Ирина към Иван: Честит рожден ден, любов

Финалистката от VIP Brother Ирина Тенчева отправи мили пожелания към съпруга си - продуцента Иван Христов.

Обратно в новината

Коментари - Ирина към Иван: Честит рожден ден, любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иване, никой не може да те поздрави по-искрено от Вихра и Ава и майка ти. Не вярвай на тази нагла жена. Ако е имала чувства към теб никога нямаше да те разведе и да остави детето ти без баща. Знай, че детето ти много преглъща, а не заслужава това. Съобразявай се най-напред с нея и след това с.......

Честит рожден ден, Ванка!Да сте много щастливи! И по далеч от тъпунгера Вихра!

Йончева, има една народна приказка, че никой не бяга от хубавото. Може би си приятелка на Вихра, но ако с нея му е било хубаво, никога нямаше да я напусне. Ако не беше Ирина, щеше да е Къпина, Малина, Петя, Деси и пр. Дали сегашният му брак ще бъде сполучлив и ще просъществува, само бъдещето ще покаже, но това не променя казаното от мен. А за едно дете е по- добре да расте с разделени родители, вместо в дом без обич.

Това, което най-вероятно се е случило е, че Ирина се е възползвала от рутината, която в по-малка или по-голяма степен се настанява във всеки един по-дълъг брак или връзка, както и от това, че мъжете мислят с някои други органи, а не с мозъка си. Мъж, който се оплаква, че му е скучно в дадена връзка, е обречен да скучае във всяка следваща връзка. Всичко е в главата. Така, че на Иванушка глупакът, Ирина съгурно вече е започнала да му писва, ама няма дупе да признае. Ще ги видим след десетина години.

Не мога да се начудя на тези тъпачки, които се бутат в брака на Иван и Ирина, парите им броят,щастието им обсъждат!Пророкуват, съвети не искани дават! Да не би на вас всичко да ви е натъмън! Вижте вашите семейства, вас обичат ли ви достатъчно,защото като гледам , колко сте прости и зли, приличате на озлобени изоставени женици.

Хора, на всеки да му е честит празника, когато празнува! Да оставим младите да се обичат, до края на света, и след това... Но защо ли си мисля, че и тук е само до края на банковата сметка...

Искам да видя любовта и, ако той банкрутира и не може да я издържа с трите и деца + едно негово. Искам да видя тогава, когато не може да и подсигури стандарт, тя колко ще го обича! Жена пример за мен е тази, която е била до мъжа си когато той е бил господин Никой и е останала вярна до момента, когато вече е Някой. Лесните шефчета с пари са самоцел на всяка ограничена, женска натура!

ТАЗИ ИРИНА МИ ПРИЛИЧА НА ЛЕПКА,КОЯТО СИ МИСЛИ,ЧЕ СВЕТЪТ ЗАПОЧВА И СВЪРШВА С НЕЯ.ОТБЛЪСКВА МЕ .НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА С КАКВО Е ИЗВЕСТНА.МОЖЕ БИ,ЧЕ Е ИЗГРАДИЛА ЩАСТИЕ ВЪРХУ ЧУЖДО НЕЩАСТИЕ.ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ОБАЧЕ В ТОЗИ ЖИВОТ. ДАНО НЕ СТРАДАТ ДЕЦАТА....

не ги знам...местя го!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАСИЧКЕ МОЯЯЯЯЯ! И ПАК И ПАК И ПАК!!!! КАСИЧКЕЕЕЕ!ОБИЧАМ ТЕ ! НЕ ОСТАНА ДОРИ И ЛУД В ДЪРЖАВАТА ДА НЕ РАЗБЕРЕ КОЯ Е ИРИНА! ВАНКА ОСТАНА ТИ ДА ГО РАЗБЕРЕШ!

Тия не се ли виждат че чрез фейсбук си чиститят?????Поредната комплексарщина и мерак да се споменават имената им:((((Истинското уважение, истинските чувства НЕ се показват през фейсбука защото си е лицемерие а ОЧИ в ОЧИ, насаме...

Кои са пък тези?

Тази жена може да не я харесват всички, но е умна къщовница, грижовна и красива ! не е като победителката в ББ-стара бойна кранта

УФФ и на кого му пука. И аз си обичам жената, ама не занимавам всички с това.

Снимките показват всичко! Това са едни щастливи и обичащи се хора. Пожелавам го на всеки! Няма по-хубаво нещо в този живот от споделената любов.

Наистина снимките показват всичко - еФтинки чалга симулацийки за медийни зомбита.

Любов ли бе, да я опишеш, разровиш ли я, тя мирише.

Тази е голяма флегма,значи калпава.

Грешка, Иринка! Не афиширай чувства, хората са злобни и завистливи . Не искат другите да са щастливи.

Грешка, ДД! Не симулирай чувства, хората не са балами...

ЧРД и да разкара тая лицемерна мърла

Новината е много тъпа, но коментарите ме кефят. На някои се смея от сърце. Хубав ден на всички.

Да е жив и здрав рожденика Иван! Дано успее да осъзнае в скоро време и се отърве от зловредното влияние на сбърканите религиозни влечения и философии на мама Ирина. Тази жена е опасна майка за децата и за всички хора , които контактуват с нея. Тя е по вредна от алкохолното опиянение за Иван.

