Юксел Кадриев осъди Венета Райкова, запорираха сметките й

Венета Райкова трябва доброволно да плати 30 000 лева на Юксел Кадриев в 2-седмичен срок.

Обратно в новината

Коментари - Юксел Кадриев осъди Венета Райкова, запорираха сметките й | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е да затворят устата на тази злобна и неприятна жена !

НА ЗАЕМ ОТ АЗИС.НАЛИ ЕДНО ВРЕМЕ МУ СПЕШЕ В ЛЕГЛОТО,СЛЕД КАТО МАНГАЛА СИ УГОЛЕМИ ПАТКАТА.

Има жълти вестници и жълти предавания...и по света и у нас......нооооо като Винетка втора няма.Толкова злобна,нагла и безпардонна,без никакъв срам .Крайно време беше да си намери майстора.Дори много закъсня.

Най-важното е, че на нея не й пука. Даже е доволна, че се говори за нея. Аман от това нагло човече.

Е, търсеше си и тя жълтините. Грозно беше това предаване, много грозно. Ама от Венетка какво да очакваш...как иначе да "блесне"...

малко са за тази смръдла

Изключително ми е приятно да прочета такава новина. Венетка беше свикнала, че може да си бута зурлата в бельото на всички, да търси жълтините, да оплюва и остроумничи за сметка на хората. Крайно време беше някой да й сложи спирачките. Не ме интересува Юксел какъв е - това е неговият живот и неговият избор. Въпросът е, че той е напълно прав да има претенции, още повече, че предаването беше направено с цел да го очерни и дискредитира. А той се грижи и за дъщеря си все пак.

малко и е на фльорцата !

На тая провинциална к...ва много й знае устата за другите, защо не разкаже за миналото си и настоящото "щастие" със съпруга си. Така й се пада на устатницата.

С липсата на факти и смисъл, статията има вид на реклама на Венета. Гнусно предаване води, не го гледам.

Кара бмв 5 - 2011 г. груба сметка - 30000. ето от къде

аз пък като човек от по старото поколение ще напомня една не много известна поговорка ''което конче хванат със него орът '' та мила ми Венетке / по Ботев/ не се учудваѝ че ти е дошъл редът да си платиш

Беше крайно време някой от тези измислени журналисти да изяде дебелия,след като се хранят с подобни сензации. Да не се прави на ощипа девственица,като много добре знае,от предварителния разговор,в каква посока ще им върви приказката и,със сигурност,тогава,доволно е потривала ръце

Всяка съдебна инстанция отсъжда според парите. Не е платила където трябва и колкото трябва, а той е платил и това е резултата за сега. Такова е "правосъдието" у нас.

крайно време е такива жълти предавания и техните водещи да си понесат последствията от това, а тази е отвратителна и на гърба на проблемите на хората си прави кариера и пиар, а сега да плаща и да не се жалва като вдовица

Малко е лицемерно да се правиш на обиден/изненадан, предвид, че си направил кариера от това да разгласяваш хорските лични проблеми, които не са нито твоя, нито нечия друга работа.

Ами излезте навън и се разберете като жени/мъже.

и за какво я е осъди,че жена му го разбрала,че е от другия бряг ли?

Това момиченце от Попово я е закъсало,но ще плати - за нея никак не са много тези пари...

Райкова ще обжалва,все нещо ще стане,но ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ,ПРИЛИЧАШ НА КЛЕЧКА,НЕЩО АНОРЕКСИЯ, загубваш се ,лекувай се

Ми ,тоо да си съди булката! Аз, кат съм Домоуправител на блока й - ще вземе мене да съди??!

Е, бааа си майката! Ша земе и мене некой да мъ осъди!?

Горещо не беше ли външна продукция? Няма как да съдят Нова. Не разбирам обаче продуцентът къде е в картинката?

който е задавал въпросите да си прави рейтиинга, той ще плаща

Така,в смешната ни държава,смешните журналисти трябва да разберат едно,а то е,че преди да си си отворил трябва да помислиш.Но смешната журналистка,трупа пари и слава на гърба на хората,защото с друго не може и сега не иска да си плаща,а пари има! Много ми е смешно в тази смешна държава.........

може би Юксел в флюбен в Тишо, има някаква драма там.

