Мадона предложи брак на Шон Пен, още е влюбена в него

Бракът между Мадона и Шон Пен продължи само четири години през 80-те, но двамата явно са готови да опитат отново, ако цената си заслужава.

Обратно в новината

Коментари - Мадона предложи брак на Шон Пен, още е влюбена в него | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбирам защо синът й не иска да живее при нея, а при баща си.

Малко я бих навремето, затова е такава опака.

Хора благодаря за коментарите :)! Тук намирам моята духовна чалготека !

Бий ме ! Обачим те!

Дъртите жени все пари искат. Любов с пари не се купува.... На тази не само цветето са и счупили, но и саксията. Иначе готино пее.

"Дърти "е доста грубо,може и по джентълменски срещу неизбежните процеси на живота!А и не си личи да е стара по дух!

Истината е, че Мадона не само е грозна в момента, защото е стара. Винаги е била под средното ниво да не казвам много зле, че ще ме оплюят фанатиците. Тоя Шон трябва да е много извратен да се занимава с нея през която и да е година. Но той явно си е извратен. Пък и е било изгодно - що да се хваща за някоя без пари, която ще пилее.

Да .... Ама в сравнение с гаргата , може да мине дори за симпатична . Донякъде .....

Дира тактично пропуска една подробност казана от Мадона на събитието относно " еднократната й връзка с Доналд Тръмп заради нейна фотосесия в едно списание!Не се гордее с това както се изразява,но явно това му е тарифата на милиардера! Времена и нрави !

...или Мадона е готова на всичко за още малко слава ...

Мадона сключва брак с Шон Пен през 1985 г. Двамата се развеждат през 1989 г., след като връзката им е провалена от пристрастеността му към алкохола и насилието. Миналата година по време на съдебно дело за клевета, заведено от актьора, певицата заяви: "Докато бяхме женени, с Шон често се карахме, но той нито един път не ме е докоснал с пръст и никога не ме е унижавал морално".

Пристрастеността му към насилието да се чете - склонност към самонараняване и мазохизъм! Сам себе си е бил, пил е, удрял си е главата в стената, носа си е чупил и не е издържала на кървищата жената!

За Бога, някой да й каже да носи дълга пола или панталон!!!

Сестро, светила ли си й та знаеш колко е наебала? Или някаква женска злоба е това...?

Иска ти се, ама си дърта! Като гледам какво има до него и аз да съм, и аз няма да те ща. Жена съм.

Нищо не ми се ще точно от този , но се радвам искрено на благополучието му с хората до него.

Иска ви се да ви плати ....хах ама вий лош мат'ряла.Така правят умните жени ...е..т плащат и фъргат...не перат насрани гащи цял живот

Ей тука колко не зацепиха, че става дума за шегичка между бивши, които не се мразят до живот. Като отминат с времето негативните чувства от раздялата по-великодушните хора даже си се подбъзикват и смеят на стари спомени кой как ядосал другия.

Холувудски отпадък.

Мадона, сър... Прави щури работи, но не засяга бившите... Ориенталките в родината само им дай зздн и дгд - коври алчни за пари (пачаври)

Тая изкуфелница и дърта мераклийка, нали беше казала че ще прави френска любов на всеки, който гласува срещу Тръмп? Кога?

Тая, дето, ако можеше и да пее е съвсем изперкала и закъсала! Скоро предлагаше свирки преди изборите, ся иска пари за бижута!

"Когато бях още малко момче, баща ми ме взе на свойте колене, рече ми: сине, недей се жени, жените са напаст, уви. Но мина се време и влюбих се аз, в момиче красиво от нашия клас, съвета забравих на моя баща: сине, недей се жени..."

Ей млади гъзарчета и комплексарчета за вас няма нищо хубаво и интересно на този свят. Какво и намирате маана на тази Мадона. На 58 г. си е още готина и забавна. Жена като всички останали само дето е световно известна, нещо, което дължи само на себе си, за разлика от нашите безбройни чалгаджийки. Оставете жената, тъпанари такива.

А, аслъ! Като нашите безбройни чалгаджийки. Ако не се чепатеше без гащи и не си пипаше шундата цял живот, и ако не предлагаше наляво и надясно свирки, щеше да остане невидима за ценители като теб, и изобщо за всички :)

Мадона си изглежда супер за нейните 58 години, има къде къде по сбабичосани жени на 40 та и на 30 години ако щеш. Друг е въпроса защо и е трябвало да осиновява маймуни.

страхотни са да са живи и здрави да ни радват още много

Ако беше като Чарлийз Терон -по може да се жертва.

Бил сам свидетел на подобно изпалнение. На времето с едо гадже прекарахме уикенд на нейната вила, понапихме са, по някое време нещо ма раздразни и и омърлях два три шамара, после са сдобрихме и правихме секс, а на сутринта тя доволна и с отпочинал вид ми казва искам да ти благодаря за страхотната вечер, много хубаво биеш, имах нужда от това, обещай ми че следващия уикенд пак ще дойдем на вилата и пак ща ма биеш :)))))....обещах, кво да са прави, на дама не са отказва

Боже, колко простотия има тук.

ето това е упадъка на гнилия капитализъм

Егати керпича. Тя нее била и никога красава.но типичен запъден идеал за красота и реклама

Баси и дъртата шафрантия!

Ти по-добре си гледай бардака, СВОДНИКО!

Странно нещо са жените - побийваш ги,тормозиш ги,а те те обичат доживот !

Тая МЪДОна съвсем се е разпищолила. Дори нашите чалгаджийки са по-"прибрани" от нея.

Дам...Мадона била к*а...но вечер на домашна ракия слушате Преслава, Галена...Десислава и др....които са девици чисти като детски сълзи. Ганьовска му работа.

Мадона е 58 годишна. Десислава, Преслава са доста по-младички. Нормалните хора предпочитат тях. Герентофилите като тебе - Мадона.

Що бой има още да яде-ее...

Само с кон не е опитвала /което не е сигурно/.

Ако мадона ми предложи сФирка за $10, бих се замислил дали да приема :)))

Вземи парите и бягай! Тази е дърта, няма да те стигне :))

ти си млад, ама си го търсиш пред огледалото, скапаняк

Помислих си, че коврата вече е готова да си плати та някой да ѝ обърне внимание. Тя пък била и нагла...