Кичка Бодурова на предколеден круиз до Мексико

Кичка Бодурова се наслади на любимата си предколедна дестинация - Мексико.

Обратно в новината

Коментари - Кичка Бодурова на предколеден круиз до Мексико | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

I ZA6TO E TAZI ZLOBA?????????????????KI4KA E KRASIVA JENA,HUBAVO TQLO.HUBAV GLAS,OBI4ANA JENA,BOGATA! NAI-BURGASKATA PEVICA----DA E ZDRAVA I 6TASTLIVA,I VSE TAKA DA PEE ZA MORETO I RODNIQ BURGAS!!!

мале,колко се е освинила....!

И кой го вълнува къде си вее задника тази????Дали е единствената дето ходи по круизи???Ако ще за осран задник да се говори ама да са в медиите че виж името им се забравило напълно, не че сега някой с нещо ще го запомни

нямаше даимам нищо против селянките,ако не бяха отгледали толкова много простотия,която не могат да прикрият нито високите постове,нито многото пари! Кичка е дама!

Кефиш!Много!!!

защо принизяваш нивото на селянките до собствената си простотия и злоба - те с нищо не са ти виновни, а ти, драга можеш само да мечтаеш да си на тяхното ниво

Евала! Така трябва да се живее живота! И в Биг брадър показа, че е пич, а не нискостеблена простачка като Ернистина и Ритон.

Пак шъ го запердаши по нашенски

Eeee, едно време беше Пичка Балдърова. Сега е Квичка Бордюрова.

но всички мъже я сънувахте,нали?обиждате,защото сте я желали,но не сте могли да я имате.също като онази басня за киселото грозде.много сте жалки - и на 60 години ме преследват стари ухажори и не могат да се примирят,че не могат да ме имат.аз от мъж никога не съм изоставяна.аз решавах и решавам.и така ще е докато съм жива.наблюдавам стари телевизионни величия,които съм имала в какви жалки дядовци се превръщат....можех да имам който пожелая мъж.където минех всички глави се обръщаха - мъжките с желание,женските от завист)))))

Личи си, че и на стари години си същата куха лейка като на младини.Типичната нахална селянка-аз да съм отгоре. Ама нищо де- и такива трябва да има.

Собственото й име казва всичко.

ЕЙ,ДИР ,АЗ СЪМ НА ПРЕДКОЛЕДНА ВАКАНЦИЯ НА ПОРТО ВАЛЯРТА. ЖИВЕЯ В САЩ. НЕ СЪМ ПЕВИЦА,НЯМАМ КОНСКИ ЗЪБИ,НЕ СЕ ХВАЛЯ,ЧЕ ПИЯ ВИНО ОТ 1000 ДОЛАРА. СИНЪТ МИ НЕ Е СТАВАЛ ЗА СМЯХ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. ЖИВЕЯ И ИМАМ БИЗНЕС ТУК. ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА МЕН А ЗА НЯКАККВА ТРЕТОСТЕПЕННА ОДЪРТЯЛА ПЕВИЦА ВЕЧЕ. НАПИШЕТЕ ЗА ПРИМАТА НА БГ ЕСТРАДА . ИЛИ ОДЪРТЯЛАТА КРАВА КИЧКА НЕ МОЖЕ ДА ПРИЕМЕ,ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СТАВА ЗА НИЩО. АКО БЕШЕ ТОЛКОВА БОГАТА ТУК,НЯМАШЕ ДА ИДЕ ДА СЕ ИЗЛАГА В БРАДЪРА.НО И ТРЯБВАТ ПАРИ ДА ПЛАЩА ДА Я РАЗНАСЯТЕ,ЧЕ ОЩЕ Е НЕЩО. ТУК НЕ СЪМ ЧУЛА НИЩО ЗА БЕЗИЗВЕСТНАТА КИЧКА. СТИГА ВЕЧЕ .

Като си във ваканция защо висиш в българските сайтове?Гледай си почивката и не бери грижа за Кичка.Нещо много нервно се изказваш. Няма ли американски сайтове където да се хвалиш на каква ваканция си?

