”Дисни” избра Крисия да пее във филм-концерта ”Frozen”

По специалната покана на Disney Concerts Крисия ще бъде гост–артист в прожекция на анимацията "Замръзналото кралство" с музика на живо на 21 декември в НДК.

Обратно в новината

Коментари - ”Дисни” избра Крисия да пее във филм-концерта ”Frozen” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ц ь ц ь к

На 20-тата снимка са Невена Цонева и Симона, а не Крисия.

От това дете на чалгата само принцеса Чалга може да излезе .за принцеса Елза може само да си мечтае да прилича.

Помислих че са Дисни са я взели за някой филм да играе а то в НДК . Нема що ебаси простотията. А от това дете дето на негов гръб изкарват пари от малка най много проститутка да излезе . За певица няма никакъв шанс. Едно време в хор бодра смяна имаше деца които пееха хиляди пъти по добре от нея и кво стана от тях.пак нищо. Не я оставиха поне да си изживее детството а я водят по предавания като мечка по панаири

Ние не сме луди ами тебе хич не ти работи главата.Няма какво да сравняваш какво било едно време с хор " Бодра смяна " и сега , защото времената са различни и възможностите за реализация също.Не си играй с общи приказки , защото няма как да сравниш тогавашните гласови възможности на децата и тези на Крисия за да имаш основанието да кажеш кой по-добър и кой не.Толкова и разбираш от тази материя и явно не си наясно , че има деца, които са за масовката и отделно от хора не се справят самостоятелно и има такива като Крисия , които поради редица качества пак ще се отличават от другите , но самостоятелната им кариера върви 10 пъти по-добре.Между другото този хор съществува и сега , а един от неговите членове е бил Орлин Горанов и не е вярно , че никой от тях не е станал известен певец.Същият велик певец пее на няколко пъти с детето в дует песента " Светът е за двама " и му виж реакциите когато пее с нея те са достатъчни , както и на публиката.Дали ще стане певица не е в твоите компетенции да казваш , защото си никой и когато се похвалиш с един реализиран от теб певец тогава се обаждай.

ако може , малко по-спокойно с егото и арогантността! Хор "Бодра смяна" е една институция, която е създала перфектна репутация на България и с която всеки българин и от всяко поколение може да се гордее, така както се гордее с гимнастичките (макар че при тях взаимоотношенията са по-скоро махленски); всички хористи на Бодра смяна са изключителни родолюбци, добре реализирани в живота и професиите си и освен това съвсем скромни като хора: така са възпитани (а и сега възпитавани) от музикалните педагози, които работят с тях. ДА или НЕ?!

Желая блестящо представяне на малката и да помни винаги: успехът се състои от 1% талант и 99% труд.

Не съм съгласен с тебе. Според мен успеха се дължи на 50% талант и 50% труд. И желая блестяща кариера на Крисия.

Няма съмнение, че всички се радваме на това хубаво дете и му желаем успехи. Това е човешко и е напълно в реда на нещата. Но когато говорим за певчески умения и известност трябва да направим някои уговорки. Крисия има талант и данни, но все пак тя е едно малко дете с типичните за възрастта й неоформеност и нестабилност на гласа, компенсирани на моменти с провиквания и фалш. Да, може би от всяко пеещо дете може един ден да стане добър певец или от всяко бутащо количката за пясък дете може един ден да стане добър шофьор или състезател. Но може и не.

Ами да приемем тогава , че от другите пеещи деца тя най-малко фалшиви и се провиква и нещата са наред.Опит за уж положително мнение , в което обаче се усеща лека недобронамереност.Единствено тя като свободен човек със собствена воля може да реши ще стане ли певица или ще иде да работи като кранистка.Това което притежава в момента е достатъчно за една обещаваща кариера.Има певици , които не се справят и на половината колкото нея , но това не им пречи да са в пространството.Не е нужно да се иска от нея нон стоп да е перфектна в тоновете , защото песента е емоция и когато изпълнителя ти я предаде значи всичко е наред.Крисия не е само глас и взимане на тонове , тя е страхотен артист и може да те вкара за секунди в песента си.Такива изпълнители се помнят , обичат и стават легенди.Това е истината - родена за сцвна и тя следва съдбата си.

Не споря, че Крисия и с това ниво може да си намери работа и почитатели.

защо така си позволявате да размахвате пръст по отношение мненията за крисия? ами да! крисия е продукт на чалгата в България и те и създадоха чалга-образ! Едно дете с отнето детство и голямо его, вижте я на какво прилича на 9 годинки! Вижте как изглеждат и другите деца на сцената на същата възраст- и в България, и в чужбина. Изказвате се така, сякаш сте баба и/дядо и/ леля и/...адвокатът и, смешно!!

Гразновато дете, доста бутано, приличен глас. Но муцунка-нъцки. Маниери от 80-те. Няма как, ще я търпим.

Трябва да целуват ръцете на Слави и тя,и маѝка и ,баща и.Ако не беше тоѝ щеше да си пее сега в Разград на площада наѝ-много.

Качествата ги притежава така или иначе и като не беше той щеше да е някой друг.Въпросът е да има какво да открият и развиват , а в нея има много талант и желание да го развива.Господ помага на можещите и знаещите , а не на мрънкащите.

да погледнем другата страна , Слави по скоро и пречи и я спира .. или може би искате от нея да стане една чалгарка :)

вагабонд е по-чистоплътен от него. Има книги за манипулациите на медиите и киностудията. Успех на момиченцето и на всички дечица,които искат да пеят. Но да не изпадат по стереотипите на дрисни.

