Партньорът на Джордж Майкъл го открил мъртъв

Партньорът на Джордж Майкъл - Фади Фауаз, написа емоционален пост в "Туитър", от който става ясно, че именно той е открил безжизненото му тяло.

Обратно в новината

Коментари - Партньорът на Джордж Майкъл го открил мъртъв | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма никакви съмнителни обстоятелства около смъртта му просто спин

Я, пак прочети? Или да давам жокери? Това, понеже има убийци, значи ли, че трябва да сме толерантни към кражбите, защото в сравнение с уийството кражбата е едно няма нищо? Това, че има крупни кражби, означава ли, че трябва да се примиряваме с лъжците, понеже те само лъжат, но поне не крадат? Това, че има безсрамни безскрупулни лъжци, значи ли че трябва да сме толерантни към завистливите и похотливите, защото те поне не лъжат? Това, че има разюздани и безотговорни родители, нима може да бъде причина да сме толерантни към разюздана публична личност, която в своето време е била кумир и обект на подражание от много млади хора?

Джордж и Фади бяха невероятно готина двойка! Няма по-истинска любов от тази между двама мъже!

Няма по-истинска любов от тази между двама мъже. В частност, ако наистина обичаш някого, това означава и да го уважаваш. Да поругаваш тялото на някого, обаче, показва липса на уважение (това се отнася и за двата пола).

Абе сърдечна недостатъчност...вече има такива усъвършенствани "лекарства"-убийци точно за сърце, които не остават никакви следи, че всеки богаташ или едър държавен чиновник на ключово място може да бъде убит по най-елегантен и тих начин! Както имам дълбоки съмнения относно смъртта на Ваньо Танов, например - някак внезапно и тихо си отиде от ... инфаркт!Лукоил не прощава! Та и тук - има за прибиране 105 милиона лири! Всеки световен артист от шоубизнеса с огромна милионна банкова сметка, забравен от десетина години, някак внезапно умира! Така си отиде Майкъл Джаксън, Принс, сега Джордж Майкъл...да се готви следващият забравен донор в зелено!

Тия дни прочетох някъде, че точно в Ливан, откъдето е и тоя изрод, са законни (!) всякакви сношения и бракове на мъже с деца и животни, стига те да са женски! Отврат, светът, в който живеем, вече е една клоака! Европа специално се заселва с такива подчовеци, сеещи всякаква зараза!

Този Фади мощничък ми се вижда за нежния Джордж. Полицията да се огледа за фатално посягане.

Семитите, араби,гърци и евреи, откакто са дошли в Старият свят от Етиопия, са донесли само закрилата на 12 годишни момченца от дъртите ерасти. Гърка може да е добър певец, но е умрял като педал. На това е учил и последователите си. В Гърция не-случайно узакониха педераските бракове.

Миньорският чук е направо умен в сравнение с теб. Джордж Майкъл е британец с гръцки корени (баща му е грък). Роден е в Лондон. Поне попрочетете малко преди да говорите глупости.

Ясно защо Роналдо си е харесъл мавър. Те и германките се разхождат сами на нова година по жп гарите. До тази остават 4 дни.

Добре де,талатлив е човекът.Само не се умилявайте да ми описвате партньора му,страданията му и др. лиготии,че мисля в картини и ще взема да повърна.

Овладейте, моля рекламният отдел - тези банери супер нахално вече вървят през целият текст!!! Да ядосваш потребителя за никого не е добра реклама!

СПИН мори педалите

Този за когото пишеш, е бил атеист по обективни причини (тук е моментът да му се поклоните още няколко пъти на величието). Относно точка 3. там нищо не се казва за бедните, отнася се за богатите. Все едно да твърдиш, че от това, че мъжеложци трудно ще влязат в царството небесно, следва, че такива като баща ти са добре дошли. Хетеросексуален не означава праведник. Извращения да искаш, всякакви ги има, не само сексуални. Това значи ли, че трябва да сме толерантни към извращенията обаче?

А какво да кажат обикновените хетеросексуални хора с нормални семейства , чийто деца са засипвани ежедневно от екрани, реклами , новини, паради и кампании на извратени хора. Ние дето не сме сменяли любовници или навреждали някому и сме помагали на ближните според възможностите си. Ние какво да правим ? Къде да скрием децата си от този ( и хетеросексуалният) разврат , който ни се НАЛАГА ?

