Теди Велинова и д-р Енчев ще имат момиченце

Пластичният хирург д-р Ангел Енчев и манекенката Теди Велинова ще станат родители на момиченце.

Обратно в новината

Коментари - Теди Велинова и д-р Енчев ще имат момиченце | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИТО ЗАВИЖДАМ,НИТО ПЛЮЯ. ПРОСТО КАЗВАМ ИСТИНАТА. КАК МОЖЕ ДА ОСТАВИШ ЖЕНА,КОЯТО Е СТОЙНОСТНА И КРАСИВА И ДА СЕ ОЖЕНИШ ЗА ТРАВЕСТИТ,НА КОЙТО И ОПЕРАЦИИТЕ НА ДОКТОРА НЕ ПОМАГАТ , НИКОГА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ГЛУПАВИТЕ МЪЖЕ ,КОИТО ХАРЕСВАТ ТЪПИТЕ МАНЕКЕНКИ,ПЛЕЙМЕТКИ,РАЗНИ СИЛИКОНОВИ БОКЛУЦИ, А НЕ ИМ ДОПАДАТ ИНТЕЛЕГЕНТНИ ,КРАСИВИ И СТОЙНОСТНИ ЖЕНИ. МАЙ,ЧЕ ТОВА Е МАСОВО ЗАБОЛЯВАНЕ В БЪЛГАРИЯ.

На мен ми харесват, но изглежда тия умни жени само бизнесмени и спортисти им в главите

Да им е живо и здраво!

е как....веднага ще опъне корема на жена си Нали требе да е убавица,нищо че прилича на травестит

горкото момиченце . дано баща му да има малко мозък и да не му разреши да се направи като майка му .

Хора вие сляпи ли сте ??? Тедито Велинова в устата е като чекмедже с протези на 90 годишна бабичка ! Докрора трябва да специализира сега в челюстна хирургия !

Като жена от Люлин е да . Само дето е със скъпи дрехи!

Да са живи и здрави и двете им дечица. Всеки има право да бъде щастлив. Ако оплюването на друг ви прави такива ... продължавайте. Очевидно ще се пръснете ... от щастие :) Весели празници :)

Да са живи и здрави разбира се. И щастливи колкото си искат. Голям проблем обаче е, че се напълнихме с калинки, псевдомоделки, пишман звезди, доктори и прочие.

О, да, както и с "компетентни коментатори".

Грозна, та грозна. Нито пластики нито грим/силикон могат да направят такава жена хубавица. Честито забременяване, обаче.............

Абе туй да не е от албума на Спартакус

Като вали дъжд сигурно и капе в устата, егати и обратната захапка. Как може да си сложиш цици, а де не си оправиш зъбите???

Работата е там,че не става дума за оправяне на зъби, а за сложна операция в лицево-челюстна хирургия.Тоя масивен кокал трябва да се реже и оформя. Не е като да се боде с ботокс или да слага силиконови импланти.

Абе, Енчев ли е окепазил така тази женица - устните имам предвид...Ужасни са.

Той,той, учил се е на нея,ама не му е стигнало времето,явно да се изучи

Ужас. Горката жена... Ми тя е направо карикатура с тези устни. Аз не бих позволила да ме снимат, ако изглеждам така. Палячо! Мутант!

Първата жена е по- естествена по-хубава. Защо ли се жени като не поема отговорност за семейството си, а заменя жена си с този крокозъбел и я лъже. Жалко много подло и долно от този т.н. Доктор.

и на нея ще и се появи някоя която може да я замени,щом мъжа и е податлив

ми Ангел е по- хубав.

хаха - на "доктор Джекил" не му стигат селските пръчки, сега ще има възможност да "работи" и върху собственото си произведение - Франкенщайка

Да нги е живо и здраве малкото моме! Очакваме тате да й оформи гърди още преди да са и отрязали пъпа!

Тоя смешник да ходи да се гръмне.

Честито.Лека бременност желая.

Жената -мъж и мъжът- жена с розови чорапи и зелена вратовръзка ! Кой го интересува ?

Мене ме интересува. А тебе яд ли те е?

.... знаем , че те интересува доХторе , но можеше да се разведеш заради някоя по-малко дупена ман"кенка .

