Колко секси са топ тенисистките на плажа

Въпреки ледовете навън, тази есен се оказа изключително гореща за феновете на тениса.

Обратно в новината

Коментари - Колко секси са топ тенисистките на плажа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах как Пиронкова сте я класирали в ТОП тенисистките? Малоумието и националния комплекс продължава да ви тресе

Гледах снимките и да ви кажа - обичам и искам да имам тенисистка, нооо ... не мога да си го позволя.

след сватбата направо "захубавя", разцъфна. Вече виждам как ще стане моделка след отказването от тениса !! :) Да не и е уроки !

Млади, успешни и усмихнати. Красиви не мога да кажа, поне за мен тъй като, красотата е субективна. Но секси определено. Само успехи им желая.

Всички са еднакви и различни...Различни са им телата и красотата, на мен лично не ми харесват особенно. Не са хармонични според общоприетата представа за хармония... Еднаквото е това, че излъчват здраве и нямат целулит... А иначе моя топ 3 са: Нашата, Возняцки и последната....най-неприятна ми е Бушер

От тенесистки станаха на пенесистки

Гришо май сгреши с тази Никол , изпусна Южени Бушар. Ахмак. Ама айде , да види свет и после да фаща следвашата реколта, че тия ще презреят... :)

ти па най грозната от всички избра! погледни я каква е недоразвита....

сега прави кариера и не му трябват емоцинално недорасли връзки. Каките могат да го научат на толкова много неща, и в леглото и в обществото ! Да е жив и здрав, да "ръта" :))

Е, колко са секси, пак не се разбра, няма отговор. А защо само тези, другите не ходят ли на плаж, или пък не са тенисистки, или пък, не дай Боже, не са секси?

не си харесах мацка от тия... в тениса има готини мацки само на обикновените кортове дето си спортуват, а на профи кортовете са само уроди:)

Що бе, Серена не те ли кефи?! Ако искаш да праскаш яка нацепИна батка, тя ти е алтернативата!

Ей, много пъти съм се чудела на някой мъже като вземат да пишат глупости .Абе той не се погледнал него си , този крокодил който живее с него но има и претенции към девойките.Абе гольо ми нали ако ти падне една такава мацка ще има да точиш лигата и нищо няма да направиш бе.

Е без Серена всичко си губи смисъла - там е истината

На Цветито дето тиквата й пращал неприлични смс-и!

Не беше Цветито а Сесилчето

Няма никой на балкона!

Особено на първата снимка нашата въобще не хубава, да не говорим че прилича на мъж или чифтокопитно, айде да не си кривим душата. Само последната хваща окото, а пък Шарапова беше толкова постна и безлична - типично руска мутра.

Всичките подред и без ред и пак и пак. А нашата още няколко пъти, защото е най-готина.

Нормални девойчета, нищо особено. Откак Шарапова я отказаха от тениса, няма човек кво да му хване окото в тенисистките.

Шарапова даже е грозна, Курникова е къде-къде по мацка. Виж тая Бушар къщо е хубавичка.

Дир-ниците пляскат в почивките злобарки.

Изглежда порядъчно. Има невинно излъчване на скромно момиче. А в днешно време порядъчните момичета не са "на мода" и са рядскост, затова са безценни!

Ама верно Цвети ми се вижда най-готина...