Айде, айде, от многото "загриженост" от децата ви чеп за зеле не става - напълно изпуснати келеши и кифли! Та точно това ти е проблемът, нъл тъй, а не чалгата дето я дънят денонощно чаветата ти и порното по което нон стоп точат лиги... И липсата на елементарно възпитание и пример да прочетат една книга вместо да се пулят в телефоните си целодневно!!!

Погнусен съм от ксенофобията, която се сипе в тоя сайт. Отиде си един от най-великите гласове, страхотен композитор и текстописец. За разлика от голяма част от неграмотните хорица, пишещи в този сайт, той не се е притеснявал да бъде себе си, преживявал е много и трудни моменти и същевременно е съумявал да пише страхотни песни и да се занимава с много благотворителни инициативи. За един ден е правил много повече от повече от това, което вие няма да можете да направите за цял един живот. Така, че се научете да проявявате уважение към ценостите на различните от вас, защото определено има, какво да научите.

Точно така!

Ти си толкова хетеросексуален колкото Фади Фауаз !!!

69, със сигурност съм по-хетеросексуален от теб. А ти ще си останеш да си живееш в ксенофобския комунизъм още дълго време. Съжалявам хора като теб, които не могат да видят и оценят красотата в живота и са комплексирани до мозъка на костите си. Чувстваш, че трябва да обиждаш, защото само това можеш да направиш за свое успокоение, че си "повече мъж". Но съм сигурен, че няма да имаш куражеца да се срещнеш с мен, за да разберем, кой е повече мъж, нали?

"За един ден е правил много повече от повече от това, което вие няма да можете да направите за цял един живот." Много си прав: аз никога през целия си един живот няма да го направя - да чакам пред някоя градска тоалетна.....и т.н. , а той си го е правил много, много пъти !!!

Един хетеросексуален, не си наясно и си на погрешен път. George / Йоргос наистина създаде музика. Това му е дар от Бога, той не го е създал или придобил. Той само презентираше дарбата си, така , че не изтъквай ценностите му , като пренебрегваш останлите представители на човешката раса . Не се гнуси, тук на острова начина на живот на GM, беше остро критикуван дори от семейството му. Певецът правеше огромни дарения, но това не повдигна благонамерени чувства и отношение към него, репутация и уважение. Тук всички музиканти са перфектни, обществото не иска само върховна музика, иска се и лични достоинства. Аз нямам предвид половата принадлежност на музиканта , това е най- малкото важно в случая.

напълно заслужаващ световно признание и напълно заслужаващ небесно презрение

Веси, пак браво!

Така е при вас католиците, индулгенцията отваря портите на рая, а за бедните нищожества, дето вместо да пеят и да изкарват милиони и да се включват в благотворителни каузи, копат я зарзават, я диаманти, я колтан и т.н. за своите благотворители - тях кучета ги яли!

Браво!!!!!!!

Какво толкова с епрехласвате по дози педал?

По теб ли да се прехласваме, бе хетеро?

Нали нямаше да те има на този свят и теб, бе Педко, ако всички бяха обратни.

Поживял си е , попял си е и ..други ще се радват на състоянието! Лошо - няма!?

ГНУСОТИЯ !!!

В интервю при Опра, на въпрос не се ли притеснява, за продажбата на албумите си, след като е гей, Джордж Майкъл отговаря: "Всъщност, никак не съм заинтересован от това да продавам своите албуми на хора, които са хомофоби."

Те си се подкрепят тези и са много мощна гилдия, много са, силни са, овластени са и си правят каквото си искат. Още помня как двама такив ахубустници успяха да осъдят Софийския Университет за дискриминация, защото не им позволили да правят секс в саунтата на университета.

Така е! Много са и са силни! Продава албумите си само на такива.

Или за подмяната на ценностите, ми е мисълта. Джордж Майкъл е велик. А някой да е чувал за някой си Джордж Бул? Джон Ленън е велик. А някой да е чувал за Джон Маклауд? Дейвъд Бауи е вели, дори Дейвид Бекъм е велик. Някой да е чувал за Дейвид Хюз? Дори Салман Кхан е велик, а някой чувал ли е за Селман Ваксман? Майкъл Джексън е велик. Ами Майкъл Фарадей, него сигурно сте го чували и т.н. и т.н.

Наложи ми се да питам Гугъл, а си мислех, че не съм проста. Но... и аз поднавам първите и не знам нищо за вторите, които са променили света и живота на всички хора. Но да не бъркаме известните с великите. Великите спокойно могат и да не са известни на масите.

