120-годишен монах е най-старият целомъдрен мъж

Хиндуисткият монах Суами Сивананда кандидатства да бъде вписан в "Световните рекорди на Гинес" като най-възрастния целомъдрен мъж на планетата със своите 120 г.

Обратно в новината

Коментари - 120-годишен монах е най-старият целомъдрен мъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та тоя е живял като умрял ,може да си продължава така още 200 години

още един индииски лъжлио

Тоя може да кандидатства и за друг рекорд: "За най-дърт ч*киджия.".

на дядо ми дядо му е живял 108г. и е починал през 1912г. от холера, която е донесена от румънските войски, които окупират северна България.Той също не е признавал възглавница, а си е подлагал пън.От леглото е ставал без да се подпира, клякал е на един крак, а на младини е преборил най-големия турски пехливанин, макар, че е бил два пъти по-дребен от него.

и за разлика от този миризлив циганин е правил любов с на дядо ти бабата до 108 годишна възраст

добре де, някой ще ми обясни ли смисъла да доживееш 120 години без да правиш секс дори?! Каква е ползата от файдата, когато няма келепир ;-)

Е, не е минал съвсем без секс, нали не е безрък? То повечето млади в днешно време са също толкова целомъдрени, ако не броим филмите за възрастни. И така ще си останат, пишман "монаси".

Много е запазен, може да мине за 70 годишен

не си е хабил нервите с жени...

Е, не е верно, аз съм роден 1883-та, сори! Ало, Гинес, елате у Куртово...

Преподобни Йоан Рилски е най-великият български светец, небесен закрилник на целия български народ. Основател на знаменития и най-величествен манастир в България - Рилския манастир.

и каква е връзката с тази статия?

Сивананда, ама другия път. Така става като превеждте от руски източници (като ХироСима например). Човека се казва ШИВАНАНДА!

Интерпретацията в произношението е индикация за култура на една нация. Руснаците изопачават оригинала на толкова много названия!!! Имат звуци за съответните думи но ги изопачават. Бабите в забутаните села интерпретират по подобен начин думите, от невежество милите нямат апаратус да възпроизведат точно думата. Руснаците са много ярък пример за ниско интелигентна интерпретация.

Да създаваш и отглеждаш деца не е долна страст, долна страст е чик*ята, особено когато я правиш с друго същество с ясното съзнание, че не искаш да имате деца. Това освен, че е предпоставка за много болести, детеубийство и т.н. създава и една особена зависимост, която отнема огромна част от времето и силите ти. Хората сме се превърнали в похотливи скотове, зависими от порнографски стимули и сме неспособни да се концентрираме задълго, поради тази причина и по причина на други зависимости (никотин, алкохол, наркотици и т.н.)

Айде малко реклама на сектите! Този е на 120г. а друг гуру вдиха 1000кг с една ръка! Моля ви се стига с примитивната пропаганда на индуските сектанти и гурута!

е примитивно (та чак гнъсно).

Светците в Православието също имат подобен живот и са примери за назидание (надграждане, усъвършенствуване) на духовни ценности за останалите хора. Без такива репери накъде ще залитнат човеците? Животинският свят ни дава достатъчно примери (с изключение на дивите патици, описани от Мопасан (когато единия партньор умре, другият също умира).

От цялята статия запомнете, че НАЙ-ВАЖНА Е ДИСЦИПЛИНАТА!

А каква е ползата от нас, че ни има на този свят? Човекът е донесъл само беди и на себе си и на природата. А се готвим да съсипем и Космоса.

Наистина движението е много важно. Аз на 28г. си докарах проблеми от цял ден стоене зад компютъра. Единствено движението и гимнастиката ме спасяват

Да ти еб*м и живота. След като не си обичал, как можеш да твърди, че си живял. Тъпотии. И истината е в самодисциплината, а не в общата дисциплина.

бъркаш любовта със сношението. На такива ви се чудя не ви ли е срам да казвате, че обичате майка си или баща си. Думите не са това, което бяха.

Да обичаш и да изпитваш похот са две съвсем различни неща. Истинската любов (не става дума за такава между половете, а изобщо) е нещо възвишено, докато сексуалната е просто влечение. Християнските светци също са били целомъдрени и бездетни, но затова пък са дали много повече на обществото и света от теб или който и да е от разбирачите тук. Защото са вложили тая енергия вместо в долни страсти в много по-възвишени неща. И едва ли може да се каже, че "не са живяли". Да не би само който прави секс постоянно да живее пълноценно?

За какво ти са 120 години живот като нямаш потомство?

за какво ти е потомство, ако нямаш гаранция, че ще оцелее? Смърт или живот в робство и безчестие? Ако трябва да избираш какво би избрал? За себе си? А за децата си?

Да не би да живееш в 18-ти век? Или по-назад във времето. А, не, там няма компютри ;-) Днес май няма робство!

Какво включва гаранцията за оцеляване? В този свят нищо и никога не е било гарантирано нито от човека, нито от природата. Това не означава хората да не създават поколение. Въпрос на личен избор е и в природата винаги има баланс- не можеш да имаш всичко.