Мъже разкриват съкровените си ”женствени” желания

Ако не трябваше да се съобразят с обществените нагласи, много мъже биха се занимавали със смятани за "чисто женски" неща.

Обратно в новината

Коментари - Мъже разкриват съкровените си ”женствени” желания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наскоро синът ми прозря, че жените са по-свободни. Могат да е гримират, могат и да не се гримират. Могат да носят и панталон и да не носят панталон :). Могат да изберат да носят ниски обувки, спортни обувки, на висок ток обувки, дори мъжки обувки на никой не му се струва странно! Виж мъжете - те са точно определени...

Ограничени сте. С тези менструални и климактеричнинастроения сте пълна скръб.

Аз пък мисля, че полата е супер удобно и функционално. Обуваш нещо, колкото да се прикриеш и си ходиш! Дано скоро я въведат и за мъже!

:) При положение, че определено е по-женствено и по-красиво, ако беше и по-удобно, никоя жена нямаше да видиш с панталон! Полата те ограничава...и в движенията и във вида на обувките...:)

То и без друго повечето жени не могат да плетат. Известните моделиери, известните готвачи са все мъже, има ли момент на пространствено виждане, повече математика, форма, предимството на мъжете в тази област става безспорно. Клиновете са функционални, има ги и в разновидност наполеонки. Скиорите, колоездачите - все са с клинове. Лакът за нокти, когато се лющят заради гъби и т.н. - налага се. За сладникавите женски парюми ми е странно, но какво пък - въпрос на вкус, мой добър познат си носи по джобовете пакетчета с ванилия да си я мирише. Всичко е условно, имало е моменти, когато е било аристократично и модерно мъжете да ходят на високи обувки. Не мисля че всичко това има отношение към сексуалната ориентация, по-скоро към суетата или комфорта.

:) Точно за парфюмите изобщо не е странно! Те са направени така, че да се харесват на противоположния пол...повечето жени подлудяват по мъжките парфюми, но осъзнават, че мъжете подлудяват пък при цветя и рози :)! Според мен всеки трябва да се чувства свободен да прави тези неща - не пречат на околните изобщо :)!

Интересно! Ако една жена не се гримира, носи маратонки и дънки, не може да бродира и плете, но може да си разглоби (и сглоби) компютъра, ютията или готварската печка, никой не се изненадва! Ами все някой трябва да ходи на козметик, да шие и да носи поли :-)

Luna0102

"Според коментар е време мъжете отново да носят поли, роби и пелерини, и да посещават бални зали, без да се притесняват, че ще бъдат нарочени за "женчовци". " Това в кой век е?! Защото аз съм жена и не съм стъпвала в бална зала, но съм чувала че до преди 100-200 години в балните зали са ходили не само жените, а и мъжете, иначе танцуващите щяха да изглеждат доста странно.

Много хубава статия. Явно са подбрали по-стряскащите отговори, но като цяло не ме изненадва. Не мисля, че мъж който слага безцветен лак за нокти, слага си крем или ползва маска за лице е скрит гей. По тази логика всички съвременни мъже, които се бръснат, къпят и си подстригват косите, са гейове в очите на някой от Средновековието.... Глупости! И не виждам как аз мога да се чувствам по-малко жена до мъж, който прави тези неща. Това са хора, които робуват на стереотипите какъв трябва да е "истинския мъж" и "истинската жена". А тези стереотипи не са направили никой по-щастлив или по-способен да изгради здраво семейство. Едно време дядо ми се смееше на комшийката, която се катереше по касията в техния двор да я одруса, а мъжа й отдолу събираше падналите плодове. За дядо ми те са имали разменени роли - жената е трябвало да събира падналите кайсии. Ама те си бяха много добро семейство - с 3 деца, българи... На кой му пука днес чия работа било да събира плодовете ?

А не са ли? Най-малкото са малоумни та се връзват на рекламите на козметичната индустрия и останалите простотии..

стъпка 1: махнаха казармата стъпка 2: еманципация и феминизъм стъпка 3: жени - световни лидерки стъпка 4: гей-паради и пропаганда следствие 1: силна редукция на високоинтелигентното и образовано население следствие 2: пълно световно господство на кукловодите

...аиде бе ....пак педерастка пропаганда !...всеки божи ден !...ами защо не напишете матерiaл за истинските маже ?..за истинските родолюбиви балгари !..за тези които са отдавали живoта си за да я има Bалгарiя !..за техните подвизи и героизам !...а вие всеки божи ден.."ма не искате ли да сте педераст" ?!?...не ви ли е срам да побликувате тези извратенящини бе гнусари еврогеиски ??????

Споко! Никой не ти забранява да не се къпеш, да смърдиш, да носиш чифт чорапи и бельо цяла седмица, да се чешеш между краката, че си хванала срамни въшки!

ами тези с такива желания са или скрити гейове или откровени. Чувала съм за мъже които шият гоблени. И понеже знам, че много истински мъже са го правили - казват че успокоява нервите не мога да се изкажа, но все пак само картинката - седнал мъж и шие ли шие гоблен ме стряска. Само готварството приемам.

научи ме баба ми, после ми стана интересно и разучих всевъзможните възли, моряшки, въжета и т.н. Рибарите, знаете, плетат мрежи, хирурзите шият, различните тъкани се шият различно, плетката, така да се каже, е различна, в ювелирното изкуство различните плетеници също имат приложение, не знам да има известна жена веща в това, може и да има, де. Плетат се платове, кошници, мебели, какво ли не и си иска съответната техника и техники има много и имат отншение към здравеината, към ефекта, с две думи - инженерно занимание е.