....и сега ще има ли разследване ?...да не се окаже ,че маja му или пак жена му (този дето парви го намерил)..че му е "помогнал" ....еи така от ревност...?!?.....или при обследване на трупа да установят ,че партниора му се е вазползвал от него докато е бил още топал (некрофилiя)..Go necro ...още една от западните ценности ....еее недеите да подскачате...законно си е веchе в някои дарjaви...човещинка...ми така се родил човека...да сме толерантни !!!....ааа ..харесва ли ви ?..гнусничкла сам нали ?....еи за това ви говоря ...за всички тези извратености !...ма спокоино ...както е трагнало след геi парадите ще трагнат и тези на некрофилите !...вапрос на малко време !

Върви се прегледай! Имаш нужда от професионална помощ, вероятно и хоспитализиране.

...ха така....явно ти трябва малко време да осазнаес и гнусотяiта от фотографята сащо ..иначе проявяваш двоини стандарти .....нали ще си толерантен....защо кам едното според теб може да си а според другото не може ?

Първо научи български, после идва тъдява да акаш. Аман от неграмотни цигани.

Ленче, едва ли с това неграмотно писане очакваш някой да вземе мнението ти насериозно.

...споко жора, писна ми от геиове ...и от геи толерантни ...отивам да повращам !....не сам сигурна че ще се варна за да си хортуваме....те тапунгерите толерасти никога няма да се сваршат !...това последното не го написах кам теб !...говоpя в мащаб...така да се каже !...аиде до скоро....аа и кога ще го копаят ..Djordj..току виж пак сам размислila...и аз да хварля някоя бучка праст и някоя китка...не бе споко шегувкам се ...копаите си го сами ...

Велик беше. Всичко нека да му е простено. Мир на праха му. "Последна Коледа"

Наскоро мой познат прекара тежка пневмония и оттогава има проблеми със сърцето. Страхотен изпълнител, световната музика загуби един страхотен талант и творец. Не мисля, че някога е прекалявал в нещо със сценичните си изяви, така че съболезнования и жалко за изгубения живот.

Човекът умрял - съболезнования. Бил велик певец - чест и слава. Но, не ни занимавайте с педерастки мелодрами. Да не се появи следваща статия, че партньорът му (с извинение) бил бременен и искал да го зарадва за коледа.

Като не искаш, не чети. Съвсем нормално е любимият му човек да каже няколко думи за болката си. А това, че е мъж, не значи, че му е по-леко при подобна загуба. R.I.P.

Явно си педераст или лезбийка, така че реагираш нормално. Не е дадено извратените хора да разбират нормалните. Показателно е името, с което коментираш (трите шестици са знака на дявола) - или си много тъп , или си дяволско изчадие.

Има пропуск - не каза как се е е просълзил,като е видял милата си с.п.ерма да изтича от... знаете откъде. Нежни душици,нали разбирате.

Педал или не, хубавата музика на човека остава след него. Всички сме смъртни.

Що така най хубавите гласове ,са все на обратни?За мен Фреди М. и Дж.М. ,са най великите гласове и ме е яд като си помисля ,че са вътраци.

Има два начина да ти резнат топките, за да имаш славеев глас. Физически или психически. Сегашният случай е от втория тип. А що се отнася до харесването - метро мъже харесват метро пеене.

За какво те е яд, нали не са те канили да спиш с тях? Ти само въз основа на сексулната ориантация ли определяш отношението си към някого?

я стига тъп морал и то плачат най-тъпите и без въображени жестоки изроди като Динко

...даите да сме честни !...никои не обича грешките !...например никои не обича да грешат когато му зaплащат труда !...никои не обича да грешат когато му изваршват някаквa услуга !...никои не обича да грешат с доброто му име !..никои не обича да грешат с chленове от семеиството му ...с бLизките му ...с прiятелите му !...никои не обича да стват грешки ,когато е пасажер в самолет,автомобил,кораб и т. н....природата сащо не обича грешките и си има начин да се изчиства от тях !...защо мамицата ви проста толкова много сили хварляте да ме убеждавате ..колко много трябва да обичам грешките и да ги приемам ?!?...аз лично смятам ,че трябва да се пазим и изчистваме от тях !...никои не е по- мадар от природата !...за това смятам ,че ако се опитваме да варвим срещу нея...ще си го получим и то още как !!!...примери за това колкото щете !!!

Никой не обича да му казват, че греши, затова. На някои ни се налага по безброй пъти да повтаряме една и съща грешка, за да се убедим, че конкретни последствия наистина май са предизвикани от нея.

Като гледам, твоят пост е пълен с грешки!!! И, да, не ми харесва!

