Майката на осиновената от Джоли Захара иска да види детето

Биологичната майка на 12-годишната Захара, осиновена от Анджелина Джоли на шестмесечна възраст, призова актрисата да й позволи да установи връзка с дъщеря си.

Обратно в новината

Коментари - Майката на осиновената от Джоли Захара иска да види детето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

попитала, дали не иска да осинови и нея

Като се откажеш от детето си, е завинаги.

Свършила е кинтите т.нар. биологична майка. И сега ще има едни интервюта, мемоари, крокодилски сълзи, ... Ае, марш у джунглата. Горкото дете.

Тези примати, с извинение, имат ли въобще документи за самоличност? Джоли го е осиновила сякаш е някаква животинка, без да се знае нещо за майката, освен на думи. Каква е гаранцията, че "възкръсналата" има генетична връзка с детето, освен пак вяра на думи?

какво може да се очаква от една такава"майка"като тази - ще цуца парички от анджелина джоли, подобно на нашите циганки - няма оправия с такива отрепки

Нищо не може да ме учуди от една --зодия близнаци в нея живеят двама човека които зависят от настроението.С сигурност ще се оправи много лесно с въпросната изневиделица излязла майка .

тази от анджелина може и нищо да не иска, но предполага, че когато един ден детето порасте, ще разполага с прилични средства и ще се чувства задължено да подпомага биологичното си майка, ако започнат да общуват отсега; щом си изоставил детето си доброволно, нямаш моралното право да се появяваш втори път в живота му, при положение че вместо теб други хора са се погрижили да не му липсва нищо - и материалните и нематериалните неща

Ох на мама изнудвачката

Майката се е сетила, че е жива- интересно! С парите си и адвокатите си Джоли ще я накара да си мисли, че пак е умряла.

Типични цигански номера, мозъците им имат само две настройки,- за лъжи, и за крадене. Изключенията само подчертават правилото.

Е, не сте съвсем прав/ права! Имат и трета настройка - да се плодят като хлебарки.

Молбата е ясна и тя на метаезик звучи така: "Не ми пука за дъщеря ми - заради това и съм я зарязала. Давай някой лев, ама редовно, за да ви оставя на мира, иначе тормоза ще продължи."

Е, баш лев надали ще е... ;-)

Джоли осигурява разкошен живот на детето си. Биологичния родител е приел да е "мъртъв" .

А къде е била преди години, когато бабата е давала детето за осиновяване? Сетила се сега, че има дете и не да го везме да се грижи за него , ами да му се обажда чат-пат, да му мъти акъла и да създава проблеми.

Кичо

Кой каквото и да казва ....става дума за ПАРИ..

Аз мислех, че се осиновяват само пълни сираци.Защо е взела детето, щом то си има майка?

Защото иска да си изгради фалшив образ пред обществото, казват му имидж. При това на всяка цена. Да има красив мъж също е за това. Също на всяка цена. П.С. дете от Африка не иска кой знае каква цена

Ама тя майката иска само да го вижда, не да го гледа. Разбирай, иска кинти, за да не създава проблеми.

Най-добре е, ако Джоли върне всичките цветнокожи деца, които осинови (явно по чуждо внушение), и за които тя лично няма как да се грижи. За тях очевидно се грижат отбор гувернантки. Но въпреки това, да мислиш за такъв отбор деца, да работиш в Холивуд като елитна актриса и да се грижиш и за външността си, са дошли в повече на женицата. И си го отнесе Брат, при това - съвсем невинен ;)

не ми го фали хич брад пит, той е козирувал на времето, когато се събра с нея - А.Джоли, подписал си е договора и си изкара бая дълъг мандат. Той е съучастник. Не е невинен.

И на кого да ги върне тези деца?На родителите, дето са ги изоставили, хаха, не ставай смешна.

Мери, най-добре иди и се хвърли от някоя скала! Или най-малкото отиди и се погрижи за твоето семейство, за твоите деца и за твоята връзка. Недей да раздаваш акъл на другите хора как да си живеят живота, особено пък на хора, на които не можеш да стъпиш и на малкия пръст. Когато Анджелина дойде лично при теб с молба да я посъветваш относно семейния и живот, тогава ги разправяй тия глупости и малоумщини, които си ги написала горе. Дотогава си стой у панелката и си гледай своите си битовизми.

Мери е онази, дето е сбъркала с избора си на мъж, родила дете, а пък мъжът и я изоставил с дете на ръце, т.е. с първоначалния си избор за баща на детето си тя го е обрекла на живот без двама родители и се е провалила. Обаче много обича да дава акъли на хората, кога да раждат, какви деца да гледат и т.н. Най-големите критици са неудачниците.

момент само да си го преместя в другия крачол..

Това е кофти! Взимаш дете с починали родители, но след години хоп майката жива! Ако си знаел нямало е да вземеш детето защото не е редно! Сега нещата ще станат много оплетени и сложни за всички ако това наистина е биологичната майка.

детето, което Анджелина Джоли взе от Виетнам също си има майка и баба - живи. Те се опитаха да си вземат момченцето обратно, но адвокатите на Джоли са железни. Парите, които получават от нея са такива.

Лебисо да почака още някой месец - както е изперкала Анджито или ще влезе в лудница или ще се обеси на някой клон...

Вече го е правила, за което взе и Оскар!

Джолито си е въобразила, че е по-акънлийка от африканците, но явно се е объркала. Иначе добре го е планирала да си вземе сираче, та после да не и се лепят всякаква паплач, но уви тези хора това го правят вече десетилетия и са много добре изпечени в (пре)продаването на децата си. Нищо, Джолито е добра душа, сигурен съм, че ще намери начин да извърти нещата в положителна посока.

ДЖОЛИ,КАК ЩЕ РЕАГИРА! ВСЕ ОБВИНЯВА ДРУГИТЕ,ВКЛ. ПИТ,ЧЕ НЕ СА ДОБРИ ЕДИ КАКВО СИ,ЧЕ СИ ИЗПУСКАТ НЕРВИТЕ...СЕГА ИСКАМ ДА ВИДЯ КОЛКО СПОКОЙНО ЩЕ ОТРЕАГИРА НА ТОВА ГОЛЯМО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО!!!

Биологичните родители на тези деца ще я изнудват за пари цял живот.

Не мисля.Ако е някоя друга балашайка, да.Но кака ви Джоли си е оплела кошничката.

Така е, нагли изроди.

gonzales

не се знае колко дълго ще им продължи живота на родителите-изнудвачи :-)

Те защо се разведоха?

Всъщност пари иска...

Ти откъде знаеш?

Ами така би постъпил той/тя, затова и мисли, че всички така правят!