Ласкин с трогателно послание за РД на дъщеря си

Актьорът Иван Ласкин отправи трогателно послание за рождения ден на дъщеря си и й се извини за извадените млечни зъбчета.

Обратно в новината

Коментари - Ласкин с трогателно послание за РД на дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък оня ден, замалко да ми изкъртят в маршрутката двата ми зъба, но никой не ми се извини...., еле пък във фейс ли, мейс ли.... :-( Да са живи и здрави! Иван Ласкин и семейството му, де. :-)

Тоя, като го гледам, да вземе да си промени името от Ласкин на Поркин, че по-ще му ходи.

Да ѝ го беше казал лично, лице в лице. Що требва да ползува социалните мрежи? Те са за смотаняци.

Като гледам тази идилична снимка на баща и дете се сещам за един виц. Отишло едно дете да го ваксинират. След като подържало памучето известното време, лекарката му казала: - Може да махнеш вече памучето. - А, не искам - отвърнало детето - Ама защо? То не ти трябва вече. - Еми, мирише ми на тати. Шегата настрана. Детето е супер сладко. Заслужава любовта на родителите. Само не мога да разбера, каква е тая идиощина да се покажеш по соц. мрежи? Като гледам, не само ВИПовете го правят.

таткото хубаво написал. а детето прочело ли е написаното. защо ни занимавате с интимните занимания в едно семейство. някакси е перверзно да бъде въвличано и любопитното общество.

Глупаци, плюете един от най-истинските ни актьори, но от поп-фолк зомбита, лъкатушещи се между селото и циганската махала, друго не може и да се очаква. Да е жива и здрава дъщеричката му, с това лъчезарно излъчване съм сигурен, че е наследила таланта на родителите си.

С тая пиянска физиономия това си е гавра с детето

Малката прилича на Пепа Николова. :)

Много хубаво детенце - да е живо и здраво!

Жжж... Жжж! Ти увжжшли ма?

момче, къде не те търсихме!? връщай се, липсваш ни!

То не се обясняваха в любов на мъжа си ,на жена си във Феѝсбук.Сега започнаха и на децата си.Моментално ми падат вочите такива!

Аман от тоз пиян шипар!

Това го разбирам само ако живеят в отделни континенти, не се виждат често, Ласкин е със сонда през устата и не може да говори, не може да пише смс-и, а скайпа му се е бъгнал... Всичко друго е позьорщина.

Снимката е тип Ван Гог: "Накърканият с момиченцето".

Ох, разрИвах се от умиление.....На кака алкохолистчето......

Хората вече не си комуникират с аз-буки, а чрез фейс-буки!

Що за мода е да поздравяваш детето си или друг член на семейството във Фейсбук.Що за позьорство е това? Тоя Фейсбук ни превърна в едни егоцентрици.Можем да си пишем с непознати хора от целия свят, да си разменяме снимки и информация с тях, но ни е срам да се запознаеме с новия съсед, возиме се по асансьорите и мълчиме като тикви.Станахме кибер идиоти.

Медиите дават храна на широк кръг Боклуци!

Значии.. такова.. сОфия - не пойче от 3 водТЧици на ден !!

последен път ходих на театър с въпросния актьор, та по едно време съм заспал, но не щеш ли на сцената взеха да гърмят с пушки/истината ви казвам/ и ме събудиха, вероятно и цялата публика и оттогова на театър не ходя.И все пак малкото, ако стане актриса, дано се метне на великия си дядо, по майчина линия, а не на баща си.Не може да се отрече, обаче, че са симпатяги и нека са щастливи.

Повече ми прилича на оная хумореска дето Павката Попандов разказваше приказка на детето, - "ела тттати шшти ръзззказва приказка сиа."

А аз даже нямам регистрация във фейсбук. Как ще поздравя дъщеря си?

Споко мацката,аз също нямам ,но предпочитам да прегърна синът ми и да му честита.А не да показвам колко мноооого го обичам от дисплеят на телефона

Моля някой да ми обясни защо баща трябва да казва на дъщеря си във фейсбук че я обича? Не е ли достатъчно да го каже на детето? Какво става с хората днес? Ако не напишеш нещо във фейсбук все едно не си го казал? Пък ако го напишеш се счита че си го казал даже и да не е вярно. Това е някаква лудост. Но явно и "интелигенцията" ни е толкова интелигентна... просто известни селяци

Това не е просто обикновен баща, това е пишман актьорът Иван Ласкин известен преди всичко с ролята си на фейсбук активист.За него ако не е във фейсбук - не съществува.

Тц, не забравяй ролята му /единствената/ на Васко да Гама. Ейй голям късметлия е бре, на 6 да играеш в некъв филм и после цял живо да те набеждават за актьор...

ами като се напие не знае какво прави

Знаете ли реших да напиша във фейс-а на кучето си колко много го обичам. После и на жената. Така всички ще видят какъв добър човек съм. ;-) Детеенцето е сладурче.

да не са му отнели родителските права, та се налага да и пише във фейсбук??

Ванка, наздраве!

И на тази снимка е пиян като г*з ! Просто му вижте изражението...

пускам сълза ;)

Прокапа ми мониторът, клавиатурата ми секна...

Тоз повелител на словото, тоз титан на арта ще ме разплаче ве. Само се моля това да не нов сценарий за Вашку Гламара от Рупча по сценарий на братя Къркачеви.

Хубаво си го публикувал във ФБ. Лошо няма. Да и го беше казал ли....не знам... Но пък как щяха всички да разберат?

Мисля, че ако й обещае да си реши проблема с алкохола, ще трогне повече хората.. На снимката е плашещ до детенцето.