това е много важна новина - къде си въртяла минджата пичка балдърова

нито си й на красотата,нито на славата,нито на материалните възможности.остани си прост и злобен,затворен в кочина БГ!

ако това да пееш на цк е слава е въпрос на гледна точка

има жени,които са видяли всичко от живота и са имали това,което други не са и сънували.били са млади и хубави.сега са останали само хубави.Кичка е от тях!има жени,които никога не са били хубави.млади са,но не са хубави.мамите им по селата нищо не са видяли от лукса на живота и затова младите жени мислят,че всички по - възрастни са като мамите им по селата.Ясна ли съм,злобарчета!?

ясно е само че това е най старата професия.

Искала си да кажеш нещо,ама като си тъпа овца с беден речник, как да стане?

голим праз. и аз живея в америка, и аз сам била в мексико без да сам се щуросвала в брадара, и аз сам видяла много от лукса на живота, и сам маминка от село, и ви моля да не ме принизявате до нивото на тези.

Сама се принизяваш.

Ако разстоянието БГ - Мексико е по-голямо ,отколкото до САЩ, да си остане там.

Цвети Стоянова показа още снимки от Дубай . Имам въпрос към хейтърите тук !! Защо не може да се прави коментар под тази новина на Цвети Стоянова ?? Не ни ли клати отново ДиР-а ?? Дира винаги е бил поръчков !!1 Машала на долните душици от Дирчето !!!

Разделят на кого да хейтваме и на кого не !!

Кичка е прочела книга, по-щеше да ме впечатли.

Дърата карачка дето не може да се помири ,че е ДъртаА .........винаги се стреми към нещо !! Тази жена и на оня свят няма да намери споко в душата си !!! Американката от булгаристан................ е нема що !!! Чакайте я пак в някое риалити да се появи .........тя е като на хранилка навсякъде . Нали после трябва да парадира къде е ходила !!! 13 век мислене!!!

Оф тази като се сетя във вип-а как само дуднеше и почервеняваше като домат и това пухкваво лице все едно е пила 5 дни и 5 нощи .. !!Ужасна е !

Много истина в словата ти синко на дявола,но май и дяволи те четат !!! Няма как да те разберат сине мой !! Очите на слепите никога не се отварят! Баба Кита .......е материален човек !!

все пак е известна, живее си живота в хубаво имение на едно от най-добрите и скъпи места. Все пак на тази възраст изглежда страхотно, все пак по-добре от колкото Курнелия, на която синът ѝ също е в умразния и гаден САЩ.

На Кичка можете само да й завиждате, и на таланта й, и на живота който е живяла.

Баси глупавата и безсмислена цензура. Разбирането на мизерните бугаретата за политкоректност.

Какъв талант, бе? Някои са забравили, че доста време тя "пееше" по гръцките кръчми под псевдонима "Кита Борова", защото Кичка Бодурова звучи някак... аграрно.

Кутке, може би преди 35-т години, това щеше да е новина и много хора биха били впечатлени. Тогава, знаеш как бе с пътуванията /теб не те касаеше де/...Но сега.... Странна новина. Ако щеш и на месечината да се качиш, все тая. А и самата знаеш, че освен с тяло и лице на младини, с друго не си била интересна....

не е много желана тази персона на борда !

щом е успяла да се върне от мехико и не са я отвлекли, ваканцията и е била супер. виваааа

Кичке, никаква диета няма да ти помогне, защото вече си бабичка, а в лицето - мечка.

Е добре че тази година пропусна да ни обслужи с новогодишен концерт със стари шлагери. Явно публиката и тотално е оредяла, но какво друго да се очаква - то само с песни втора употреба зала не се пълни.

Кичке, Кичке, ходенето до съседна държава не е нещо, с което да впечатлиш някого. Ниска топка, ниска ...

Разсъждения по балкански - правиш нещо, за да впечатлиш другите, а не за да се впечатлиш ти... ку-ку