Шарън Стоун на романтична ваканция с новото си гадже

Папараци щракнаха 58-годишната холивудската звезда Шарън Стоун с новия мъж в живота й.

Обратно в новината

Коментари - Шарън Стоун на романтична ваканция с новото си гадже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Все по-нагло флиртувам, но мисля, че мъжете не осъзнават поканата ми. Никога не ме канят на среща!" -------- Ами като станеш на 77 и директно да им кажеш в очите, че искаш секс, пак няма да осъзнаят поканата ти, бъди сигурна :)))

Това 58 годишно месо не виси ли още по кокалите?

Нееднократно и по други поводи съм казвал че грубата герантофилия води до некрофирия. Хоук, казах

Голем жмугльо е хванала вече застаряващата мадама...

Омръзна ми от български селяндури /с извинение на истинските селяни/, които си мислят, че една жена като навърши 40, а да не говорим 50 и по - нататък, трябва да се скрие и погребе сама. Ейййй, бронтозавъри, в 21 век живеем, има Фейсбук и мобилни комуникации, графен и космически кораби ! Свободата на духа е най-голямото човешко качество..А пък аз, която съм много по-млада от 50 жена, само мога да кажа - на всички ни се иска да изглеждаме като Шарън Стоун на нейните години ! Да можем да сложим дънки и тениска и да флиртуваме, с когото ни се прище! Възрастта, това са числа, които недоизживяли кубоидни глави налагат в обществото, защото искат всички да са еднакво безцветни като тях ...

Това са жалки комплексари и тролове, на които няма смисъл да им се връзваш. "Мъже" избиващи комплексите си и омразата си към жените, защото смятат че всичко им се полага на този свят, но вече не е на тяхното и се побъркват.

И вие с предната къде ги сънувахте тези работи? Май за вас се отнася комплексарщината и омразата :) А иначе, че една баба никога не е късно да стане за резил е очевидно от подобни "новини". Свободен дух? Ха-ха. Да, ама хардуерът се скапва ;)

Аз съм на 68, но сама не мога да повярвам, че съм на толкова. И никой не вярва. Смятат ме за около 50-те. Жизнена съм, работоспособна, обличам се спортно-елегантно, не ходя на лекари...Никога не си смятам годините. Това са просто едни числа и нищо друго!

Да сте жива и здрава още дълги години! Важно е как се чувства човек. Познавам хора, които се чувстват стари и на 30. Важен е духа и да обичаш живота!

Шарън изгря като звезда на 34 години в "Първичен инстинкт". Беше много красива жена, абсолютен секссимвол и все още й личи. За мен Чарлийз Терон е съвременната наследничка на Шарън Стоун. Имат прилика в лицата. За съжаление и тя като Шарън има подобни неудачи не само в Холивуд, а и в личния си живот. Не знам защо на такива красиви и стойностни жени не им върви - съдба вероятно. Но и двете са големи красавици!

Как й го......разказва. Имала е вече мозъчен инсулт и може да му загине в ръцете. Като Атила и наш цар Калоян.

Флиртуваш,ама не приемат,щото около теб все паралии и те разцъкват с млади мацки ! Иначе ставаш ощееее !

Тоя некакъв смотан ли че дойде, що ли? Поне от снимката има вид на яко спрел....

не се ли изтърка вече тая работа , какъв е тоя материал зиме , лете се е на мах госпожата

Тоя ще да е някакъв некрофил!

бе той по-трътляв и смотан от нея бе :)... тая стара лачена чанта бих я думнал да ти кажа интересна жина е видяла е и 2 и 200 ама те май не се думкат тея само за ръце се дръжат

Абе,що не се думнете и давамата. Онанисчета недорасли. Пуберите да си гледат порното по телевизията и да не плещат глупости. Когато " баба " ви Стоун подлудяваше 99% от мъжете между 15 и 75 год.,кой ви знае къде сте били... А дори и сега на 58 със сигурност изглежда по-добре от тия дето "думкате" ,дори и да са на 20... Ако не думкате само порно каналите.

Абе,вземи и прочети , и научи какво е некрофил. То и ти си от тъпофилите явно.

Като не е раждала една жена , се изживява до 60 като тийнейджърка . Зодията Риби също и мъти здраво главата .... Стотина гаджета - нищо работа .

абе може да си има други възгледи жената, живота си е неин все пак ! а и нейното привидно тинейджърство си е нейно - тя си знае к'ва драма таи зад веселите ваканционни тинейджърски мигове може да смята че и без друго населението на земята е в повече и в тея луди години да не и е затрябвало да ражда кой знае - един весело и по тинейджърски изживян живот не е лошо нещо

Гледа две деца жената. Родила ли ги е, или не - все тая. А вие решихте каква е по снимките за списание?

Жената може да е със здравословни проблеми и да не може да има биологични деца. Родител е този, който се грижи, а не само дава живот. Иначе за зодия РИБИ си прав/а. Представителките на тази зодия си живеят в свой свят, доста по-различен от реалността, често витаят в облаците, но са нежни, романтични и раними създания. Чисти души, живеещи в своя свят от мечти и илюзии, който обаче ги спасява от жестоката реалност. Просто са много чувствителни и сензитивни и гледат на света с други очи! Относно мъжете са много влюбчиви. Могат да бъдат верни на партньора си докрая, но непрекъснато ще имат несподелени увлечения и влюбвания. Обикновено не им стиска да. преминат границата на флирта, но обичат да са увлечени, да има кой да им мъти главата. Много са влюбчиви, дори в непознат мъж, който ги привлича могат да си изживеят платонично влюбване, да страдат, а след време дори няма да си спомнят въпросния обект на желанията. Защото обектите се сменят непрекъснато :)).

то па като родите по некой друг български главанак и вече на Шарън Стоун търсите кусури на к'ва тинейджърка се вживявала на 60 с младо гадже срамУта ...тц тц тц данеби случайно да завиждате стрино Пено :)))

Не можеш да завиждаш на подфъргач , баба Вуно .

Света и без това е пренаселен. Това, че една жена е решила да си живее, голямо чудо.

Дядо и нея ще изчипка и разстрие.И е покаже, разбира се сапунчетата, кибритчета и дедозорантчетата.

Дедо Стефчо, тоя на снимката с целия черен бански, много прилича на теб.

Това съм аз, младежо !

Ух ох на старата вълчица агнешко и се прияло