В САЩ смъртните случаи от рак са намалели с 25 %

В САЩ беше отчетено 25 % намаление на смъртните случаи поради ракови заболявания през последните 25 години.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ смъртните случаи от рак са намалели с 25 % | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОТКАК ОТКРИХА ОБАМА КЕЪР никой не ходи на дофтур щото ного скъпо. И ето, стъкмистиката отчете разликата...ако не си отишъл на дофтур, кой ше те отчете като болен? Като променът пак системата и начина на отчитане, да видите как ше получим други цифри и о'чудо! как хамериканците си манипулират нюджета и здравеопазването....

започнали са да внасят повече "чисти" храни , а с техните "подпомагат" бедните държави. сега се очаква бум на рака точно в тези страни.

ха ха демек лапайте си генномодифицираните храни и сте здрави

Това не може да бъде. Всеки знае, че в Америка хората ядат генно-модифицирани хамбургери, дебелеят и умират като мухи.

Умират тия дето пият антифриз и дезинфектант за вана.

Може и да е така. Тук когато бе модно да се пуши, на запад се криеха от срам да пушат. Имаше си обща тенденция на намаляване на пушачите с по 1% например в Германия. Съответно при рак на белите дробове, съотношението било била някъде 90% за пушач към 10% за непушач, спрямо броят им.

според мен това е някакъв бизнес вече за жалост Толкова години пък нищо не се откри като причина за коварната болест както и вид лечение не само поддържащо до настъпване на смъртта

reotan

Ако си дадеш труда да прочетеш по-сериозни публикации, ще разбереш, че няма една болест "рак", а десетки, дори стотици заболявания, които групираме под това име. За някои видове рак се знаят някои от причините и рисковите фактори. Варианти на лечение също има много - някои са по-общи, други са според конкретния пациент и вида на рака.

В САЩ никой не пуши

Това вероятно се дължи на местната стъкмистика! Тъй като според американската здравна система ако пациентът не умре от рак до 5 години след откриването му, той се счита за излекуван, а с развитието на съвременните технологии ракът е възможно да бъде открит във все по ранни стадии, така че за все повече пациенти това условие е спазено.