А ти приеми, че трябва да се научиш да пишеш правилно на родният си език.

И ТРИЯТ.

да не го е стегнал със свински опашки арабелчо!? ;)

Ама той гей ли ,бе?

не, просто са uбe ВГЗ и лапа рязаният на Фаду Дуди ли какъв беше този левият, вляво на снимката ...

като тебе, що са чудиш

Поклон пред паметта и таланта на един от най-великите творци на 20 век!!! Завинаги ще остане в сърцето ми с песните си! ПС: Личният му живот не ме интересува, всичко е въпрос на избор и стечение на обстоятелствата. По-добре ли щеше да е да се ожени само, за да не е "гей" и да е нещастен цел живот, както той, така и жена му?!?! Всички "моралисти" тук да погледнат първо себе си, тогава да сочат с пръст!

За педалите и лизбийките без съчувствие,природните закони намират начин да се отърсят от плевелите,независимо от техният талант....

И от теб ще се отърве, спокойно. Разликата ще е, че теб никой няма да те помни, Пено.

И ТИ СИ ПРОСТО ЕДИН ПЛЕВЕЛ, КОЕ ТИ Е ИСТИНСКОТО???

Бог да си ги прибира нищо не оставящите зад себе си, единствено остсвят зад себе си, разруха и развращаване на поколенията.

Дали си християнски или мюсюлмански войн, все едно и също! Радикализирането и фанатизмът не водят до нищо хубаво!

ДРУГАРЯ

Ще ти простя глупостта и невежеството което написа. Разликата между християнските воини и мю(юлманите убийци е, че християнските воини бранят, жените, децата, вярата, беззащитните хора, природата, а мю(юлманските талибани убиват, жените, децата, природата.

...а бе да ти каja честно за сега виждам до каде стигат либерализма ,ислямизма ,мултикултурализма,толерализма...и т. н......и знаеш ли до какво ще доведат тези "хубости " ?....до естествена защитна реакця на не размекнатите от пагубна толерастiя мозаци...а тази реакцiя определено щe нанася сериозна физическа болка...защото на лигав толерст или на фанатик ислямист няма друг начин а и е безмислено да си губиш времето и силите да обясняваш ,че не е прав !!!

Ама той е оставил толкова много след себе си, че ти и за 100 години напред няма да го стигнеш, тъпа християнска хурко, която само за религия знае да бръщолеви.

Завалията, воин, много си зле с граматиката, освен с главата, та чаветата ти вероятно са също толкова неграмотни и тесногръди с претенции да назидават околните. Интересно, какво ти ще оставиш след себе си /чаветата се броят на сметката на жена ти /горката/, а не на твоята, нъл тъй/! Интересно също, какви ще ги ручаш, ако съдбата те изненада с липса на внучета, а? Ще отнесеш ли същото послание към чаветата си???

Мъжете са против хомосексуалните, обаче са ЗА аналния секс. Странно

Хахаха! Именно! И въобще са ЗА секса /мъже да оправят жени, естествено/. Обаче, самата мисъл, че някой може да ги оножда тях, мъжьете, ги довежда до истерия и всеки път, когато стане дума за хомосексуалност това проличава ЯКО!!! А иначе свобода, равенство, братство, такива ми ти работи, но "ти, Пено си за тези три неща-слугинаж, разплод и туй в онуй, нъл тъй"!!! ПФУ!

Омразата съсипва населението! Само се замислете към кого не изпитвате омраза!? Мразите лекари, учители, артисти, гейове, съседи, животни... ! Все има някакви причини поради, които мразите! Дори неосъзнато мразите сами себе си, заради несполуките си в личени или в професионален план! Това ви съсипва, бе, хора!

Да те светна , че съм израснал в една система , която ни наказваше ако кажем нещо лошо за партията ,лидерите на партията и системата. Сегашното агресивно налагане на обратността на запад не се отличава абсолютно по никакъв начин от тогавашните методи. Доста държави вече криминализират отрицателното отношение към обратните. Посоката е ясна. Сега понеже съм вече ядосан да ти го кажа така :Ей тва го мразим верно , когато некви извратеняци ми казват как трее да мислим

В абсолютно потвърждение на горния пост е твоят! УжасТ!