ЧУДЯ СЕ ЩО ЗА ЛЮБОВ Е ТОВА,КОЕТО НЕ Е СЪКРОВЕНО, А СЕ ЛЕЕ ПО МЕДИИ. ТОВА Е ПОКАЗНОСТ, ТОВА НЕ Е ЛЮБОВ.ЩО СЕ ПОЗДРАВЯВАТ ТАКА,ЧЕ ДРУГИТЕ ДА ВИЖДАТ И ДА ЧУВАТ, НАЛИ ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО. ПРОТИВНА КИФЛА Е ТАЗИ ИРИНА.ПРАВИ СЕ НА ИНТЕРЕСНА, ЗАЩОТО НЕ Е . КАКТО СЕ КАЗВА:СТИГА САМО ФИЗКУЛТУРА, ДАЙТЕ ПОВЕЧЕ КУЛТУРА.ВСЕКИ МОЖЕ ДА ХАРЧИ ПАРИТЕ НА ДРУГИЯ И ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ПОЛОЖЕНИЕТО МУ

научно популярен филм по Анимал планет.

Тези пък кои са????? Стига с тези измислени "звезди". Вярно, че никой не е длъжен да чете, но все пак като отвориш Дир.бг очакваш нещо що годе стойностно

Грешката си е твоя, в случая - че "като отвориш Дир.бг очакваш нещо що годе стойностно"

Прав сте. Не се изразих правилно. Би трябвало да кажа , че трябва да е стойностно.

Стига сте ни занимавали с тези боклуци,напишете нещо стойностно от което да се заинтересуват хората .Той пияницата ,а пък та имала четири деца и коее четвъртото,то си има майка нему трябва друга.

Подайте торбичка, бързо...

Честит рожден ден, портфейл! Още не много, а всички пари на света! Като почнат така да се превъзнасят в публичното пространство, как да не възкликне човек!? Този ако нямаше пари, едва ли щеше да разбие две семейства, за да му се лепне като гербова марка на кръглоликия дребосък...

Ама ние сме прости, защото не сме били разбрали ,че тя всъщност не е това, което видяхме в ББ, тя била друга. Изумена съм от наглостта и шизофреничността на тая тетка- изкара екипа на предаването, че са я монтирали некоректно, иначе тя е друг човек. Ясно е , че е обидена на продуцентите, защото не са и споменали за Миглена... Нищо ЧРД на Ванчо, че не се знае до кога ще е така, трудни времена са, леля харчи по 5000 лв, за да поддържа този имидж на препила лисица . Тя вече се оглежда за следващия глупак, на който да роди.

... кое, бе, евгени... то отне иван... запека ли?

Заварчиците много се обичат. Бабата я чешат доста, а малкия наркоман си мисли че е велик.

Развали ми хубавата утрин, тази физиомутра. А на Опосума, Да е Жив и Здрав и най-вече, много търпелив.

Единственото, с което Ирина ми прави впечатление, е това, че в нея няма нищо симпатично, нищо приятно. Като обрулена е.

Първо ЧРД на Иванчо и да наблегне на математиката..;) Второ Ирина не е била финалист, а отпадна на полуфинала. И трето всички разбрахме, че Ирина се е омъжила за Иван заради парите му и защото е известен. Ако не беше Иван, тя беше една никому не известна......обикновена от раята. Никой нямаше да знае за нея, ако не беше Иван.

Фири

Начи то и луната не светисъс собствена светлина като слънцето ма свети с отразена.А ти, никому неизвестен тъмен метеорит завиждаш адски. Мене съдбата на метеорит си ме кефи.Богат и известн е сигурно по-добре от беден и неизвестен но аз бих предпочел комбинацията богат и неизвестен:)

Ти да не си и адвокат на тази ирина бе рядко балканско щастие?

Мечтата на всеки цървул е да е богат и неизвестен. Всяка друга комбинация съдържа имплицитно, известно достойнство, а цървул и достойнство са антиподи. В литературен смисъл -оксиморон.

Тия не ги знам кои са, но пичката си я бива на снимките.

Нема да те бави. И на тебе ще ти честити рождения ден ...докато иде да честити на следващия.

Сега поне има ФБ, да си избива народа комплексите публично.

Има и ДИР да си избивя народа комплексите, само , че анонимно!

Тоя алкохолик жив ли е още?!?!

Все още е млад, но ако продължава в същия дух няма да докара и 60-ка.

коя е тази ирина?!

Пепелянка и дебил.

"Е хайде $РД и по-скоро да са видим" - мухахахааххахахахооххооохххихихихихехеххе ..., ама смешно, а? Почти колкото на свеЦкия змей педрогени педерминчеффф?

И тези ли изкарахте от нафталина?! Бяхме ги забравили.Тая не му ли роди дете на Иванчо? Може и да я бъркам с някоя друга златка.

че Зукърбърг ще ви погне за споделяне на лични данни!

Ама то Иван има ли фейсбук?

са несравними ... По принцип не използвам обидни думи Да си пожелаем повече искреност и уважение към себе си

По въпроса за честитяванията в фейсбук към близките- доста странно е, сякаш в къщи не са се видели или как? Това като тия двамата, които седели един до друг, но си пишели в чата.

Голям смях е този фейс!Майка на щерката честити чрез фейса,мъж на жена си ,че вече и на котките и кучетата почнаха:)))ей каква показност ли какво ли......нз?!

Еми прави го за да дразни Вихра и да и напомни че и е отнела мъжа

Неискрените хора си крият очите зад очила.

Ирина и голяма лисица но щом Иван е щастлив и влюбентова за него е най важно.Оставете го в заблудата.

Дали това любов е,или са кошмари... Още му е замаяна главата от удара с чехъла. Някой ден ще се събуди. Ко ли пък не,като изсмучи жизнените сили богомолката, ще му скъса гавъта ,ще я подритне под масата и че намери нов обект за промиване на мозък

Голяма лисица! най- противната на света.