Професор Юлиан Вучков ще става колега на Азис

След 5 години прекарани в СКАТ, професор Юлиан Вучков реши да смени телевизията и прие предложението на ТВ2 да стане част от екипа им.

Обратно в новината

Коментари - Професор Юлиан Вучков ще става колега на Азис | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Азис и Катерина Еуро се допълват и са интересни защото се шегуват със себе си и не се опитват да внушават нещо на зрителя дразнещо и с менторски тон. Имам предвид шоуто на Слави. Но шоуто и на Азис започна да се изчерпва. Ако не започнат да канят събеседници не само от артистичния свят ще закъсат за зрители. А Вучков ще се гледа, особено след рекламата, която му направиха от Господари на ефира. Чета разни коментари, че СЕМ трябвало да се намеси и се чудя и не вярвам на ушите си, както казва професорът по социалистически реализъм. ЦЕНЗУРА ЛИ ИСКАТЕ?ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КАК СЛУШАХТЕ ЗАГЛУШАВАНИ СТАНЦИИ? ПРАВАТА НА С Е М ТРЯБВА ДА СЕ ОГРАНИЧАТ! А който иска да слуша проповедите на Слави и Росен и жалките им опити да правят и политически анализи, който иска да гледа сеира на Вучков, който иска да слуша и гледа Азис и Катя, която говори като народа, който иска да си изключи телевизора. Едни харесват попа, други попадията.

Професор Вучков не харесва Азис поради това, че последния е чалгаджия и се показва какъв е. Те са колеги с еднаква сексуална ориентация, но професора обича дискретността.

Олигофренска ТВ с олигофрени водещи ама Вучето има въпиюща нужда от V-ти км.

Боже, наистина каква телевизия! Няма ли СЕМ, няма ли културни институции! Каква пошлост! Азис и Вучков - да плачеш ли, да се смееш ли! Помоооощ! Загивамеееееее!

Болен народ,болна телевизия,психясали медийни 'звезди,А КОЙ ЩЕ СЕ ТРУДИ В НАШАТА ТАТКОВИНА!

Чест и почитания към този Човек! Няма да се роди скоро такъв умен човек, и смел!

НИЩО НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ, ЗАЩОТО ПАК ЩЕ СТЕ ЗАВИСТЛИВИ И НЕВЕЖИ. ВУЧКОВ СИ ПОПАДНА НА ТОЧНОТО МЯСТО ПО ТОЧНОТО ВРЕМЕ. КОЙ Е СОБСТВЕНИКА - ГЕРГОВ, МОЛЯ, ДА НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА МУ ЗАВИДИТЕ ЗА МНОГОТО ПАРИ. ТОВА Е НЕГОВАТА ТЕЛЕВИЗИЯ С НЕГОВИТЕ ХОРА. ГЛЕДАЙТЕ ...... И ПЛАЧЕТЕ !!!

Професор Вучков е едно от Полезните Добри Светила на Българското Наноежедневие. Независимо, че хубаво се е пребоядисал. Ама - не е само той - цялата посттоталитарна наука - и още що ще - на Бедна Майка България корени в Татово Време. Наздраве и - Напред. Абе Вучков, като получаваш книги от непознати автори - що не им пуснуш поне един Е-майл!?! Нали си Естет!?! На уважението се отговаря нормативно . . .

Според мен това ще бъде падението на Вучков. По начало никой не го гледаше освен заблодилите се хора,ккоито са гледали господари на ефира и се надяват да истърси нещо забавно .... Сега вече Господарите на ефира ще го оставят,той отива в една глупава и безперспективна телевизия и какво ? Отшумява,никой не чува за него. Той не се развива,точно обратното. Е , професор Вучков,съжалявам искрено за Вас! И Вие сте човек, но с леко погрешни разбирания,човек взел грешнното решение за пореден път. Старото няма място сред младото . Амин

