”Мис България Вселена” свалила 17 кг за короната

Виолина Анчева, която преди броени дни триумфира на "Мис Вселена България", е смъкнала 17 кг по препоръка на организатора на конкурса Магдалина Вълчанова.

Обратно в новината

Коментари - ”Мис България Вселена” свалила 17 кг за короната | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да я напълня като еклер каката!

въх България станала "вселена" ти да видиш

Много е красива .. убавицата ми тя :P

по -хубава е по-пълничка. Дайте снимки от този период И като по-пълничка има чар и нежно излъчване. Няма го злия вулгарен поглед на закалките със и без силикон набедени за убавици.

Сега е идеална! Много красиво лице!

Дайте да видим дебелите снимки.

Най-после красиво момиче да изберът!Най-красивата ни миска! Великолепни котешки очи!

Хубаво ни е момичето и е много лъчезарно. Браво и успех нагоре !

"Решихме да дадем шанс на едно пълно момиче" би трябвало да означава, че са я допуснали като пълна, а не като тежаща 50 кг.)). Тия модни среди, тия модни среди... От лицемерие оглупяват и не се сещат какво приказват) А пълничките модели вече отдавна преживяха ренесанс на запад, егати, тепърва ли тука трябва да се борим за такова нещо?!

Явно :) Да не забравяме, че на запад на мода отдавна са плюс сайз моделите. Ашли Греъм примерно стана жена на годината :)

Време е да престанем да плашим света с нашите миски и измислени боксьори.

Красавица!

Красотата ѝ има и нещо много важно за жената - излъчване на чистота, свенливост. Това се губи , когато жената загуби девствеността си и има повече от един мъж. Ако тя е била пълничка е много вероятно да е била и не толкова привлекателна, и с малко повече воля на характера да е упсяла да устиска на не свръх високия наплив. А и хубавите жени, някак си по- често успяват да се запазят без много партньори. Нямат нужда да се (само)доказват и не изпитват колебания. Виж междинките, дето стават като се гримират и основното им качество е че са отворени и лесни само изглеждат хубави. Ама почти винаги им личи , че всичко е само фасада. А дори не говрим за тялото. Там и циганка може да изглежда добре. Ама лицето, лицето.... Живата енергия на очи, усмивка, излъчване.

Това за хубавите жени е истина. Повечето мъже си мислят, че като имат хубава жена няма да могат да я опазят. Истината е, че те са с достойнство, самочувствие и партньорите минават през цедка. Една хубава жена уважава красотата си и няма да се пуска на всеки. Грозничките от своя страна избиват комплекси и като имат повече бройки си повдигат самочувствието, че са харесвани. Една красавица няма нужда от това, достатъчно е само като мине да прикове всички погледи.

изказваш се като професионален сутеньор, брат. разглеждаш жената като стока и поназнайваш някои неща, които се придобиват с практика. момичето и мило и красиво и изглежда непокварено.

Да точната дума е непокварено. Ама то когато човек мисли и има обща култура много неща може да осъзнае и без да е професионалист. Да не говорим, че сутеньор няма как да е професия - това е долнопробно насилие и търгашество. Подмяната че всичко е търговия и алъж вериж без грам замисляне и принципни познания за света извън човешките взаимоотношения е добър инструмент на религиите, ориенталците и въобще посредствнеите азиатци да навлизат в Европа. Това са качества тръгващи от лицемерието - мери лицето и се наглася. Истинските професии, в които само с обща култура не става са - агроном, лекар и инженер.

В моя случай е точно обратното, никога не съм била красавица и съм от тези, които "стават като се гримират", НО при мен цедката е много яка и съм на 30, но съм била само с един досега...имала съм много труден живот и проблеми в семйството, може би поради тази причина характерът ми е труден. съжалявам, но това е истината, ако щете вярвайте...

поздравления! важното е да не съжаляваш за това. защото "била съм само с един" може и да е по обективни причини...

Вярваме ти, нищо чудно няма. Аз съм от тези, които са хубави и с грим и без грим. Винаги съм имала много обожатели, дори и сега като съм семейна. Ноооо, също като теб съм много взискателна, наясно съм със себе си, знам какво искам. Като започнеш да отсяваш, стойностните се броят на пръсти. На 36 съм, спала съм с трима, като третият е съпруга ми. Мисля, че визията тук няма общо. Зависи дали си стойностна или лека жена. Ако си сериозна жена с достойнство, няма как до 30 да си навъртяла много бройки. Предполага се, че имаш само сериозни връзки, всяка от които по няколко години и така. Другите с многото бройки са жени, които са лесни. Мъжете ги искат само за развлечение и те се предлагат на всеки следващ с надеждата, че този път може да ги поискат за сериозна връзка. Лично аз смятам, че многото партньори, връзки изхабяват психически и емоционално човек /било мъж или жена/. Такива хора трябва да потърсят проблема в себе си, да поработят върху развитието си, да осъзнаят с какво отблъскват партньорите. Само тогава ще имат истинска и пълноценна връзка, а няма да се чувстват като употребен парцал от поредния в тефтера. Неуспешните връзки, особено когато са доста водят до ниско самочувствие, загуба на достойнство и сериозни емоционални и психически сривове.

щях да се учудя ако не я бяха карали да сваля килограми, за да се вмъкне в ид.отските им стереотипи... симпатична е, има някаква харизма

Вярно е! Преди много години, когато бях модел, при височина 1.70 - 51 кг, искаха от мен да сваля няколко кг и да падна под 50. Разбира се, не ги послушах :) и имах достатъчно изяви, имам само хубави спомени. Но когато се явих на кастинг за работа в чужбина искаха да съм 45 кг, защото и без това съм ниска за критериите на модата. Отказах се. В България може да минеш между капките, но навън трябва да си ходеща закачалка. Но здравето е преди всичко.

Красива е, много хубаво лице! Браво на Маги за добрия избор!

Супер, а къде мога да си поръчам глобус на България?

Най хубавата миска откакто сме в демокрацията...ха дано да иде по напред!

по принцип "миските" винаги ми изглеждат кухи лейки и са ми много антипатични, но това момиче изглежда страхотно.Освен това много уважавам хората, които тренират и се съобразяват с какво се хранят, а не се тъпчат като прасета и после ходят да им смучат мазнините или ядат до пръсване и след това пият някое хапче, за да могат да хапнат още едно парче тортичка.

Прекрасна е! Браво!

Уф, развалили са хубавата жена. Я каква пишнявица е била. Дайте повече снимки от хубавия й период:)

Джелем, джелем....