Хари представи приятелката си на Катрин и Шарлот

Британският принц Хари е представил своята приятелка, актрисата от САЩ Меган Маркъл, на херцогинята на Кембридж Катрин и на племенницата си принцеса Шарлот.

Обратно в новината

Коментари - Хари представи приятелката си на Катрин и Шарлот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази Смуглянка прилича на Пипа, сестрата на Катрин. Да им е честита на кралския двор!

от скъпата боя ли има повечко приятелката на хари и затова ли се разболя баба му - горката жена, забиха я много лошо и чарлз и харито - това ли трябваше да преживее на нейната напреднала възраст - аман от опушени и властни недоразумения, дето водят балъци като харито за носа - горката кралица - майка

Надявам се Катрин да го вразуми,че тази не нито за него,нито за кралското семейство.Тоя наистина ще повярвам,че не е биологически син на баща си-размотава се с всякакви екземплярки и все ги представя.....много повърхностно и глупаво момче

Деба и принцовете и принцесите и херцозите и херцогините, целата кралска паразитна паплач, която е крайно време да бъде изритана от дворците и закарана в бюрата за работа.

Ако знаеше колко си тъп, нямаше да пишеш простотии! Смешен си!

Тоя Хари има ли жена, която да не е опрашил? Ако има такава веднага да сигнализира за да се поправи тази грешка.

Не е лошо девойчето, но с тези тънки крака долу и големи ходила прилича на пачи крак.

А на баба си кога ще я представи?

Тамъм кралицата се разболя и още не е тръгнала по светски прояви, и те ти, как чернокожата натиснала да бъде представена в семейството. Аз все повече симпатизирам на горката кралица, не е лесно да имаш такова семейство - от кол и въже! Чарлз доказан психопат и би, снаха самоубита, внуци ръгнали по черни путки, поръчкови бебета, педофилия и разводи, и сичкото това - на нейната глава, горкичката! Не знам дали е рептилка, но и да беше - пак щеше да ми е жал.....

Тези от британското кралско семейство не са като нас - чистокръвните бургаристански аристократи със замъглен произход, но пък за сметка на това със силно развит ориенталски манталитет!

Това не са новини за тотални бедни, неадекватни лузъри, като българите.

Ами радвайте им се вие , в катуна :))) Богатите и мегауспешни орки :)))))

ние не можем "да се похвалим", че сме водили опиумните войни или че сме уморили от глад милиони индийци - както правят победителите. Но защо ли е казано "последните ще бъдат първи"? Знае ли един родоотстъпник? Чиито и подметки да почиствате с език, пак ще сте един от нас.

Ах! А, дали принцеса Шарлот е одобрила бъдещата си стрина? Притеснявам се..... Пък тригодишният принц Джордж точно тогава бил на училище (!!). СлОчАЕност?

за един рептилски тупан и неква разпоретина

Значи край на голите партита.

Като гледам е почнал от зад напред с представянето. И като е така, няма да е лошо да побърза - ако наистина държи на нея и да я представи в най-скоро време и на кралицата, тъй като тя все пак е на години...

Мръсният Хари си е намерил камериерка да му изчисти "плейбой" имиджа. Мазалтов!

На някои от снимките прилича на Николета Лозанова, Ивайла Бакалова и Мика Стоичкова. Все едно от калъп извадени.

maniana

По-скоро прилича на Никол Шерзингер.

Не знам, като се гримират и фотографират, всички излизат еднакви.

какво казала принцеса Шарлот?

"Страшна мацка си хванал. Лупай докат можеш и не забравяй че се кефи не на рижатата ти мутра а на парите и позицията в обществото в което си се родил. Мислиш ако се беше родил в Подуене, щяха да ти обръщат внимание?"

Готин е пичът. Нищо, че е принц. И прост IT специалист да беше, пак щеше да е готин.

децата са безпощадно откровени :)

принц и принцеса може да станеш само по рождение. крал, цар, княз - могат да бъдат придобивани, но не и принц и принцеса.

"княз" и "принц" (както, между другото, "принцеса" и "княгиня") са едно и също

На мен Кресида ми харесваше повече.

Ами действай ! Сега е момента ! Тамън я е разкарал ! :)