра!

Пази боже сляпо да прогледа....

Вземи си я у вас,кат я любиш. Живейте си в нейната измислена фалшива приказка с псевдо ценности. Никога не бих дал на такова говедо да ми гледа детето. Ще си наема готвачка

не си вземай готвачка, вземи си Емануела , или Миглена-ей те ще ти разкажат играта!

Те такова животно като Ирина - няма! Подла, лицемерна, интригантка, зла. каквото и да напишеш все ще е вярно. На всичкото отгоре се опитва да манипулира зрителите колко уж била добра и грижовна. Как влезнала в брадъра заради мисията да помага на жени с репродуктивни проблеми. Фалш от всякъде. Лицемерие на Н-та степен. Нейният проект в бъдеще е да се включи в някакво предаване в Нова телевизия, най--вероятно свързано с ин-витро оплождането. Хващам бас. Това долно същество никога не може да държи в себе си възвишени идеали. Подмолна змиорка.

Тука писали за свестната женица Вихра дето много хубаво го гледала....хахаха-толкоз свестна, че Иван беше пропаднал алкохолик и ако още беше с нея можеше вече да се е гътнал. Откакто е с Ирина не е близвал алкохол - сами си правете извода. Една жена може да те разруши, но може и да те възкреси.

ИРИНА-- ПО КОРЕМ ЩЕ СЕ ВЛАЧА НА ЩЕ ТИ ИЗМЪКНА БЛАГАТА? БАБА ЛИЛИ - АЗ СЪМ АЗ СЪМ НАКРАЯ ТИ СИ МЕКО МЕКО ЛАЙНО НА ЛОПАТА НЕ СТОИШ И ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ.. РЕНИ- ОБЪРКАХ СЕ С НОБЕЛ - ОБЪРКАНА ТИ Е ГЛАВАТА ГРОЗНА И ЗАВИСТЛИВА СИ..А ЕМАНУЕЛКА НАПРАВО ТИ БЪЛКА В ЧЕРВАТА ...КАК ТИ СЕ ИСКА ДА СИ КАТО НЕЯ ВЪРВЕЖНА НО НЕ СИ ТИ СИ ОТВРАТИТЕЛНА И БЕЗДАРНА...

Наистина школа по коварство, рафинирана манипулативност, змииско спокойствие и натрапваща се властност. Прословутата загриженост е от типа: "Миличко да ти изпера ли гащите, защото проказата ти пречи, а спинозната ти приятелка я няма, която не може да забременее от твоя най-добър приятел!!!". Отврат страшна!

Миглена -победител!

БРАВО НА ЗРИТЕЛИТЕ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ИЗЛЪЖЕ НИКОЙ! ИРИНА ТЕНЧЕВА - ДОЛНА ИНТРИГАНТКА,СМЕТКАДЖИЙКА СХЕМАДЖИЙКА ТЯ НЕ ОБЩУВА С ХОРА ОТ КОИТО НЯМА ФАЙДА!! РАДВАМ СЕ ДАНО ИВАН Е ВИДЯЛ КАКВО Е ВЗЕЛ В ДОМА СИ!? НО ТОЙ ТОВА СИ ЗАСЛУЖАВА ТОВА Е ИРИНА А "ОНОВА НЕЩО" БАБА ЛИЛИ ТАМ СЪМ БЕЗ КОМЕНТАР .ТО НЕ Е ЗА ПОКАЗВАНЕ ТА ВИП МИ БИЛО............ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ВЗЕМЕТЕ И РЕНИ ЧЕ ТЯ ТАКА СЕ ВЖИВЯ В РОЛЯТА НА ИНТЕЛЕКТУАЛКА ЧЕ СЕ ОСРА ДО УШИ........

Ирина е нагла интригантка, а и не блести с ум, защото на последното състезание не отговори на елементарни въпроси! Срамота! НЕКА ДА НЕ СМЕ ОТНОВО КЪСОПАМЕТНИ!

Съпрузите на тези две клявки са направо за оплакване!

Поправка в годишника- най-злобна и подмолна, и мазна- ИРИНА ТЕНЧЕВА, най-пряма и непукист МИГЛЕНА АНГЕЛОВА, най-голяма комплексарка, и мислеща че е недооценена- КАКА ЛИЛИ!най-различен от екранния си образ и нямащ нищо общо с действителността- УТИ

А бе хора тази Ирина много долна бе човек.

Хайде ро-бързо да свършва тази излагация, че да вземат за спретнат един кандидат-президентски ВИП - с всички участници там - майки, авиатори, пищови, петна, войводи и прочее... Не забравяйте, че има осигурени безплатни хапчета...

Фири

Христо Живков, Борислав Комсийски не ги познавам.

Ужас .......как може такова нещо .Моля те кажи ми че говориш под въздействието на алкохол или наркотици.Та това са такива звезди .И вие сте невежа.

Ако можеше Ирина да прочете коментарите за себе си....Ужасно се изкефих на всичко прочетено,но ако бях на мястото на Ирина,щях да се побъркам от мнението на хората,да се самообвинявав,да си търся грешките,за да се променя....ужасно....

Фири

Коя е тая Ерина?