НА ПОКАЗ ИЛИ -НЕ ИМА НЕЩА КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ДАЛИ ИМАМЕ ИЗБОР ДА СЕ ОПРЕДЕЛИМ КЪМ КОГО ЩЕ ИМАМЕ ВЛЕЧЕНИЕ ...ИЛИ ПРИРОДАТА Е ВЗЕЛА ТОВА РЕШЕНИЕ...ПРОЧЕТЕТЕ МАЛКО КНИЖКИ ...И ТЕЗИ КОИТО ТОТАЛНО ОТХВЪРЛЯТ ПРИВЛИЧАНЕТО НА ЕДНОПОЛОВИ ПАРТНЬОРИ Е ДОБРЕ ДА ЗНАЯТ ЧЕ ЧОВЕК ОТ НИЩО НЕ Е ЗАСТАХОВАН, АКО ВИЕ НЕ СТЕ ХОМО, ЕДИН ДЕН ДЕЦАТА ВИ МОЖЕ ДА БЪДАТ....

....е и какво да четем в книжките ?...едните са обаркани по природа а на другите им е харесало....това никои не го отрича !....нещото ,което ме вбесява е че ,западните боклуци се опитват и то много агресивно да ми тикат тези удобни сбарканости за естествена и норма на поведение !...абсолютно сащото е и с узаконяването на инцеста ...и другите извратености !...намерете в Google и прочетете за теорiята на джоузеф овертон и ще ви стане ясно какво правят сас нас всеки божи ден !...прiятно четене ...

СКЪПО ЛЕНЧЕ/ НЕ ИЗПОЛЗВАМ -ЛУДО/, ИМАХ ПРЕДВИД С ПОСТА СИ -ОБЪРКАНИ ПО ПРИРОДА КАКТО СЕ ИЗРАЗЯВАШ, А НЕ ПАРАДИРАЩИ, ТАКИВА НА КОИТО ИМ ХАРЕСАЛО И Т.Н., НИКОЙ НЕ КАРА НИКОГО ДА ПРИЕМА НЕЩО КОЕТО НЕ МОЖЕ, НО КРАЙНИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ ТУК СА УЖАСНИ...ПАК КАЗВАМ НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ДА МУ СЕ СЛУЧИ ПОДОБНО НЕЩО, ЗА ТОВА ВИЗИРАХ ДЕЦАТА НИ ...АКО ТИ НЕ СИ , МОЖЕ ДЕТЕТО ТИ ДА Е...ТОГАВА КАКВО ЩЕ ПРАВИШ???

Велик певец.Поклон.Неговите песни ще са вечни.Ще се пеят винаги.

Като гледам коментарите, ДИР-а се посещава предимно от простаци.

Фади да се направи кръвен преглед.

Ти също си направи - и зъболекарят може да те зарази!

Педерастлъкът е вреден за здравето и живота на хората. Справка - маТриала!!!

Добре, че каза, за да могат учените, които са доказали, че не е така да си поправят трудовете!

Ти се моли да не решат учените да отменят земното притегляне. Ти тогава ще почнеш ли да икономисваш ток и да скачаш от балкона вместо да взимаш асансьора ?

..твоето не е диагноза,а доживотна присъда...

Това е за педалите при бай Ставри.

....ма и каква "звучна","греинала" и "лачезарна " снимchица са им сложили на SHтастливите извратеняци ...?!?....еи точно такива много скоро ще започнат да ги слагат в рекланите по тв...по билбордовете....абе идиля ще е...в някои дарjaви набиват в малките главици на дечицата в деTsките градини и то офицiялно в програмите,че било савсем "нормално " да имат по двама татковци (или повече) или по две мами (или повече )...дааааа...толерастки гнусари !

пасва ти ника,като лъжица в масло..има много да учиш,ленче

...дани,тези трикове с маслото си ги пази за теб ! няма нужда да ме учиш на тези мурафети....а колкото до твоя ник и тои един такав третополов....мажко ли си ..женско ли си или си то...кои те знае... пак и широкоскроен ник " дани " ?!?...хаиде забавляваи се с маслото.....

Ако знаеш само колко си права, преди около година в градският транспорт на един швейцарски град искаха да слагат плакати на обратни, които се целуват страстно. Мотото на кампанията беше "За повече толерантност". Шефът на градският транспорт се възпротиви с аргумента че ако плакатите бяха дори на хетеро не е прилично най малко заради децата. Още на следващият ден го почнаха разни НПО-та за докато 3 дни по-късно го накараха дас извини и да разреши кампанията. Аз лично в този месец детето ми не го качвах на градският транспорт. Трагедията е пълна. Който разбира руски нека потърси следното: Содом и Гоморра фильм . Само да уточня , че имам добри познати обратни, но това което ме дразни е агресивната им политика на налагане на ценностите си.

https://link