Да не би пък чалгарската измет в лицата на Мара Отварачката, Тоца Крокодила, Курволета Лозанова, Хамануела Простата и така нататъка да е повече свет от Велинова? Имала пържола в устата, ми така се харесва - не е Джулия Робъртс, както й се иска, ма барем не се завира като хлебарка по разни реалити шоута.

какви опити е провеждал над жена си, че тя изглежда така? Да не се е учил по методата на Менгеле. По-добре да не показва снимки на жена си по сайтовете, че ще му избягат повечето клиентки.

Д- р Енчев отдавна няма български пациентки, с изключение на някои заблудени селянки и някоя и друга Златка. Д-р "Симетрия" оперира и обезобразява в някакво гръцко село. Стандартите му за красота са видими по жена му Теди, ама и той не е виновен човека, беше казал,че я е наследил от друг хирург, който се е упражнявал по нея.

Тя- с лице като клоака. Той- като току що излюбен педал. На тяхно място, след толкова обидни квалификации, бих се скрил в миша дупка., а те се кичат гордо по сайтовете...

"Теди Велинова щяла да роди като първия път - със секцио" Аман от кифленски изпълнения. А като се ебаха, що не го направиха през прозореца?

Като се намразят някои трепат жените си, други ги гонят, а тоя доктор е уцелил десетката с джуките на жена си......

Кой го интересува.

Тая Теди по-скоро мяза на Теодор, бря! Баси дзвера!

Иво, напрао ме изкърти :))))))

Всеки уважаващ себе си търговец - като му върнат бракувана стока, я приема и си я донася вкъщи.

Май като я е оперирал е опитал да пресъздаде собствената си уста, обърната наобратно.

Отивам да ми леят куршум!

Докторе, голям автогол с тая статия , направо задна ножица! И защо остави таз пържола на горната джука, мани мани, сигурно караш на лоена свещ в кабинета, светни лампа - виж какво твориш

Този е г.й, кой е донора за детето?

Тъжно ми беше тази вечер,ма добре,че са остроумните коментари да ме развеселят. Да са живи и здрави всички тука и бъдещите родителите също,празници идват,нека бъдем ведри и позитивни!

Тоз ми сА издигна в очите: доста смелост се изисква за такъв подвиг... Юнак!

Голем дзвер, големо плашило! Тая по грозна от мене бе! Голем смех!

Видимо се харесват , което в личен план е най-важно

А бе тоя да не я бие?! Вижте как й е обезобразена горната устна. Ще да е изяла някой кютек горката...

Абе, Енчев ли е окепазил така тази женица - устните имам предвид...Ужасни са.

Е.ахти вълкодава

Малийййй вълк

Д-р Енчев да не прави пластични операции на момиченцето си, че като гледам е обезобразил всичките си пациентки, включително и съпругата си. И като какъв точно специалист ще се включи той в акушеро-генекологочния екип при раждането, може би ще е първия неонтолого-пластичен хирург, детето се ражда и получава чифт чисто нови импланти чашка "D.

Пише се гИнекологично!

Абе, хора, смилете се над тези палячовци. Момъкът е на левия тротоар, това се знае от години в кухнята на Евгени Минчев, тази хиена е мачкала повече бройки чужди чаршафи, отколкото този набеден хирург е направил джуки и цици. Въобще, комбинацийка страхотна!!!

Теди фадромата ще му роди малко булдозерче! Да им е жива и здрава ;)

Мили хора, няма да пиша коментар по темата( грозна картинка са двамата). Но благодаря за коментарите , така се посмях . Добри сте

Да преправиш стотици жени, за да са по-красиви и да си вземеш това нещо вкъщи. Някакъв комплекс ли е? Чудя се на гинеколозите какво им е.

И кое му е обидното на това, което казах! Алоо, платените модератори!!! Само питах - кво е тва 'нещо' с устата, или тва устата ли е на 'нещото'. Че ме е страх де! А сега трийте пак!

кой от тЕх, ще е майката ? ххаххаха

Те майките ша са две , ама тати кой е ?

Чудя се в коя съм по-влюбен, дали е Теди Велинова или пък Анита Мейзер?

Таз Теди на таз снимка изглежда с мустаци.

Нямала е време да се обръсне. Ама пък докроре е минал и контра :))