Най-известните – най-зле облечени на ”Златен глобус”

Изненадващо актриси, които се славят с добрия си вкус, разочароваха с тоалетите си на наградите "Златен глобус".

Обратно в новината

Коментари - Най-известните – най-зле облечени на ”Златен глобус” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как може, бе, как може, просто не е истина, да разполагаш с толкова пари и възможности и да се направиш на чучело, нямам думи. Просто е- като си толкова лишен от стил,мяра и усет за дрехи и ти предстои нещо такова, ако имаш що годе фигура - метни един Ели Сааб и няма да сбъркаш, ако фигурата не е толкова ок, плати си един "неизвестен" стилист да те погледне с 4-5 тоалета в бутиците и ще улучите нещо. Не мога да ги разбера...... много, ама много грозни неща ведях.

понякога се радвам че съм се родил момче. Отиваш в магазина 3-4 вида кройки, 3-4 разцветки! Остава да избереш само размера. Който и вариант да хванеш, стига да ти е по размер грешка нямаш! пък ако не си проспивал фитнеса, хептем няма значение кой модел костюм ше фанеш. сичко ти стои добре.

Натали Портман са я класирали в грешната категория. Много елегантна, както винаги, а тоалетът й е изключително класен!

What?,,?? Каква делегация каква пилешка супа......

...и кои казва ,че именно тези звезди изглеждат зле ?...ако е някои "разбирач"..като нашичкя "лорд ебгени"...направо бих му теглила една танка и далга !...този спецiaлно отвратяга оставете.че като човек на нищо не прилича..ами и сас самочувствие ..незнаино от каде ?!?...облича се като цирков клоун..даже маи обиждам клоуните...и се мисли за "екстравагантен" ?!?...така ,че огромно значение има..кои е казал ,че тези звезди са "наи -лошо облечени"...

Тази Сара-Джесика в квото и да я облекат все си прилича на кон! Не е проблемът в роклята!

Ne e krasiva, no puk ima harizma!

Ужас,направо безумни тоалети,изместват по важност тематики като войни,глад и бедност...и как спят спокойно,не е ясно...

ето това е идеална статия да го преместя от левия в десния..

с рокля и без рокля сара си е изсушена мумия с конско лице, но.... - нали е еврейка, не спират да я лансират

да се засрамят! Не видях разлика между най-добре и най-зле облечените. Аз пък какво да кажа за себе си....

малийй, тя Сара и с рокля и без рокля е баси ужаса...

Колко е грозно да се обсъждат хората, по това как са облечени, най често тези, които са грозни и не могат да изпъкнат с нищо друго се обличат в скъпи и маркови дрехи, за пример - българските хай лайф простакеси и мутри, дупетати, новобогаташи с пряснозакупени дипломи и др боклуци.

Подкрепям, аз не гледам амбалажа, а стоката :):):)

Някои от тях и да се обличат марково пак изглеждат смачкани и приличат на пилешка супа! Само като погледнеш някоя политическа делегация и ще ги посочиш с пръст кой е чужденец и кой българин - българин, чужденец, българин, чужденец :)