Защо Арнолд Шварценегер не се гледа в огледалото

Кой да предположи, че точно Арнолд Шварценегер, който доби световна слава главно заради физиката си, ще направи толкова изненадващо признание.

Обратно в новината

Коментари - Защо Арнолд Шварценегер не се гледа в огледалото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ентропия , какво да се прави. спасението от тлението и смъртта е Божият Син и живот според Божият воля. Останалото е човешка суета от която няма никакъв смисъл.

Е, ние също не се харесваме, че сме на възраст, но чак пък да не се оглеждаме....Това е живота,да сме все млади не става!

Не става въпрос за възраст, а за самооценка.

Само питам - как се бръсне :)

без огледало не може само да си видиш ушите.

Бре, значи и аз много приличам на бат'Арни, и аз не се харесвам като се гледам в огледалото :):):)

Има право човекът.

Велик!

Бате Арни е голям, кефи.

Арни винаги е бил най-големият ми идол :) Изключително човечен, а едновременно дарен с уникални таланти! Предполагам, че именно тази му човечност го е тласкала напред и никога не си е повярвал прекалено много. Де да имаше повече хора, като него. Т2 и Конан винаги ме трогват :)

Идолът ти си е направил сметката десетилетия да си кюта с родата на Кенеди и в същото време да й се подиграва в съседната стая с чистачката. Как ще коментираш това?

аз пък ще коментирам, че такива еволюционно недоразвити като теб трябва да си стоят в пещерите, допускани най-много до великата арабска постиня и СА

Бат Арни е голям. И буквално и преносно. От бедно комплексирано (сам си го казва) австрийче да стигне до сегашното си положение. Аз не им се кефя много на американците, ама точно бат Арни ме кефи на снимката, дето позира веднага след получаването на US гражданството - личи му, че си изпълнява мечтите. Може да не е актьор за Оскар (то там вече много сложна материя кой заслужава и кой не), обаче си е филмова легенда и то предимно в добрия смисъл.

Така е, но от комплексирано (сам си го казва) австрийче май се е превърнал в комплексиран американец...

Самокритиката не е комплекс. Комплекс е като си купиш телефон за 1700 лева и караш кола за 1000 или караш кола на лизинг, а не плащаш заплати на хората.

бе, тя и чистачката не ти харесваше, ма я опъна и сега ще плащаш издръжка, а Марийка те изрита.

Само за Терминаторите Арни е взел над 50 милиона. Една издръжка ли ще го уплаши? Това да не си ти, че да протестираш, че билетчето станало по 1.60.

Тръмп поне се развежда и ги сменя, а този - на две писти, у дома, съпругата приравнена с прислугата, подло и неуважително.

Голям! Този човек е извървял много път...

Просто човека има качество, срещано изключително рядко по нашите земи - самокритика. Предлолагам че не се взема и много насериозно което също е добре, поне за мен.

Абсолютно! Иначе как щеше да стане от бедно австрийско момче, преуспял американски губернатор на Калифорния! Този човек проектира върху себе си напълно американската мечта и я сбъдна, сигурно и президент би могъл да стане, но не е роден там в Америка и раздялата с Мария Шрайвър (от клана Кенеди) повлея отрицателно на имиджа му. Батко Арнолд е мноооого голям и не случайно призвището му там е австрийският дъб!

В Разрушителят със Слай намекнаха, че през еди коя си година в бъдещето са приели нова поправка, която разрешила на родени извън САЩ да станат президенти. Оттам и президентската библиотека Шварценегер. Няколко години след филма, бат Арни стана губернатор. Което май беше предсказано в един друг негов филм, като бъзик.

Искаш да кажеш бракът му с Мария Шр. от рода Кенеди е повлиял да го вкарат в мислите на американците като възможен президент. Защото техните комикси явно от някакви пророци се съставят. Същото и с Тръмп. Успех на Арни, много симпатичен човек.

Рядката комбинация е физика и мускули комбинирани с нормална физиономия. Защото повечето културисти приличат на престъпници, маймуни или направо на г*з. А само мускулите не са всичко.

Не могат да си завързват обувките и да се почешат по гърба. Т.е. и телата са им обезобразени от растежния хормон, не само физиономиите.