Крисия,бягай от тази държава докато е време!Не се сдържахте и по това изключително талантливо прекрасно дете да плюете.Да,мизерниците живеят в мизерия и неуредици и прекършват всеки лъч надежда и светлина от страх,че ги превъзхожда.Живейте си с чалгата и простотията.Вие не заслужавате талантливи хора,те затова и напускат.

Това изключително ПОСРЕДСТВЕНО дете със селяндурски манталитет и излъчване на мини чалгарка, искаш да кажеш.

Каквото е желано от потребителя е казано и това ,че в твоята глава информацияата очевидно се размива не е основание допълнително да разясняваш думите и да си вкарваш твоите глупости.

и да го триете и да не го триете, не мога да толерирам децка порнография и проституция.

Хайде да не гадаем за бъдещето,факт е,че детето е радост и гордост за всички ни.Нека е здрава и внася все така лъч ведрина в не дотам ведрото ни ежедневие!

Не се шашкай после от ръководството на Левски искали да им пее преди някой от мачовете.Може пък да им тръгне по-добре играта.

А кога ще я видим в продукция за възрастни ?

Майкъл , ти ли си ?

Абе не трябваше да подсещаш родителите и, защото ако разберат, че се плаща добре, веднага ще я пратят да "смаже" някой микрофон!

Браво! Страхотно попадение. Успех на Крисия! Тази чаровница е събрала: визия, талант, чар, сценично поведение, интелект ....

Да де ама там вероятно ще й се наложи да пее.

Точно затова са я избрали , защото знаят , че ще се справи с пеенето и ще си направи изпълнението вълшебно.Това го прави вече 3 години и ако си махнеш тапите от ушите може да се насладиш и ти , но има опасност да станеш по-добър човек.Стиска ли ти ?

и вие още не се усещате защо дисни е за, а хората нормалните са против? ми...на малоумните, ко да им кажеш...че са малоумни, ко друго!

Криси, успех! Ало, Дира, оправете си грешката!На снимка 2 са Невена Цонева и Симона, а не Крисия!

Абе няма страшно. По всички снимки са все парантии!

Че тя не може да пее. Ще бъде тотална излагация.

Излез ти и изпей нещо по-добре от нея, пък тогава крякай!

Ти, явно никога не си виждала или чувала това талантливо дете. Я се скрий в кухнята и си пусни малко чалга за успокоение!

Нашата Крисия е Жива Приказка. Дисни могат да Завиждат само, че техните Приказки не са, като нашето Българче. Нека да ни е Живо и Здраво това наше Талантче-Сладуранче.

тiпичнаta американска мечта. американски акцент и американсkа корупция, да използваш дете за промоция на филмите си, с подходящите четки и средства и корумпиране на детето. тая криция, горката, не знае на какво се е наденала....по-добре бедна и неизвестна, отколкото децка протитуция в дисни...

Като се научиш да пишеш и да мислиш, тогава се изказвай!Иначе се приравняваш на парче дъска с каишка!

Остави, не и отговаряйте изобщо на тая. Намерил кой да казва кое е криво и кое право. Тази дето се жени за западни дядовци за пари!

Не плюйте по това красиво и талантливо дете! Злобари!!!!!!

Не плюйте по това красиво и талантливо дете! Злобари!!!!!!

Благословени са тези, които създават приказни неща. Чаровната и талантлива Крисия ще бъде едно допълнение към тази приказка.

Дано родителите на Крисия имат достатъчно акъл, че да възпитат в нея ценности и да я опазят от звездомания. Ще е жалко и това мило дете да падне в жертва на шоубизнеса.

Хана Монтана=рекин бол

Като й гледам наглата мутричка, едва ли!

На баща си се е метнала - толкова "свенлив" и "предприемчив" човечец!

Ще я възпита баща и - не му остава време от мисъл по хотелето "Тифани"... То бива нахъскване - но като така е решил да влива инвестиции във фалшиви трели... Накарайте я да изпее нещо акапелно - и тогава ще лъснат соловите и певческите и качества!

Тя изпя преди 3 години и само на 9 години химна на България и го направи прекрасно , чисто и без фалшив тон.Да не говорим , че беше пред огромен брой хора по телевизия и на стадиона.Къде си чул някой от певците да пеят акапелно по концерти ? Ако това беше критерия нямаше да има групи и музикални акомпанименти и всеки певец щеше да си пее сам на сцената.Искаш нещо да кажеш ама излиза едно голямо НИЩО.

парички да падат. не вярваи на хвалбите, миличко!

Никъде не е лансирана там където е участвала винаги е канена , а не се е пробутвала тя.И сега е поканена така както на детската Евровизия и другия конкурс.Хората на които им е работа и разбират я канят , а тези като теб кудкудякат тук.

Мигам на парцали. И Ти благодаря за обяснението.

Физическа прилика с Елза няма, странен довод за избор, но не това е същественото. Мисля, че може да изпее песента дори по-добре от оригинала. Лансирана е Крисия, но поне има и качества.

Разбира се, че няма прилика. Крисия е много по-сладичка от бледоликата Елза. ;)

Има талант момичето, но има и добри продуценти. Съдба. :) Да е жива и здрава и да се радва на приказното си детство.

И тая ще е ден до пладне. Като мине пубертета ще й остане някоя кръчма за забавляване.

Дърт каун!