Според мен това ще бъде падението на Вучков. По начало никой не го гледаше освен заблодилите се хора,ккоито са гледали господари на ефира и се надяват да истърси нещо забавно .... Сега вече Господарите на ефира ще го оставят,той отива в една глупава и безперспективна телевизия и какво ? Отшумява,никой не чува за него. Той не се развива,точно обратното. Е , професор Вучков,съжалявам искрено за Вас! И Вие сте човек, но с леко погрешни разбирания,човек взел грешнното решение за пореден път. Старото няма място сред младото . Амин

http://pravetz.mymin

КАКВА ИРОНИЯ НА СЪДБАТА, професоре??!! Колко пъти си споменавал Азис, а къде те хвърли кармата ти?! Затова хората казват Боже, колко са прости умните хора! :) Беше станал банален с измислените си размисли, то бяха само ТВОИ страсти, темите, независимо от заглавията, бяха с едно и също съдържание: политика! Но какво спечели - нищо общо-взето, присламчи се на по-сенчесто местенце - нали парички падат, защо е необходимо и морал да има? Кой ти гледа морал сега! И така и така някой като теб го нямат по рождение! Колко му е да се адаптираш - николко! Успех, г-н професоре, със здраве да си харчиш паричките, защото те не миришат! Поздравления за СКАТ, че му намериха цаката! Други ще му сърбат попарата - попадна точно там, където трябваше! Съдбата си знае работата!

А бе хорица,защо сте толкова дребнодушни? Вие всичко подлагате на дисекция! Защо не приемете човека такъв какъвто е и не погледнете на него от не толкова сериозна гледна точка? Всички ли трябва да бъдат като извадени от калъп с много правилен говор и изизскани маниери? Само че,тогава ще кажете-тоя нищо ново не представя,този подражава на еди кой си.За вас няма угодия.Или ще е като вички останали или,ако е прекалено ексцентричен и краен,е луд и ненормален. Бъдет малко по-широко скроени и приемете човека като някаква различна даденост.Нима Иван Славков докато беше всеки ден по телевизийте,не ръсеше простотий сякаш някой му плащаше за това. Ама беше чаровно,готино,разли и погледнато от друг ъгъл,дори и умно. Защото за мен е искуство да говориш простотий(без вулгарности) и да си интерсен и истински.И доста малко такива хора има,те дават някъкъв цвят,ОСТАВЕТЕ ГИ НАМИРА ЗА БОГА!!!

Мнозина от вас пишат без да го познават. Виждала съм го и като млад. Беше страшно да се говори с него, защото направо слюнките му летяха.

Ne sum q gledala tazi televiziq oshte, no taka slushaiki komentarite razbiram, che se e zaformil golqm kupon tam. Ako mi kajete, che i Albena Vuleva se podvizava tam, totalno shte legna pod masata!

Бооже, гледам и не вярвам на очите си! .. Ама има нещо съмнително Вучков и Азис нещо много са се заобичали...

Ауу!! Ми що така бе Вучков!? Какво ще стане със Скат - не помисли ли? Ми ако не си там тя ще фалира,бе. Ти си толкова умен толкова красив толкова талантлив - я вземи се опитай да работиш и в двете телевизии, пък ако някоя друга тв закъса -осени и нея .Хич, бива ли така да лишаваш гооолямата си аудитория. Малеей, що лудниците вече не ви прибират, ами навсичко отгоре трябва и от екрана да ви гледаме!!!!!!!!!!

Тоя лудия е голям пич ... Пази боже от лумпени като него...

Неделя вечер-екран синее, нещастен зрител стои потресен; звъни народът, зяпа и блее- балъци редят просташка песен! Кой е този Дуче-Втори, който пръцка и дърдори? Кой си ти, о, горд титан, до петите опикан? Кой звука сече завчас, щом му кажат педерас? Той е дядо Юлиан, лудият орангутан!

Чудесно! TV 2 е ефирна и ще гледаме и без кабел. Ако пуснат Вучков от 22ч. 30мин. , Слави Трифонов ще залезе. Стига се е надувал, писна ни. BTV няма да загуби, защото ще предава мачовете от шампионската лига.

Според мене Вучков е болен човек. Поне тяковоа впечатление прави.

Бооже, гледам и не вярвам на очите си! .. Ама има нещо съмнително Вучков и Азис нещо много са се заобичали...

Един зрител се бе обадил и каза в ефир че проф. Вучков е Шоумен No 1 в България. Затова са си конкуренция

Предлагам да не превключваме телевизорите в тези три часа а може и в предаването на Азис!