ТАКИВА ЖЕНИ СЪЩЕСТВУВАТ ЗАЩОТО ИМА ПАЗАР ЗА ТЯХ-Т.Е.БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ.Т.Е. БАЙ ГАНЬО

Ще съм благодарна ако тези, които натиснаха тези две жени- Ирина и Лили, ги приберат у дома и да не ни ги налагт в ефир. На Лили снощи направо й се подиграха с видео, с въпроси, с всичко, а тя не разбира ли наистина??? Втрещена съм от долното поведение на Ирина, с претенции за интелект, а освен да злозслови, обижда и излага, друго не видяхме. Щом имат пари, семейства, мъже, утроби и деца, МОЛЯ, стойте си при тях и повече не излизайте в ефир, и без това ударихте дъното.

Е ДОСТОЙНА ЗА ТИТЛИТЕ - НАЙ- ЗЛОБНА, НАЙ- БЕЗГРЪБНАЧНА, НАЙ- ГОЛЯМА ИНТРИГАНТКА, НАЙ, НАЙ... БРАВО НА МИГЛЕНА!!!

Обаче, Миглен е с топки. Сам го каза.

ЗА ДА НАЛОЖИШ МОДЕЛА"МИГЛЕНА"ЛИ?! НА НЕЯ НЕ МОЖЕШ ДА И ПРЕБРОИШ МЪЖЕТЕ И ДЕЦАТА САМО,А ТИ НИ Я НАВИРАШ ЗА СВЕТЪЛ ПРИМЕР?!ТЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИМЕРЗА НИКОЯ НОРМАЛНА И УВАЖАВАЩА СЕ ЖЕНА!!!

Тук имам чувството че само Вихра пише или кухи лейки като нея. Къде ще сравняваш Ирина с Вихра? Вихра я мързеше да гледа, а Ирина е жена, която създава уют. Но такива сте повечето съвременни "жени" в България, чиято мечта е от селото или малкия град да се лепнете за някой балък да ви плаща квартирата или да ви вземе у тях? А в същото време какво предлагате? Някакво фиктивно висше образование, което няма реализация. Не можете да готвите, мързи ви да чистите, мързи ви да гледате деца. Добри сте в харченето на пари и проявата на един куп претенции.

Точно - Вихра нали разправяше, че не готвела щото не можела да си представи как ще си загуби няколко часа от времето си за нещо, което ще изчезне за 15 минути. Сигурно и за останалата домакинска работа не е проявявала желание. Да не говорим при развода как не позволяваше на Иван да си вижда детето. Това само долна жена може да го направи. Да използва детето си като оръжие, за да отмъсти на мъжа си.

Човек понякога разбира с кого е живял, едва когато тръгне да се развежда. Жените винаги искат мъжете да са откровени с тях. А когато един мъж има смелостта да застане и да ти каже честно в очите, че не те обича вече и иска да продължи без теб - започват драмите и отмъщението. Това се случва на доста бащи, които искат да обичат децата си и след развода, но сърдитата и наранена майка не им позволява. По този начин жените отмъщават на мъжете си, без да си дават сметка, че нараняват децата си.Не може да лишиш децата си от техния баща, защото те не са само твои. Бащата също има принос все пак. Да третираш детето като собственост говори зле за теб като родител. Но такива са повечето жени - коври.

за командорката ирина ли пишеш?? нещо си се объркал - съвременна жена??? т.е. командорка, манипулаторка, нагла

Тези които плюят по Емануела да се позамислят малко,Емануела не е развалила никчие семейство,даже е по умна от Ирина това го видяхме.Това ,че Христо се напи и не може да носи тя му го каза още преди да започне да се налива,че ще падне под масата,но той се направи на мъж!След като я унижи затова че отказа ролята,не че не харесва Емануела напротив,но от страх какво ще си помислят хората и тази негова приятелка с която се виждат веднъж в годината както той казва да не се обиди!това са пълни простотии,цялата работа е заради Жоро Торнев,Христо искаше той да дерижира постановката тъй като е "световно известен".Но никой не му налива в гърлото,ако беше стабилен мъж можеше да не кусва алкохол като се знае какво представлява!Много правилно постъпи Емануела,за какво се мисли той видяхме го колко е известен и стабилен мъж!

Ема не можа да понесе че не я пожелаха без бутилка алкохол. затова напи Ицо 1 той пък за голям кеф се издрайфал отгоре и !

Така е, Христо се поддаде, но Ема жабеба не понася мъж да не я пожелае, егото й е много голямо, а не може да задържи мъж до себе си.

ХВАЛИШ МИ ТОЗИ ПАРЦАЛ ЕМАНУЕЛА ЛИ?! ПРЕБРОЙ И ПЪРВО МЪЖЕТЕ,КАЖИ ВИ КАК СИ ГЛЕДА ДЕЦАТА,А ПОСЛЕ МИ Я ХВАЛИ!!!ЯВНО И ТИ СИ СЪЩАТА!!!НЕЯ ТРЯБВА ДА И ГИ ОТНЕМАТ НАПРАВО ОТ АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО!!!

Ирина, хората те мразят!

Да, дребните, злобни душички, комплексарите / като Ема и Миглена/ и много, които пишат тук ,мразят хубавите,умни, успели жени, при това намерили любящ съпруг.

Намерили, некому... Не вииш ли, че са скочубри? А-а-е, а Миглена е... непоклатима, бро! Само така, дърта вещице! Страшно кефиш! Затова има и занапред да ти св фъргат мъжете! Пич си!