НЕ ЗНАМ КАЗУСА В ДЕТАЙЛИ И НЕ ГО КОМЕНТИРАМ. ОБАЧЕ, МЕДИИТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ПРАВОТО НА СВОБОДНО СЛОВО НЕ Е ПРАВО ДА "ЗАЛИЧАВАТ ДОБРОТО ИМЕ" НА ХОРАТА. В ЗАКОНА ЗА АДМИНИСТРАТИВНИТЕ НАРУШЕНИЯ И НАКАЗАНИЯ, ЧЛ.13, Т.1 ПРЕДВИЖДА АНАЛОГ - ОБЩЕСТВЕНО ПОРИЦАНИЕ. НО ТО СЕ НАЛАГА ПРИ СТРОГО ОПРЕДЕЛЕН ОТ ЗАКОНА РЕД С ПЪЛНО ДОКАЗВАНЕ НА ФАКТИ, НА ВИНА И ПР. ЩЕ СЕ БОРЯ ЗА ТОВА ДО КРАЯ НА ЖИТЕЙСКИЯ МИ ПЪТ И СЛЕД НЕГО- ЧРЕЗ МОИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ- ИСТИНСКИТЕ МЛАДИ ЮРИСТИ, ОСТАНАЛИ В БГ!!!!!

Прокуратурата да се самосезира да я съди за хомофобия също - гей или не, правото на сексуална ориентация си е негово. А тя всява хомофобски настроения с подобни предавания - уж беше много начетена и напредничава във вижданията си, а е останала със селски манталитет?

какво като е педал нека да я осъди бе какво я жалите цял живот си вре нахалната муцуна тая лисичка коварна и търси изнамира керливи ризи на хората и така ги изкарала тея пари тъй че нека пак такива да и ги вземат

Нещо не зхаванах. От мненията по-долу разбитрам, че този е осъдил тази, защото е разкрила че е обратен така ли?! Че то ако е така на каква база я осъждат ?! Нещо много гнила история.

*схванах

Интересно ми е като са запорирани сметките й как се очаква да плати?

Смешно е за такава глупост да я глобяват с такава сума,при положение,че някои убиват хора на пътя и им се разминава с по 300-400 лева.

Таквиз от типа ''друг започнал'' си е направо педераско мислене с което педерастията иска да се скрие зад някой друг....

tova kakvo obshto ima - problema e che suda v taia mirizliva durjava e prodajen

Ами венето то винаги идва ден когато трябва да си платиш за всичките идиотщини дето си наговорила и направила на хората с това твое гнусно предаване. Време е такива като теб да си платят гяволиите за да разберът макар и от части как са се чувствали хората които сте оризилявали. Не се питай защо тебе са те осъдили защото нито продуцентите нито някой друг тие вкарвал въпросите и коментарите дето правеше като всезнаеща за хората...

може и да е гей Кадриев, това какво засяга Венета. Не съм гледала точно това предаване, но съм гледала други. Това което върши е подсъдимо. Трябва да ѝ забранят повече ефир.

Не харесвам нито единия, нито другия. Но Райкова като е печелила празноглава аудитория на гърба на Кадиев, сега да си плаща за гяволъка. Аман от такива малоумни предавания.

Кадриев, а не Кадиев... :)

лесно се намират 30к лева! за нея ще е прекалено лесно дори! 60 дудука по 500 лева всякой... ае, готово. кво реве като недоклатена булка след пръвата брачна нощ? коленичи, мила и са почвай! ти знаеш как са правят тея ти ми работи!

Ха-ха-ха - "по 500,00 лв. всяка" - тая да не е от "Ангелите на Виктория Сикрет" нещо!!! Ще са май 3 000 бройки по 10,00 лв ако има късмет и вложи много усърдие де :)

мое плати в натура на Юкселчо бре :)

е нали бил обратен , ква натура от женско )))

1.В тези предавания се занимават изключително само с глупости и клюки!! Такова стана и предаването по БТВ на Деси и малкия тарикат Кадиев!? 2.Няма ли кой да посъветва Райкова да започне да се лекува?От снимките се вижда явно, че е болна от анорексия!

Какво са за нея тези пари? Джобни

Съд е трябвало да осъди Венета да се подлага на Юксел без пари, когато го присърби

Юксел е готин гей!

Огледай се, ослушай се и ако ... Друг път преценяй можеш ли да си позволиш да омаскариш някого. В крайна сметка цапането зад гърба на някого си е клевета.

Венета за слава и рейтинг е готова на всичко. Любимият похват на дявола е суетата. По-добре да си плати, а за в бъдеще да започне да мисли...

То, хубав съвет даваш - да мисли - да мисли, ама с какво?!? Тя ако имаше с какво, нямаше да я докара до съд, ами щеше да се запре още преди да е наговорила глупостите.

не е завел дело срещу жена си, щото в такъв случай, трябваше да си плати сам на себе си... а срещу НОВА да спечели... забрави.

Жена му няма как да ги изговори в ефир тези неща ако таквиз като венетката не са я поканили и не са и задалич ''точните'' въпроси:((((