професоре,всички които ви гледахме досега по скат няма да можем защото кабелна тъелевизия СКАТ НЕ излъчва tv2

Чудя се на другарите от Русия - защо залагат на такива некадърници ? Тежко на България с такива професори

ТВ 2 не е никаква телевизия. да не говорим, че цялата история около нея е доста тъмна и мъглива - кой точно стои зад нея, чий пари и т.н. а да не говорим за предаванията - курви и педераси - всички до един любовници на някого

Pi6kin Dozent Vu4kov e za psihiatriata,v kraen slu4ai za zirka!

Прост ,по-прост ,най-прост ,олигофрен ,Вучков ,фен на Атака....

Хулиган се взима много на сериозно, изкуфял всезнайко.

ТВ-2 , прави голяма грешка, че го взема този лудия...

Nova platforma za nacionalnija pljuvalnik!

Davai Vuchkov, Trqbva6e da pooblije6 po-skoro na magurdich dupeto, i bez tova gospodarite samo s tebe si tup4at 6outo. Sega i adrenalinki tursqt, vse o6te moje6 da se zapi6e6 na kasting :D A sega kak 6te govori6 protiv Purvanov i pravitelstvoto v televiziqta na Gergovi :D :D :D?!

Вучков никога не е бил професор. Остана си доцент горкия, ама на днешно време все тая, каквото си сложиш пред името върви.

Да вземе Изкусителка заедно да водят. Като изключи говора да има какво да се гледа. Хубаво да гледат политиците- без глупости!!! Милен Цветков се сети за този номер- всеки четвъртък: Милен и жените.

абе що коментирате, даите да го утепаме с мълчание.. ама тотално никой ако не коментра ... какво ще стане а

Браво! Брависимо! Скат губи един талант, даващ над 80% от зрителите на телевизията, гледан от над 2 милиона зрители (по цитирани от Вучков проучвания). С нетърпение чакам момента, когато ще се появи в националния ефир ;)

Супер, с п редаването на професора Вучков шоуто на педеразис ще умре, тогава телевизията може да започне да се развива! Пожелавам на Вучков нови и още по-нови успехи в ТВ2 , като се надявам да измести този педал Азис и оная дърта баракуда Еврото - то пък едно евро!

nai nakraq nameri dobro re6enie bravo

Азис и Вучков - лика прилика. И за капак оная дъртата дето все се смее с кривата си уста/Катето/

Не харесвате коментарът ми явно, това обаче не пречи Вучков да си остане велик тъпанар !

Хвала на Професор Вучковски. Както пише по-горе той непрекъснато се развива. В началото той допускаше поредният пияница да го псува и ругае цели 9-10 секунди и чак след това му затваряше телефона. Но накрая само като чуеше само тона на такъв негодяй и го изключваше след няколко милисекунди. Невероятен талант и чудо на природата. Поздравя Го, че си е намерил най-подходящата телевизия. С нетърпение очакваме срещата Му с Професора в друга област- Азис. Само да внимава да не се пукне от самовлюбеност,.

Браво! Брависимо! Скат губи един талант, даващ над 80% от зрителите на телевизията, гледан от над 2 милиона зрители (по цитирани от Вучков проучвания). С нетърпение чакам момента, когато ще се появи в националния ефир ;)

Горко на телевизията. Ефирът ще се изпълни с гняв и омраза

Нямам думи! По-голяма простотия от тази телевизия едва ли някой можеше да спретне! Само вижте водещите! Професор Вучков - човек, който има нужда от сериозно психо-лечение, Азис - някакъв неориентиран травестит, който не си пее по циганските сватби, ами се изживява като звезда?!?! Катерина Евро - тотална простотия и като държане и като речник, чието мазно отношение към Азис успя да й осигури някава изява.Лично аз приемам тази телевизия като обида за интелектуалното ниво на българския народ.

Е да, напоследък в СКАТ взе да им става все по-трудно да стопират нецензурните обаждания до професора.Знам, че в своята си област!? господина е добър, но той отдавна премина границата на компетентноста си и взе да става за смях с неграмотните си изцепки.Да не говорим за просташкото му отношение към зрителите, които не мислят като него и са дръзнали да му го съобщят.А говора му е върхът, поздравлява ,шъ ма извините и много други такива на фона на претенциите му са скандални.При условие, че не се коригира съвсем скоро и в TV2 ще им се наложи да отсяват обажданията на зрителите.

Dvamata mnogo ste si otivat:)